2 Mayıs 2024 Perşembe


20:01   ALİ YERLİKAYA: "ÜLKE GENELİNDE DÜZENLENEN 1 MAYIS ETKİNLİKLERİNDE 226 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI"   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI   18:26   POLİS YİNE "SÜPÜR" TALİMATI VERDİ, GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLER KALKANLARLA ENGELLENDİ   17:55   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE PARTİSİNİN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANLARINI ARADI   17:54   GAZETECİLER DE 1 MAYIS`TA TANDOĞAN`DAYDI. TGS ANKARA ŞUBE BAŞKANI TARTANOĞLU: “GAZETECİLER DE İŞÇİ VE GİDEREK FAKİRLEŞİYORLAR. GAZETECİNİN MAAŞININ EN AZ İKİ ASGARİ ÜCRET OLMASINI TALEP EDİYORUZ”   17:39   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YENİDEN DANIŞTAY BAŞKANI SEÇİLEN YİĞİT`İ KABUL ETTİ   17:32   ANKARA`DA 1 MAYIS TANDOĞAN`DA KUTLANDI... “TAKSİM EMEKÇİLERİNDİR, HİÇBİR ŞEKİLDE EMEKÇİLERE KAPATILAMAZ``   17:06   İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MÜSAVAT DERVİŞOĞLU ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   16:28   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “BUGÜN UMUDUN UMUTSUZLUĞU, AYDINLIĞIN KARANLIĞI, İNSANLIK ONURUNUN BASKI VE ZULMÜ YENDİĞİ GÜNDÜR”   16:04   İTO: "İSTANBUL`DA YILLIK ENFLASYON YÜZDE 78,81 OLDU"   16:03   TAKSİM KAPATILDI, GİTMEYE ÇALIŞANLAR GAZ VE PLASTİK MERMİYLE ENGELLENDİ, SARAÇHANE BOŞALTILDI   15:54   HEP-SEN GENEL BAŞKANI ŞİMŞEK: MEYDANLARI KAPATMAK HUKUKA AYKIRIDIR   15:21   GÜRSEL EROL: ELAZIĞ İKİNCİ BİR İLİÇ FACİASI İLE KARŞI KARŞIYA. BİR FACİA OLURSA KİMSE ALTINDAN KALKAMAZ”   14:59   İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA`DAN İSTANBUL`DAKİ POLİSLERE “1 MAYIS” TEŞEKKÜRÜ: “SİZLERLE İFTİHAR EDİYORUM”   14:53   MURAT BAKAN`DAN TAKSİM TEPKİSİ: "İÇİŞLERİ BAKANI`NIN BİR DAKİKA O GÖREVDE DURMAMASI LAZIM"   14:37   ANKARA`DA EKMEK ZAMMINA TEPKİ... "BU NASIL VİCDANSIZLIK"   14:34   İYİ PARTİ`DE DEVİR TESLİM TÖRENİ... MÜSAVAT DERVİŞOĞLU: "BAYRAĞI KUTLU HEDEFLERE GÖTÜRMENİN SÖZÜNÜ VERİYORUM"   14:17   1 MAYIS GÖZALTILARINA TEPKİLER... ``BU YASAK, ENGELLEME VE GÖZALTI TAMAMEN HUKUKA AYKIRI``   14:15   ELAZIĞ`DA TACİZE UĞRADIĞI İLERİ SÜRÜLEN KIZ ÖĞRENCİLERİN AVUKATI KADER ARAT: "İNFAZ YASASI CAYDIRICI DEĞİL"   14:03   ANKARA`DA EKMEĞE YÜZDE 25 ZAM... ANKARA FIRINCILAR ODASI BAŞKANI ALNIAÇIK: "ZAM YILBAŞINDA ÖTELENMİŞTİ. TÜM GİRDİLERE ZAM GELDİĞİ İÇİN EKMEK FİYATINI YÜKSELTMEK ZORUNDA KALDIK"  
 
     
   

ÇAMLIYAYLA KATLI OTOPARKI`NA İLÇE HALKINDAN TAM NOT


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ‘Mersin Yükseliyor, 41 Kere Müjde, 41 Yeni Açılış` mottosuyla hayata geçirdiği ‘Çamlıyayla Katlı Otoparkı` hem park sorununu ortadan kaldırması, hem de faydalanabilecekleri sosyal alan oluşturmasıyla ilçe halkının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Katlı Otopark, ayrıca her Cuma Çamlıyayla pazarcı esnafını da ağırlıyor.

 

Tarih : 8 Aralık 2023 Cuma 12:41   Okunma : 271

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ‘Mersin Yükseliyor, 41 Kere Müjde, 41 Yeni Açılış` mottosuyla hayata geçirdiği ‘Çamlıyayla Katlı Otoparkı` hem park sorununu ortadan kaldırması, hem de faydalanabilecekleri sosyal alan oluşturmasıyla ilçe halkının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Katlı Otopark, ayrıca her Cuma Çamlıyayla pazarcı esnafını da ağırlıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ‘Mersin Yükseliyor, 41 Kere Müjde, 41 Yeni Açılış` mottosuyla hayata geçirdiği ‘Çamlıyayla Katlı Otoparkı` hem vatandaşların park sorununu ortadan kaldırması, hem de faydalanabilecekleri sosyal alan ihtiyacına çözüm sunması ile ilçe halkının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde ilçeye kazandırılan 2 bodrum ve 1 zemin kat olmak üzere 3 katlı ve 121 araç kapasiteli otopark; konser, nikâh, kına ve düğün gibi etkinliklerde kullanılmasının yanı sıra, her Cuma Çamlıyayla pazarcı esnafını da ağırlıyor. Yazın sıcaktan, kışın ise yağmur ve soğuktan dolayı tezgâh açmakta zorlanan pazarcı esnafı, artık her Cuma tezgâhlarını gönül rahatlığıyla açmanın mutluluğunu yaşıyor. Hem ilçe esnafı, hem de pazarcılar yıllardır çözüme kavuşturulması beklenen hizmete, Başkan Vahap Seçer ile kavuşmanın memnuniyetini yaşıyor.

KAYA: “ÇAMLIYAYLA OTOPARKI BÖLGE HALKININ İHTİYACINA GÖRE ÇOK AMAÇLI KULLANILIYOR”

Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş.`de MerPark Sorumlusu olarak görev yapan Ersin Uğur Kaya, Çamlıyayla`nın özellikle yaz döneminde nüfusunun arttığını ve çok ciddi bir otopark ihtiyacı olduğunu, pazarcı esnafının da ürünlerini zor şartlar altında satmaya çalıştıklarını belirterek, “Otopark alanında yerel üreticilerimiz, kendi tarlalarında ve bahçelerinde ürettikleri ürünlerini, çok cüzi bir kira bedeli ödeyerek rahat ve daha hijyenik bir şekilde tüketiciye doğrudan ulaştırıyor. Ayrıca vatandaşların etkinliklerini yapabilecekleri çok rahat bir yer de yoktu. Şu anda konser, nikâh, kına ve düğün gibi etkinlikleri de bu alanda gerçekleştirebiliyorlar” diye konuştu.

 HEM ESNAF HEM VATANDAŞ, ÇAMLIYAYLA KATLI OTOPARKI SAYESİNDE RAHAT BİR NEFES ALDI

Çamlyayla`da esnaflık yapan Fatma Tepebağlı, otoparkın oldukça güzel yapılmış bir mekan olduğunu söyleyerek, “Hem trafiği rahatlatması, hem de pazarcılar açısından yapılmış güzel bir mekân. Otopark yapıldığı için insanlar arabalarını oraya koyuyor ve daha rahat oluyoruz. Güzel bir hizmet oldu” dedi.

Uzun yıllardır pazarcılık yapan İsmail Yıldırım, otopark hizmeti sayesinde çok rahat ettiğini dile getirerek, “Daha önce yazın sıcaktan, kışın da soğuktan ve yağmur çamurdan dolayı rahatsız oluyorduk. Çoğu zaman kötü havalarda tezgahımızı açamıyor ve o gün gelir elde edemiyorduk. Vahap Başkanımız, bize hak ettiğimiz hizmeti verdi” dedi. İnsanların artık rahatlıkla arabasını park edecek yer bulduğunu da ifade eden Yıldırım, “Çarşı içi çok rahatladı. Herkes önceden arabalarını yol kenarlarına bırakırken, şimdi otoparka bırakıyor. Yapılan hizmetlerden memnunuz” ifadelerini kullandı.

Bir diğer pazarcı esnafı Mehmet Akkaş ise, “Burada büyük bir otopark sorunu vardı. Daha önce çektiğimiz çileleri biz biliriz. Önceden çadır kurardık. Yağmur yağdı mı bütün mallarımız ıslanırdı, fırtına çıktığında mallarımız uçardı, rezil olurduk. Çok güzel bir hizmet oldu. Yollarımız da çok güzel yapılıyor ” şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA