7 Mayıs 2024 Salı


19:01   ÖZGÜR ÖZEL DEVLET BAHÇELİ`Yİ ZİYARET EDECEK   18:45   1 MAYIS SORUŞTURMASINDA 11 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI   17:25   MERSİN BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, 4 MERKEZ İLÇENİN MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİ   16:25   YÜKSEK SEÇİM KURULU, YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINI İLAN ETTİ   15:57   VELİ AĞBABA, ÖZGÜR ÖZEL`İN ERDOĞAN İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMEYİ DEĞERLENDİRDİ   15:52   MEZİTLİ`DE `3 FİDAN` TÖRENLE ANILDI   15:52   VEKALETLE KURBAN KESİM BEDELİ AÇIKLANDI   15:50   BAŞKAN YILDIZ’DAN, İLÇENİN YÜKSEK KESİMLERİNDE DOLU FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE GEÇMİŞ OLSUN   14:48   İYİ PARTİ`NİN YENİ TBMM GRUP BAŞKAN VEKİLLERİ BELİRLENDİ   14:36   ÖZGÜR ÖZEL, SİNAN ATEŞ’İN EŞİ AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   13:01   ÖZGÜR ÖZEL: “HİÇ KİMSE KORKMASIN. CHP`Yİ TOPUYLA TÜFEĞİYLE DARBECİLER KARIŞTIRAMADI. ÖZGÜVENSİZ TARTIŞMALARLA KİMSE KİMSEYİ MEŞGUL ETMESİN. İŞİMİZ VAR DAHA İKTİDAR OLACAĞIZ"   10:50   GÖKHAN GÜNAYDIN: “SİZİN GÜNDEMİNİZ ISTAKOZ OLABİLİR, BİZİM GÜNDEMİMİZ HALKIN SORUNLARI”   09:55   İYİ PARTİ KURUCU GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ÖZEL`DEN "GERONTOKRASİ İLE MÜCADELE" VURGUSU   16:15   YSK, CHP`NİN HATAY VE İSKENDERUN SEÇİMLERİNE YÖNELİK `TAM KANUNSUZLUK` BAŞVURUSUNU REDDETMİŞTİ... ANKA, KARARIN GEREKÇESİNE ULAŞTI   16:05   "BASKI" İDDİALARININ GÖLGESİNDE ANKARA TABİP ODASI SEÇİMLERİ...    15:53   EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI`NDAN `İNTİHAR VE MOBBİNG` ANKETİ   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:48   İSTANBUL`DA 1 MAYIS GÖZALTILARI SÜRÜYOR   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   12:03   PINARBAŞI`NDA 2 HAZİRAN`DA SEÇİM YENİLENECEK... CHP`Lİ GENÇ: "HALKIMIZIN BİZE OLAN GÜVENİNİN FARKINDAYIZ. 2 HAZİRAN GÜNÜ PINARBAŞI`NA BAHARI TEKRAR GETİRECEĞİZ"  
 
     
   

Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu’ndan TSO’ya ziyaret


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir, Yönetim Kurulu Üyesi olan Tarsus Medya Mensupları Derneği Başkanı Okan Çalışkan ve Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şahin Özer ile MEDYAD Üyesi Ahmet Yalçın ve Ferhat Günaştı’yı konuk etti.

 

Tarih : 5 Ağustos 2021 Perşembe 13:05   Okunma : 498

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir, Yönetim Kurulu Üyesi olan Tarsus Medya Mensupları Derneği Başkanı Okan Çalışkan ve Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şahin Özer ile MEDYAD Üyesi Ahmet Yalçın ve Ferhat Günaştı’yı konuk etti. Kadim kent Tarsus’ta bulunmaktan mutlu olduklarını belirten Genel Başkan Demir, ‘’Tarsus kültürel ve tarihi dokusuyla çok özel bir yer. Bulunmaktan çok keyif aldık. Önemli projelere, işbirliklerine imza atmak bizim için gurur verici olacaktır.’’diye konuştu. Türk Dünyası Belgesel Film Festivali ile ilgili çalışmalar hakkında da bilgi veren Demir, çok güzel işler çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da kentin kalkınmasına yönelik yürüttükleri projeler hakkında bilgi verirken Tarsus’un tarihi ve kültürel tanıtımı kapsamında da önemli çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Koçak ayrıca yakın zamanda kurulan ve yönetim kurulu başkanlığına TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu’nun seçildiği Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nda da (TTSO) 5 Türk delegeden biri olarak görev aldığını belirtirken ‘’Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgız Cumhuriyeti, Türkmenistan ve Özbekistan arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişmesini önemsiyoruz. Hedefimiz ülkeler arası yeni başarı hikâyeleri, yeni işbirlikleri oluşturmak.’’dedi.

Daha sonra Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir, Tarsus TSO Başkanı Koçak’a plaket takdim etti. Koçak da konuklara Tarsus TSO yayınlarından oluşan kitap hediye etti.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TÜRK, DÜNYASI, GAZETECİLER, FEDERASYONU’NDAN, TSO’YA, ZİYARET, MERYAD, TTSO, CGC

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA