15 Mayıs 2024 Çarşamba


22:44   CHP DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ SEZGİN TANRIKULU: "DEDAŞ BÖLGEDEKİ ÇİFTÇİLERE BÜYÜK ZULÜM UYGULUYOR"   22:31   DEM PARTİ ANKARA İL ÖRGÜTÜ`NDEN KOBANİ AÇIKLAMASI: ”BU ÇIKMAZDAN GERİ DÖNÜN, DİYALOG VE MÜZAKERELERİN, BARIŞIN ÖNÜNÜ AÇIN”   22:11   CAN ATALAY İÇİN İSTANBUL ADLİYESİ ÖNÜNDEN ADALET ÇAĞRISI... TİP GENEL BAŞKANI BAŞ: "ADINDA ADALET OLAN BU PARTİ TÜRKİYE`DE ADALETİ KATLEDEREK VAR OLUYOR"   21:36   İYİ PARTİ `KAMUDA İSRAFIN ARAŞTIRILMASINI` İSTEDİ... İYİ PARTİ`Lİ KARAKAŞ: "BU PAKET KAMUDAKİ İSRAFIN İTİRAFIDIR"   21:19   TBMM GENEL KURULU`NDA İKTİDARIN REDDETTİĞİ ÖNERGELER TARTIŞMA YARATTI... "AKP GRUBU`NUN ADI BUGÜNDEN SONRA `REDGİLLER` OLMALI"   20:20   TBMM`DE DEM PARTİ VE AKP`LİLER ARASINDA İLİÇ TARTIŞMASI... KORDU`DAN KARSLI`YA: "SORUMLULUKLARI VAR, SAVUNMA PSİKOLOJİSİYLE CEVAP VERMESİNLER"   19:37   ODTÜ`LÜ MİLLETVEKİLİ KONURALP`TEN ODTÜ REKTÖRLÜĞÜ`NE TEPKİ: "ÖĞRENCİLER HAKKINDA AÇILAN SORUŞTURMALAR DURDURULMALI, BARIŞÇIL EYLEMLERİNE VE TALEPLERİNE SAYGI GÖSTERİLMELİDİR"   19:02   HAKKARİ BELEDİYE BAŞKANI AKIŞ: "KAYYIM TARAFINDAN BELEDİYE BÜTÇESİNDEN AKP`Lİ ADAYIN SEÇİM KAMPANYASI İÇİN 29 MİLYON 939 BİN TL HARCANMIŞ"   17:55   CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI`NDAN 18 MAYIS`TA DÜZENLENECEK SARAÇHANE MİTİNGİNE KATILIM ÇAĞRISI   17:47   OSMAN KAVALA DAVASINDA YARGILAMANIN YENİLENMESİ TALEBİNİ YENİ HEYET DEĞERLENDİRECEK   17:45   ERDOĞAN`DAN `YENİLENME` MESAJI: ``BİZİM AK PARTİ`DEN GÜÇ DEVŞİRECEK  İSİMLERE DEĞİL AK PARTİ`YE GÜÇ KATACAK ŞAHSİYETLERE İHTİYACIMIZ VAR``   16:53   EĞİTİM- İŞ MÜLAKAT UYGULAMASINI YARGIYA TAŞIYOR... KADEM ÖZBAY: "GEÇMİŞTE YAPILAN MÜLAKATLAR TORPİL MEKANİZMASININ GÖSTERGESİ, BU ALDATMACALARA İZİN VERMEYECEĞİZ"   16:50   TARSUS BELEDİYESİ PERSONELİNE YANGIN TATBİKATI VE EĞİTİMİ VERİLDİ   16:49   BÜRO-İŞ SENDİKASI`NDAN `KAMU TASARRUF PAKETİ`NE PROTESTO: "YEDİLER İÇTİLER, HESABI BİZE ÖDETECEKLER. KİM YEDİYSE HESABI ONLAR ÖDESİN"   16:45   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, ENGELLİLER HAFTASI’NDA ÖZEL BİREYLERLE PİKNİK YAPTI   16:44   ÖZGÜR ÖZEL: "MADENCİ ŞENOL ZURNALI`YA ALLAH`TAN RAHMET, YARALI MADENCİ SAVAŞ ONUR`A ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"   16:33   ERDOĞAN, TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ`NİN DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI: ``BU YILIN TARIM DESTEĞİ YIL SONUNDA 91 BUÇUK MİLYAR LİRAYA ÇIKACAK``   16:21   ÖZGÜR ÖZEL: "BELEDİYE YATIRIMLARIMIZI ENGELLEMEYE ÇALIŞANLARLA MİLLETİN HUZURUNDA HESAPLAŞIRIZ"   16:12   YARGITAY`DA DEVİR TESLİM TÖRENİ... YARGITAY BAŞKANI KERKEZ: "YARGITAY`IN ONURUNU VE İTİBARINI KORUMAK İÇİN SÖZ VERİYORUM"   15:57   ÖZGÜR ÖZEL: CHP`DE BİR TANE EŞ, DOST, AKRABA ATAMASI YOKTUR. BU YALANLARA KARŞI BU ÖZGÜVENLE MÜCADELE ETTİK"  
 
     
   

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, 4. ETAP OSB’NİN MERSİN İLİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ


Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ile Valilik makamında bir görüşme gerçekleştirdi.

 

Tarih : 18 Ağustos 2022 Perşembe 17:05   Okunma : 401

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ile Valilik makamında bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan,  MTOSB genişleme bölgesinde 67,5 hektarlık alana kurulacak 4. Etap OSB hakkında bilgiler veren Başkan Tekli, 5. Etap OSB’nin kurulması için Bakanlığa başvuru yapıldığını belirterek 6. Etap OSB ile ilgili olarak yürütülen fizibilite çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Görüşmede konuşan Vali Pehlivan, “4. Etap OSB’nin İlimize ve yatırımcı kuruluşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile kuruluş sürecinde verdikleri desteklerinden dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, Bakanlık ilgili birimlerine, önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfi Elvan’a, OSB Müteşebbis Heyetimize, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan görüşme ile ilgili bir değerlendirmede bulunan MTOSB Başkanı Sabri Tekli ise, ‘MTOSB olarak 1. Bölge 380 hektar, 2. Bölge 278 hektar, 3. Bölge 98 Hektar ve son olarak onaylanan 4. Bölge 67.5 hektar olmak üzere toplamda 823.5 hektar alana sahip olduk. 5. ve 6. Bölge’nin onaylanması ile birlikte 1405.5 hektar toplam alana sahip olacağız. Müteşebbis Heyetimiz, Yönetim Kurulumuz ve Bölge Müdürlüğümüz ile birlikte kentimize yeni sanayi alanları kazandırabilmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Kentimizin istihdam sayılarına, ülkemizin üretim ve ihracat rakamlarına katkıda bulunmak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Arsa tahsisi başvuru sayımız 400’e ulaştı. Yatırımcının bölgemize gösterdiği yakın ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank başta olmak üzere, önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’a,  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın yetkililerine, yakın ilgi ve alakalarından dolayı aynı zamanda Müteşebbis Heyet Başkanımız olan Mersin Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan’a şahsım, yönetim kurulum ve sanayicilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum’ dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA