5 Mayıs 2024 Pazar


15:08   YENİ MÜFREDATA TEPKİLER SÜRÜYOR   15:02   1 MAYIS`TA ARKADAŞLARI GÖZALTINA ALINAN ``FİLİSTİN İÇİN BİN GENÇ`` EYLEMCİLERİ: ``FİLİSTİN MÜCADELESİ YARGILANAMAZ``   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   12:56   İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: ``YERLİKAYA DA DAHIL BAKAN YARDIMCILARININ KORUMA ARAÇ VE KORUMA POLİS SAYISI AZALTILMIŞTIR``   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:32   ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ`NİN AKP`DEN CHP`YE GEÇMESİYLE ÇOCUK PARKI AKARYAKIT İSTASYONU OLMAKTAN KURTULDU   11:47   MSB: FIRAT KALKANI VE BARIŞ PINARI BÖLGELERİNDE 7 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ   11:40   CHP`Lİ ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “MENENJİT VAKALARI ARTIYOR, VERİLER GİZLENİYOR. BAKANLIK, ÜCRETSİZ AŞI YAPSIN”   10:46   EĞİTİM-SEN SİNOP ŞUBE BAŞKANI UZUN YENİ MÜFREDATI ELEŞTİRD   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   09:31   EKREM İMAMOĞLU AVRUPA SOSYALİST PARTİSİ ÖZEL OTURUMUNDA KONUŞTU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ`DEN CHP`YE ZİYARET...    15:32   ERDOĞAN`DAN, ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN İLK DEĞERLENDİRME   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   15:18   MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLEN CAN ATALAY`IN TBMM`DEKİ ODASINA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ERHAN USTA YERLEŞTİ   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”  
 
     
   

CHP HEYETİ SALDIRIYA UĞRAYAN HAKEM MELER`İ ZİYARET ETTİ... ALİ MAHİR BAŞARIR: "BİZLERİN ONDAN ÖZEL RİCASI, DEVAM ETMES, ŞİDDETE İNAT, BU VANDALLARA İNAT GÖREVİNİ YAPMASI"


Ankaragücü Başkanı Faruk Koca  tarafından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler`i tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Ondan bir ricamız oldu: Asla ve asla hakemliği bırakmaması, devam etmesi. Çünkü eğer birileri bırakcaksa bu Halil Umut Meler değil; sporda, sanatta, siyasette vandallık yapan kişi ve kurumlardır. Halil Umut Meler ülkemiz için gurur vesilesidir. Bizlerin ondan özel ricası, devam etmesi, şiddete inat, bu vandallara inat görevini yapması" dedi.

 

Tarih : 12 Aralık 2023 Salı 20:05   Okunma : 336

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca  tarafından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler`i tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Ondan bir ricamız oldu: Asla ve asla hakemliği bırakmaması, devam etmesi. Çünkü eğer birileri bırakcaksa bu Halil Umut Meler değil; sporda, sanatta, siyasette vandallık yapan kişi ve kurumlardır. Halil Umut Meler ülkemiz için gurur vesilesidir. Bizlerin ondan özel ricası, devam etmesi, şiddete inat, bu vandallara inat görevini yapması" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Ankara Milletvekili Murat Emir ve Eski FIFA hakemi Selçuk Dereli, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca  tarafından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler`i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Hastane önünde açıklamalarda bulunan Başarır, şunları söyledi:

"BU OLAY; BİZİ, TÜRKİYE`Yİ, SPORSEVERLERİ ÇOK ÜZDÜ"

"Bu olay; bizi, Türkiye`yi, sporseverleri çok üzdü. Sayın Genel Başkanı`mızla telefonla görüştürdük. O da kendisine geçmiş olsun dileklerini sundu. Ondan bir ricamız oldu: Asla ve asla hakemliği bırakmaması, devam etmesi. Çünkü eğer birileri bırakcaksa bu Halil Umut Meler değil; sporda, sanatta, siyasette vandallık yapan kişi ve kurumlardır. Halil Umut Meler ülkemiz için gurur vesilesidir. Bizlerin ondan özel ricası, devam etmesi, şiddete inat, bu vandallara inat görevini yapması. Toplumun hiçbir yerinde şiddet istemiyoruz. O en doğru kararları verecek, yargı da bu şiddeti yapanlar hakkında en doğru kararı verecek."

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ise "Asla kabul edemeyeceğimiz görüntüler. Böyle bir kabullenilemez olayın bir vesile sayılmasını ve sporda şiddetin önlenmesine dönük olarak her kesimin burada harekete geçmesi umarım sağlar ve bir daha böylesine üzüntü verici görüntülerin olmasını önlemiş oluruz" diye konuştu.

"FUTBOLDAKİ BAŞARISIZLIKLARIN TEK SEBEBİ HAKEMLER DEĞİL"

Eski FIFA hakemi Selçuk Dereli, hastane önünde şunları söyledi:

"Futboldaki başarısızlıkların tek sebebi hakemler değil. Hakemi toplumun önüne atmak işin en kolay tarafı. Tabii ki hakem de hata yapabilir. Buna şiddetle karşılık vermek son derece yanlış. Türk futbolu kağıt üzerinde özerk gibi gözüküyor ama uygulamaya baktığınızda ciddi sıkıntılar var. Türk futbolunu yönetecek kişiyi unsurları seçmeli. Uygulamada birilerinin işaret ettiği biri geliyor. Onun karşısına rakip dahi çıkamıyor. TFF Başkanı ortamı germekten ziyade toparlayıcı olmalı."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA