30 Nisan 2024 Salı


16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:41   EMEKLİLER 1 MAYIS`TA MEYDANLARDA OLACAK   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   13:15   MUĞLA İKİZKÖY`DE 3 GÜNDÜR SULAR KESİK, KÖYLÜLER TERMİK SANTRALE TEPKİ GÖSTERDİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI  
 
     
   

KOMŞU ADALARDAN DEPREMZEDELER İÇİN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ 


Yunanistan`ın Kos ve Leros adalarında depremzedeler için toplanan yardım malzemeleri, dün akşam saatlerinde Bodrum`a getirildi. Bodrum Belediye Başkanvekili Emel Çakaloğlu tarafından Cruise Port`ta karşılanan Yunan heyetinin yanında getirdiği 39 palet ve 270 büyük poşet yardım malzemesi, yetkililer tarafından teslim alındı.

 

Tarih : 21 Şubat 2023 Salı 11:11   Okunma : 255

Yunanistan`ın Kos ve Leros adalarında depremzedeler için toplanan yardım malzemeleri, dün akşam saatlerinde Bodrum`a getirildi. Bodrum Belediye Başkanvekili Emel Çakaloğlu tarafından Cruise Port`ta karşılanan Yunan heyetinin yanında getirdiği 39 palet ve 270 büyük poşet yardım malzemesi, yetkililer tarafından teslim alındı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından komşu adalardan toplanan yardım malzemeleri, Bodrum üzerinden deprem bölgesine ulaştırılmaya devam ediyor. Kos Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu Stamatia Kantarzi, iş insanı Sami Payzanoğlu, Bodrum Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Yılmaz ve beraberindekiler, afet bölgesi Malatya`ya gidiş hazırlığı yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras`ı da ziyaret etti.

Leros Belediye Başkanı Michael Kolias`ın kendisinin Bodrum`a gelmek istediğini ancak yoğun programı nedeniyle katılamadığını belirten iş insanı Sami Payzanoğlu, “Leros Belediye Başkanı Michael Kolias, Türk ulusuna başsağılığı ve geçmiş olsun mesajını iletmemi istedi. Ben doğduğum büyüdüğüm ada kentinde böyle bir seferberlik, böyle bir dayanışma görmedim. Herkes yardım yapabilmek için canla başla çalışıyor. Şimdi ikinci sırada ilaç ve gıda yardımı için kampanya başlatıyoruz” dedi.

Kos Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu Stamatia Kantarzi ise depremlerin ardından İstanköy halkının yardım çalışmalarına başladığını aktararak, şunları söyledi:

“Bu üzücü olayda fark ettik ki insanlıkta din ve ırk ayrımı olmaması gerekiyor. İstanköy her zaman yanınızda olacak ve yardım etmeye devam edecek. Çocuklarımız okullarına gelirken ellerinde malzeme poşetleriyle geliyorlar. Çok farklı duygular yaşıyoruz. Çocuklarımızın bu düşüncelerle hareket etmesi çok önemli.”

Yunan halkına teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Aras ise şunları kaydetti:

“Büyük bir coğrafyada, büyük bir nüfus bu depremlerden etkilendi. Bizler, ilk günden itibaren var gücümüzle bölgeye, bölge halkına destek olabilmek için çalışıyoruz. Böyle günlerde siz komşularımızı yanımızda görmek bizler için gurur verici. Bu dostluk ve dayanışmanın sürmesi iki ülke adına da çok değerli. İki komşu belediyeye de bir kez daha çok teşekkür ediyoruz. Yardım malzemelerinin bizzat yerine ulaşması için çalışacağım, bu konuda içiniz rahat olsun.”  

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA