28 Nisan 2024 Pazar


14:01   İYİ PARTİ`NİN OLAĞANÜSTÜ KURULTAYINDA ADAYLIĞI KESİNLEŞEN 4 İSİM GENEL BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK   13:52   İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER VEDA ETTİ: "BEDELİ ÖDEME SIRASINDA EN ÖNDE KARŞINIZDA DURUYORUM. ALLAHAISMARLADIK"   13:39   BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. NACİ İNCİ: “BRÜKSELDE TEMSİL EDİLEN TEK ÜNİVERSİTEYİZ”   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:32   SİNOP`UN ERFELEK İLÇESİNDE AÇILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA BÖLGE HALKI TEPKİLİ   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   10:06   CHP`DEN YENİ MÜFREDAT ELEŞTİRİSİ: "ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İKTİDARININ ÇAĞDIŞI EĞİTİM MANİFESTOSU"   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   ELAZIĞ`DA KIZ ÖĞRENCİLERİ TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:58   KDV GENEL UYGULAMA TEBLİĞİNDE YER ALAN YÜZDELİK DİLİMLERİN DEĞİŞTİRİLMESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ  
 
     
   

ABDİ İBRAHİM VAKFI, KANSER TEDAVİSİ İÇİN İSTANBUL`A GELEN ÇOCUKLAR VE AİLELERİNE KONAKLAMA HİZMETİ VERECEK ‘İYİLİK EVİ`Nİ AÇTI


İlaç üreticisi Abdi İbrahim, kanser tedavisi için İstanbul`a gelen çocuklardan ekonomik nedenlerle kalacak yer sıkıntısı çekenlere aileleriyle birlikte konaklama imkânı sağlayacak `Abdi İbrahim Vakfı İyilik Evi`ni açtı. İyilik Evi`ne, hastanelerin onkoloji bölümünde görev alan doktorların imzalı ve kaşeli yönlendirme formlarına göre hasta kabulü yapılacak.

 

Tarih : 20 Aralık 2022 Salı 13:54   Okunma : 229

İlaç üreticisi Abdi İbrahim, kanser tedavisi için İstanbul`a gelen çocuklardan ekonomik nedenlerle kalacak yer sıkıntısı çekenlere aileleriyle birlikte konaklama imkânı sağlayacak `Abdi İbrahim Vakfı İyilik Evi`ni açtı. İyilik Evi`ne, hastanelerin onkoloji bölümünde görev alan doktorların imzalı ve kaşeli yönlendirme formlarına göre hasta kabulü yapılacak.

İstanbul Fatih`teki Abdi İbrahim Vakfı İyilik Evi`nin açılış törenine İstanbul Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, İBB Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Hakan Yılmaztürk, Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Abdi İbrahim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nesrin Barut Esirtgen, Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kamil Esirtgen, Abdi İbrahim CEO`su Dr. Süha Taşpolatoğlu, Prof. Dr. Tülin Tiraje Celkan, Abdi İbrahim Reçeteli Ürünler Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Dr. Oğuz Mülazımoğlu, Abdi İbrahim Özel Tedaviler Grup Direktörü Çiğdem Yılmaz, Abdi İbrahim Kurumsal İlişkiler, Sürdürülebilirlik ve İletişim Direktörü ve Abdi İbrahim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Oğuzcan Bülbül katıldı. Törende konuşan Nesrin Barut Esirtgen ve Oğuzcan Bülbül proje hakkında bilgi verdi.

Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Abdi İbrahim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nesrin Barut Esirtgen, şunları söyledi:

“ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLMAK ADINA İYİLİK EVİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİK: Tedavi için İstanbul`a gelen çocuklarımızın ve onlara refakat eden yakınlarının konaklama ihtiyaçlarını dikkate alarak, çözümün bir parçası olmak adına İyilik Evi projesini hayata geçirdik. Biz iyiliğin ve iyileştirme tutkusunun bulaşıcı olduğuna yürekten inanıyoruz. İyilik Evimiz de bu inancın ve iradenin bir yansımasıdır. Abdi İbrahim Vakfı İyilik Evi ile kanserle mücadele eden çocukları ve ailelerini sarıp sarmalayacak sıcak bir ortam oluşturmanın gururu içindeyiz. Abdi İbrahim Vakfı`nın temel kuruluş amacı ülkemizin geleceği olan gençlerimizin bilim, spor ve eğitime olan ilgisini artırmak, onların çağdaş ve evrensel değerler ile cumhuriyetin temel ilkelerine sahip, donanımlı ve nitelikli bireyler olarak yetişmesine destek vermektir. Bu desteğin de ilk ve en temel şartı elbette sağlıklı olmalarıdır. Çünkü sağlık her şeyin başıdır.

KANSERLE MÜCADELE EDEN HASTALARA YARDIMCI OLMAYI SORUMLULUKLARIMIZ ARASINDA GÖRÜYORUZ: Çağımızı, insanımızı ve ne yazık ki evlatlarımızı tehdit eden en kritik hastalıklardan biri de kanser. Kanser tedavisi gerek hasta gerekse hasta yakını için çok meşakkatli bir süreç. Tedavi imkân ve seçeneklerinin daha geniş olduğu yerler ise başta İstanbul olmak üzere büyük şehirler dolayısıyla Anadolu`nun değişik şehirlerinde yaşayan ve bu hastalığa yakalanan çocuklarımız, aileleriyle birlikte tedavi için büyük şehirlerimize seyahat etmek durumunda kalıyorlar. Bu kapsamda biz de hayatı iyileştirme misyonuyla her gün milyonlarca insana daha iyi ve sağlıklı bir yaşam sunmak için çalışan bir şirket olarak, kanserle mücadele eden hastalara yardımcı olmayı sorumluluklarımız arasında görüyoruz.

BİZİM İŞİMİZ İYİLEŞTİRMEK: Abdi İbrahim Vakfı İyilik Evi de bu misyonun yansıması niteliğinde. Toplam 18 odalı, 45 kişinin konaklayabileceği İyilik Evi`nde hedefimiz, yılda yaklaşık 120 aileye konaklama hizmeti vermek. Laboratuvarda, fabrikada, bulunduğumuz her yerde ülkemize, insanımıza ve toplumumuza faydalı olma tutkusu, Abdi İbrahim`in genlerinde yatıyor. Bizim işimiz iyileştirmek. İyiliğin ve iyileştirme tutkusunun bulaşıcı olduğuna yürekten inanıyoruz.”

Abdi İbrahim Kurumsal İlişkiler, Sürdürülebilirlik ve İletişim Direktörü ve Abdi İbrahim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Oğuzcan Bülbül de vakfın sağlık, eğitim ve spor gibi farklı başlıklarda yürüttüğü toplumsal sorumluluk projeleri hakkında bilgi verdi. Oğuzcan Bülbül şunları söyledi:

“GENÇ VE BAŞARILI SPORCULARIMIZIN KARİYER YOLCULUKLARINA KATKI SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUZ: Abdi İbrahim olarak 110 yıldır, iyileştirme tutkumuzu hiç yitirmeden bitmeyen bir azim ve enerjiyle insanlığa hizmet ediyoruz. HEAL2030 sürdürülebilirlik stratejisi çatısı altında, spordan eğitime, sosyal inovasyondan gönüllülük çalışmalarına kadar çok geniş bir yelpazede sosyal sorumluluk projeleri yürütüyoruz. Abdi İbrahim Vakfı burs programı ile yarının bilim insanlarının yetişmesine destek verirken, ‘Geleceği Keşfedenler Programı` ile de lise çağındaki gençlerimize bilimsel düşünce alışkanlığı ve yeni nesil yetkinlikler kazandırıyoruz.

GENÇ VE BAŞARILI SPORCULARA KATKI SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUZ: Sağlık ve spor başlığı altında, milli yüzücülerimiz Emre Sakcı ve Merve Tuncel`e verdiğimiz sponsorluk desteğiyle, genç ve başarılı sporcularımızın kariyer yolculuklarına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Sosyal inovasyon programımız Doz ile sağlık alanında girişimcilik ekosistemini büyütmeyi hedefliyor, gönüllülük tarafında da çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE YÖNELİK PROJELERE DEVAM EDECEĞİZ: Bugün açılışını yaptığımız İyilik Evimiz de Abdi İbrahim vizyonunun ve değerlerinin çok anlamlı bir parçası olarak hayata geçiyor. Abdi İbrahim olarak içinde yaşadığımız toplumun ve ülkemizin geleceğine yönelik projelerimize tüm enerjimizle devam edeceğiz.”

DOKTORLARIN İMZALI VE KAŞELİ YÖNLENDİRME FORMLARINA GÖRE HASTA KABULÜ YAPILACAK

İstanbul Fatih`te bulunan ve toplam 18 odası olan Abdi İbrahim Vakfı İyilik Evi, aynı anda 45 kişinin konaklamasına olanak sağlayacak kapasitede. Yıl içinde yaklaşık 120 aileye hizmet verilmesi hedeflenen İyilik Evi`ne, hastanelerin onkoloji bölümünde görev alan doktorların imzalı ve kaşeli yönlendirme formlarına göre hasta kabulü yapılacak. Hem hastalığın evresi hem de ailenin maddi durumu bu formlar vasıtasıyla belirlenecek. 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA