28 Nisan 2024 Pazar


14:01   İYİ PARTİ`NİN OLAĞANÜSTÜ KURULTAYINDA ADAYLIĞI KESİNLEŞEN 4 İSİM GENEL BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK   13:52   İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER VEDA ETTİ: "BEDELİ ÖDEME SIRASINDA EN ÖNDE KARŞINIZDA DURUYORUM. ALLAHAISMARLADIK"   13:39   BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. NACİ İNCİ: “BRÜKSELDE TEMSİL EDİLEN TEK ÜNİVERSİTEYİZ”   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:32   SİNOP`UN ERFELEK İLÇESİNDE AÇILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA BÖLGE HALKI TEPKİLİ   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   10:06   CHP`DEN YENİ MÜFREDAT ELEŞTİRİSİ: "ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İKTİDARININ ÇAĞDIŞI EĞİTİM MANİFESTOSU"   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   ELAZIĞ`DA KIZ ÖĞRENCİLERİ TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:58   KDV GENEL UYGULAMA TEBLİĞİNDE YER ALAN YÜZDELİK DİLİMLERİN DEĞİŞTİRİLMESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ  
 
     
   

MİLLİ YOL PARTİSİ GENEL BAŞKANI REMZİ ÇAYIR: "ŞU ANDA ÜLKE OLARAK HIRSIZLIK, YOLSUZLUKTA AVRUPA BİRİNCİSİYİZ"


Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, “Şu anda ülke olarak hırsızlık, yolsuzlukta Avrupa birincisiyiz. OECD ülkeleri arasında ikinci, G20 ülkeleri arasında dördüncüyüz. Bu utanç bu ülkeyi yönetenlere yeter. Utanmalılar” dedi.

 

Tarih : 2 Şubat 2023 Perşembe 15:47   Okunma : 117

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, “Şu anda ülke olarak hırsızlık, yolsuzlukta Avrupa birincisiyiz. OECD ülkeleri arasında ikinci, G20 ülkeleri arasında dördüncüyüz. Bu utanç bu ülkeyi yönetenlere yeter. Utanmalılar” dedi.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, parti genel merkezinde yapılan basın toplantısında konuştu. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Çayır, şunları söyledi:

“Bugün 33 gün olmuş, Ankara`nın orta yerinde bir can katledilmiş. Ne yazık ki hala sır perdesi aralanmamış. Ötesi berisi ortaya çıkarılmamış. MHP Genel Merkezi`ne 2 kilometre, Beştepe`ye beş kilometre bir yerde bir can katlediliyor. Katledilen bu canın ‘neden katledildiği, arkasında kimler var, kimler yok, sebep ne` bunlarla ilgili bütün sorular cevapsız. İnsan düşünmeden edemiyor. Hani Fırat`ın kıyısında bir koyunu kurt kapsa ondan sorumlu olacaktı ülkeyi yönetenler? Kendilerini sorumlu hissedeceklerdi. Ne oldu? Koyun değil, canlar giderken siz seyredip duruyorsunuz. Sebep ne? Neden bu işin aslı arkası, karanlık kalmış ne kadar noktası varsa; açıklamak yerine susmayı tercih ediyorsunuz. Sanki olay öylesine faili meçhullere karışsın diye bir duruş sergiliyorsunuz. Sebep ne? Gelecek ile ilgili kaygılarınıza bir kötülük mü gelecek? Yoksa şu veya bu şekilde karanlıkta kalmasını istediğiniz hususlar mı var? Herkes bilsin ki eğer yaşanılabilir bir Türkiye`de hep beraber yaşamak istiyorsak; canımız ve malımız mutlaka emin bir halde olmalıdır. Geleceğimizden kaygı duymadan yaşamalıyız. Endişe duymadan sağımıza, solumuza bakmalıyız. Velev ki bir şey olduğunda adalet bunun gereğini yapmalıdır. Yapmazsa ne olur? Umutsuzluk olur, gelecekler ilgili hayallerimiz kaybolur. Sinan Ateş suikastı mutlak anlamda aydınlatılmalıdır.

“KENDİSİNİ EKONOMİST DİYE LANSE EDEN SAYIN CUMHURBAŞKANI BIRAKIN HEP BİRLİKTE ÇUKURUN İÇİNE GİRMEYİ BİZİ KUYUNUN DİBİNE ATTI”

Bu anlayışlarla ülkeyi yönetmek gerçekten zor. Türkiye batağa doğru gitmektedir. Kendisini iktisatçı, ekonomist diye lanse eden sayın cumhurbaşkanı bırakın hep birlikte çukurun içine girmeyi bizi kuyunun dibine attı. Nefessiz bıraktı. Çıkmış, hiç gerçeklerle alakası olmayan, hakikatle yan yana durmayan vaatlerle, para basarak, borçlanarak bizi idare etmeye çalışıyor. Yeni bir şey var mı? Yok. Faizi indiriyor, emirle. Hayatın pahalılıktan kurtulacağını sanıyor. Emirle faiz iner mi? Nerede yaşıyorsun sen? Yüzde 9 yapmışlar Merkez Bankası faizini. Soruyorum, buradan Türk milletine. Bankaya vardığınızda banka size yüzde 9 ile para veriyor mu? Yok. Kaç ile veriyor? Yüzde 30`la, 40`la veriyor. O halde faiz sebep, enflasyon sonuç hikayedir. Bilmediğiniz şeyi bilenlere soracaksınız. Bilmediğiniz şeyi ‘bilmiyorum` diyeceksiniz ki bilenlerle istişare edeceksin.

“TÜRKİYE NE YAZIK Kİ BİRBİRİNİ ARATAN İKTİDARLARA SAHİP”

Şartlar ne olursa olsun; yolsuzluğu, arsızlığı, hırsızlığı hayatımızdan çıkarmak zorundayız. Çıkarmazsak ne olur? Geçmişte yaşanan neyse gelecekte de yaşanan o olur. 140 yıllık ezberden bahsederken boşuna bahsetmiyoruz. Türkiye ne yazık ki birbirini aratan iktidarlara sahip. Yani birbirinin kopyası iktidarlara sahip. Gelen gideni arattırıyor. Geliyor adam ‘Hırsızlık, yolsuzluk bu ülkenin kaderi olamaz` diyor. Sonra 20 yıl sonra kader yapıyor. Bu yasaklar, bu baskılar ‘Neyin nesi` diye bas bas bağırıyor. Kendisi başa geçince, sopayı eline alınca aynı sopayla başkalarını dövmeye çalışıyor.

“YOLSUZLUKTA AVRUPA BİRİNCİSİYİZ”

Şu anda ülke olarak hırsızlık, yolsuzlukta Avrupa birincisiyiz. OECD ülkeleri arasında ikinci, G20 ülkeleri arasında dördüncüyüz. Bu utanç bu ülkeyi yönetenlere yeter. Utanmalılar. Yönettikleri ülkenin hali ortada. Avrupa ülkeleri arasında yolsuzlukta birinciyiz. Üretimde, adalette, insani yaşamda değil. Ülkeye bakar mısın? Ne hale getirmişler ülkeyi.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA