18 Mayıs 2024 Cumartesi


16:38   GÜLCAN KIŞ’TAN 19 MAYIS MESAJI   16:27   YAPAY ZEKAYA GÖRE EN GÜZELİ “TARSUS”!   16:18   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN 19 MAYIS MESAJI   15:44   ÜNLÜ SUNUCU ERKAN YOLAÇ 89 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ   15:37   TASARRUF TEDBİRLERİYLE KAMUYA PERSONEL ALIMI SINIRLAMASI GETİRİLİNCE GENÇLER KPSS`YE HAZIRLANMAYI BIRAKMAYA BAŞLADI   15:11   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ÇİN BÜYÜKELÇİSİ LİU SHAOBİN İLE BİR ARAYA GELDİ   14:59   ÇORUM`DA BİR ERKEK BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU EŞİ VE BALDIZINI ÖLDÜRDÜ   14:58   130 YIL ÖNCE İLK SERİ ÜRETİLEN ARAÇ MERCEDES-BENZ MOTOR-VELOCİPEDE, GELECEĞE İLERLİYOR   14:58   VAHAP SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞITIM TÖRENİ`NE KATILDI   14:41   28 ŞUBAT DAVASI HÜKÜMLÜSÜ KOMUTANLAR TAHLİYE EDİLDİ: ”TAMAMEN BİR KUMPASIN İÇERİSİNDEYDİK”   14:18   ALİ BABACAN, KOBANİ DAVASI KARARINI DEĞERLENDİRDİ: "SİYASİ YUMUŞAMA LAFTA, GÖSTERMELİK ZİYARETLERDE KALDI”   14:09   ELAZIĞ KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI ÇİÇEK: ÖNÜMÜZDEKİ 3-4 YIL ET FİYATLARI DÜŞMEZ   13:59   SEMRA DİNÇER: AKP, HEM VATANDAŞIN CEBİNDEKİ PARASINI HEM DE ÜLKENİN GELECEĞİNİ ÇALDI. VATANDAŞTA ÇOCUK SAHİBİ OLMA HEVESİ KALMADI.   13:49   TÜİK GENÇLERİ ARAŞTIRDI... GENÇLERİN YÜZDE 54`Ü MUTLU (3)   13:45   TÜRKER ATEŞ: EKONOMİDE DURGUNLUK ARTARKEN İŞSİZ ORDUSU ÇOĞALIYOR   13:39   MUĞLA`DA 1 GÜNDE 6 PROJEYE `ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR` KARARI VERİLDİ, ÇEVRECİLER İSYAN ETTİ   13:29   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI KARARI SONRASI ÜÇ İLDE BULUŞMA ÇAĞRISI..."YUMUŞAMA SİYASETİNİN EMARELERİ BUYSA NORMALLEŞMEYİ DÜŞÜNEMİYORUZ"   13:24   KOBANİ DAVASI DÜNYA BASINININ GÜNDEMİNDE: "MUHALEFETİ SUSTURMAYA YÖNELİK BİR GİRİŞİM" YORUMUYLA AKTARILDI   13:23   STK`LARDAN YENİ MÜFREDATA TEPKİ: "TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ"Nİ ÇÖPE ATIYORUZ   13:12   BAYRAMİÇ BELEDİYE BAŞKANI CEM ATILGAN`DAN 19 MAYIS MESAJI  
 
     
   

Akdeniz’in Park ve Yeşil Alanları Çiçekleniyor


Akdeniz Belediyesi; vatandaşların dinlenmek ve güzel vakit geçirmek, çocukların da gönüllerince eğlenmek için uğradığı park ve yeşil alanlarda bakım, yenileme ve mevsimlik çiçek dikimlerine devam ediyor.

 

Tarih : 23 Kasım 2021 Salı 20:06   Okunma : 443

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, her yaştan vatandaşın aileleriyle güzel vakit geçirmek, çocukların da arkadaşlarıyla gönüllerince eğlenmek amacıyla ziyaret ettiği park ve yeşil alanlara yönelik yenileme ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekonomik ömrünü tamamlayan oturma, oyun, spor, aydınlatma grupları ile çeşmeler ile çöp kovalarını değiştiren veya tadilattan geçirip yeniden kullanıma sunan ekipler, parkların zemini ile çevresini de yeniliyor.  Park ve bahçeler ekipleri; okul, cami, sağlık ocağı, taziye evi ve muhtarlıklar gibi kamu kurumlarının etrafındaki yeşil alanlarda da ağaç budama, ot biçimi ve çevre düzenlemesinin yanı sıra kamelyalar yapıyor. Ekipler, görüşü engellediği için hem sürücülerin hem de yayaların can güvenliğini tehdit eden ağaç ve yüksek çalıları da budayıp riskleri ortadan kaldırıyor.

Oyun gruplarının zemini yenilenip güvenli hale getiriliyor

Hizmetlerine aralıksız devam eden ekipler, mahalle evlerinin bahçesinde bulunan parklar ile farklı mahallelerde yer alan parklardaki çocuk oyun gruplarının zeminini kauçuk ve halıfleks ile kaplayıp daha güvenli hale getirirken, ihtiyaç duyan park ve yeşil alanları da toprak tesviyesi ile yükseltip çevresini düzenliyor. Akdeniz’in park, bahçe ve yeşil alanlarında budama, temizlik ve mevsimlik çiçek ekimi gerçekleştiren park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri, vatandaşların talepleri doğrultusunda da bazı alanlarda boylu fidan ve çiçek ekimi gerçekleştiriyor. Ekipler, park, bahçe ve yeşil alanların yanı sıra, ibadethaneler, kamu kurumları ve spor sahalarının etrafının çevre düzenlemesini de yaparak, Akdeniz sakinlerine düzenli, temiz ve sağlıklı yaşam alanları sağlıyor.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA