15 Mayıs 2024 Çarşamba


22:44   CHP DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ SEZGİN TANRIKULU: "DEDAŞ BÖLGEDEKİ ÇİFTÇİLERE BÜYÜK ZULÜM UYGULUYOR"   22:31   DEM PARTİ ANKARA İL ÖRGÜTÜ`NDEN KOBANİ AÇIKLAMASI: ”BU ÇIKMAZDAN GERİ DÖNÜN, DİYALOG VE MÜZAKERELERİN, BARIŞIN ÖNÜNÜ AÇIN”   22:11   CAN ATALAY İÇİN İSTANBUL ADLİYESİ ÖNÜNDEN ADALET ÇAĞRISI... TİP GENEL BAŞKANI BAŞ: "ADINDA ADALET OLAN BU PARTİ TÜRKİYE`DE ADALETİ KATLEDEREK VAR OLUYOR"   21:36   İYİ PARTİ `KAMUDA İSRAFIN ARAŞTIRILMASINI` İSTEDİ... İYİ PARTİ`Lİ KARAKAŞ: "BU PAKET KAMUDAKİ İSRAFIN İTİRAFIDIR"   21:19   TBMM GENEL KURULU`NDA İKTİDARIN REDDETTİĞİ ÖNERGELER TARTIŞMA YARATTI... "AKP GRUBU`NUN ADI BUGÜNDEN SONRA `REDGİLLER` OLMALI"   20:20   TBMM`DE DEM PARTİ VE AKP`LİLER ARASINDA İLİÇ TARTIŞMASI... KORDU`DAN KARSLI`YA: "SORUMLULUKLARI VAR, SAVUNMA PSİKOLOJİSİYLE CEVAP VERMESİNLER"   19:37   ODTÜ`LÜ MİLLETVEKİLİ KONURALP`TEN ODTÜ REKTÖRLÜĞÜ`NE TEPKİ: "ÖĞRENCİLER HAKKINDA AÇILAN SORUŞTURMALAR DURDURULMALI, BARIŞÇIL EYLEMLERİNE VE TALEPLERİNE SAYGI GÖSTERİLMELİDİR"   19:02   HAKKARİ BELEDİYE BAŞKANI AKIŞ: "KAYYIM TARAFINDAN BELEDİYE BÜTÇESİNDEN AKP`Lİ ADAYIN SEÇİM KAMPANYASI İÇİN 29 MİLYON 939 BİN TL HARCANMIŞ"   17:55   CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI`NDAN 18 MAYIS`TA DÜZENLENECEK SARAÇHANE MİTİNGİNE KATILIM ÇAĞRISI   17:47   OSMAN KAVALA DAVASINDA YARGILAMANIN YENİLENMESİ TALEBİNİ YENİ HEYET DEĞERLENDİRECEK   17:45   ERDOĞAN`DAN `YENİLENME` MESAJI: ``BİZİM AK PARTİ`DEN GÜÇ DEVŞİRECEK  İSİMLERE DEĞİL AK PARTİ`YE GÜÇ KATACAK ŞAHSİYETLERE İHTİYACIMIZ VAR``   16:53   EĞİTİM- İŞ MÜLAKAT UYGULAMASINI YARGIYA TAŞIYOR... KADEM ÖZBAY: "GEÇMİŞTE YAPILAN MÜLAKATLAR TORPİL MEKANİZMASININ GÖSTERGESİ, BU ALDATMACALARA İZİN VERMEYECEĞİZ"   16:50   TARSUS BELEDİYESİ PERSONELİNE YANGIN TATBİKATI VE EĞİTİMİ VERİLDİ   16:49   BÜRO-İŞ SENDİKASI`NDAN `KAMU TASARRUF PAKETİ`NE PROTESTO: "YEDİLER İÇTİLER, HESABI BİZE ÖDETECEKLER. KİM YEDİYSE HESABI ONLAR ÖDESİN"   16:45   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, ENGELLİLER HAFTASI’NDA ÖZEL BİREYLERLE PİKNİK YAPTI   16:44   ÖZGÜR ÖZEL: "MADENCİ ŞENOL ZURNALI`YA ALLAH`TAN RAHMET, YARALI MADENCİ SAVAŞ ONUR`A ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"   16:33   ERDOĞAN, TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ`NİN DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI: ``BU YILIN TARIM DESTEĞİ YIL SONUNDA 91 BUÇUK MİLYAR LİRAYA ÇIKACAK``   16:21   ÖZGÜR ÖZEL: "BELEDİYE YATIRIMLARIMIZI ENGELLEMEYE ÇALIŞANLARLA MİLLETİN HUZURUNDA HESAPLAŞIRIZ"   16:12   YARGITAY`DA DEVİR TESLİM TÖRENİ... YARGITAY BAŞKANI KERKEZ: "YARGITAY`IN ONURUNU VE İTİBARINI KORUMAK İÇİN SÖZ VERİYORUM"   15:57   ÖZGÜR ÖZEL: CHP`DE BİR TANE EŞ, DOST, AKRABA ATAMASI YOKTUR. BU YALANLARA KARŞI BU ÖZGÜVENLE MÜCADELE ETTİK"  
 
     
   

Sporun Her Dalında, Erdemli Belediyesi


Sporun futbol, hentbol, taekwondo,wushu, muaythai, okçuluk, basketbol branşlarında toplam 761 lisanslı sporcuya ev sahipliği yapan Erdemli Belediyesi, kadınlara ve erkeklere yönelik oluşturduğu spor kompleksleri ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

 

Tarih : 12 Mart 2019 Salı 00:19   Okunma : 437

Gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunmasında önemli bir yere sahip olan spor, tarih boyunca birçok ismin dikkatle üzerine eğildiği bir alan olmuştur. Peyami Safa’nın ‘Spora vereceğimiz mana, gençliğe vereceğimiz mananın öz kardeşidir’ sözüne paralel olarak yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu alanda birçok faaliyet gerçekleştirmeye devam ediyor. Sporun futbol, hentbol, taekwondo,wushu, muaythai, okçuluk, basketbol branşlarında toplam 761 lisanslı sporcuya ev sahipliği yapan Erdemli Belediyesi, kadınlara ve erkeklere yönelik oluşturduğu spor kompleksleri ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

İnsan ruhunun en iyi resmi sayılan insan vücudu, metabolik anlamdaki donanımı açısından bilim dünyasının iştahını kabartan ve sürekli araştırmalara tabi tutulan bir unsur.  İşte bu varoluş, tarih boyunca yaşamın en önemli döngüsü olmuş ve sporla bir bütün kabul edilmiştir. Bu algı ile Erdemli’de spora ve sporcuya kıymet veren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yıl içerisinde eğitim veren kursların her yaş grubundan öğrenciye hitap ettiğinidile getirdi. Erdemli Belediyesi ayrıcataekwondo, muyithai, wushu dallarında Türkiye derecesi almış ve milli takıma girmeye hak kazanmış birçok isme de ev sahipliği yapmakta. Bu yıl yenilgi görmeden şampiyonluğa yükselen ve bir üst lige çıkan Belediye Basketbol Takımı da başarılarıyla dudak ısırtmaya devam ediyor. Mersin Büyük Erkekler Spor Liginden, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligine yükselen takım geçen haftalarda kupayı Başkan Tollu ile kaldırmıştı.

Tüm bu projeleri hayata geçirerek adeta yeni bir ilçe inşa eden Başkan Tollu, sporun her dalına yer vererek her mahalleye spor kompleksleri açtıklarını, futbol sahaları inşa ettiklerinive gelecek süreçte de ilçeye çok amaçlı bir stadyum kazandırmak istediklerini vurguladı.Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Bütün millet ve memleket evlatlarını, sportmen yapabilmek için sarfedilen çalışmanın ehemmiyet ve kutsiyeti, aynı derecede kıymetli ve mühimdir’ sözünü şiar edinerek bu alandaki çalışmalarına devam eden Tollu, aquapark projesinin tamamlanmasıyla da yaz aylarında yüzme dalında eğitim vermeye başladıklarını kaydetti.






Paylaş :
Etiketler :  ERDEMLİ BELEDİYESİ, MÜKERREM TOLLU, ADEM ASLAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA