12 Mayıs 2024 Pazar


10:56   CHP`Lİ GÜRER: "PATATES TARLADA PARA ETMİYOR, MARKETTE 20 LİRA"   10:43   RİZE`DEN YAŞ ÇAY ALIM FİYATINA TEPKİ: "MALİYETLER ÇOK ARTTI, 25 LİRA BU MİLLETİN HAKKIDIR”   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ENGELLİLER HAFTASI`NDA ÇOCUK ŞENLİĞİ   10:04   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "TİP 1 DİYABETLİ ÇOCUKLARA VERİLEN SÖZLER TUTULMUYOR"   09:15   DARÜŞŞAFAKA`DA 8 YILLIK TAM BURSLU EĞİTİM FIRSATI İÇİN BAŞVURULAR SÜRÜYOR   08:55   EUROVİSİON ŞARKI YARIŞMASI`NIN KAZANANI İSVİÇRE OLDU   23:21   AYŞE ATEŞ`TEN BAHÇELİ`YE ÇAĞRI: "GELİN BU DAVANIN ÖNÜNÜ AÇIN"   23:07   TRENDYOL 1. LİGE YÜKSELEN AMEDSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   22:34   CUMHURBAŞKANI, DENİZKURDU-II/24 TATBİKATI`NA KATILAN ASKERLERE SESLENDİ: "DENİZ KUVVETLERİMİZİN ARAÇ GEREÇ VE PERSONEL BAKIMINDAN EN ÜST SEVİYEDE OLMASINA ÖNEM VERİYORUZ"   22:28   TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI YAŞ ÇAY ALIM FİYATINI BELİRLEDİ   21:46   SÜPER LİG`E YÜKSELEN GÖZTEPE ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI   21:07   SEFERİHİSAR SIĞACIK`TA MARİNANIN GENİŞLETİLMESİNE KARŞI EYLEMLER SÜRÜYOR... BELEDİYE BAŞKANI YETİŞKİN: "GEREKİRSE İNŞAAT ALANINDA ÇADIR KURACAĞIZ"   20:22   İSTANBUL EMEK, BARIŞ VE DEMOKRASİ GÜÇLERİ, 1 MAYIS TUTUKLAMALARINI PROTESTO ETTİ   19:05   TEDAVİ İÇİN ARTVİN`DEN RİZE`YE 500 LİRAYA GİDEN VATANDAŞA SGK 47 LİRA YOL PARASI VERDİ   19:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ LEVENT UYSAL’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI   18:48   CHP`DEN BELEDİYE BAŞKANLARINA “İSRAFLA MÜCADELE VE KAYIRMACILIK” GENELGESİ: “KAMU KAYNAKLARININ İSRAFINDAN UZAK DURUN”   16:17   CUMARTESİ ANNESİ HANİFE YILDIZ: ANNELER GÜNÜ`NÜN BENİM İÇİN BİR ANLAMI KALMADI, ANNELİĞİM ELİMDEN ALINDI   15:51   ÖZGÜR ÖZEL, REYHANLI SALDIRILARININ 11`İNCİ YIL DÖNÜMÜNDE YAŞAMLARINI YİTİREN VATANDAŞLARI ANDI   15:50   ALİ MAHİR BAŞARIR, SOMA MADEN FACİASI DAVA SÜRECİNİ ELEŞTİRDİ: 10 YIL SONRA BÜROKRATLAR YARGILANMAYA BAŞLIYOR. NEDEN O GÜN YARGILAMADINIZ?   15:15   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: "`ONAYLI RANDEVU` SİSTEMİ VATANDAŞLARIN SAĞLIK HİZMETİNE ERİŞİMİNİ DAHA DA ZORLAŞTIRACAKTIR"  
 
     
   

MEZİTLİ BELEDİYESİ`NDEN İLÇEDEKİ EMEKLİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçedeki emeklilere yapılan maddi yardımın hesaplara yatırıldığını duyurdu. Başkan Tarhan, devletin emeklilere dini bayramlarda verdiği miktar kadar bayram ikramiyesi vereceklerini de açıkladı. 

 

Tarih : 27 Mart 2024 Çarşamba 14:09   Okunma : 222

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçedeki emeklilere yapılan maddi yardımın hesaplara yatırıldığını duyurdu. Başkan Tarhan, devletin emeklilere dini bayramlarda verdiği miktar kadar bayram ikramiyesi vereceklerini de açıkladı. 

Dul ve yetim aylığı alanların başvuruları sonucunda Mezitli Belediyesi tarafından hesaplara 1000 TL yatırıldı. Mezitli Belediyesi`ne başvuran SMA hastası 5 kişiye 10 bin TL, otizm, down sendromu ve lösemi hastalarına ise 2 bin TL yardım yapıldı. 18 bin TL`nin altında maaş alan 65 yaş üzeri emeklilere de 500 TL yardım yapıldı. Başvuru sırasına göre 22 Mart Cuma günü itibarıyla hesaplara yatırılan yardımların 29 Mart Cuma gününe kadar tamamlanmış olacağı kaydedildi.

Başkan Tarhan, yardımlarla ilgili olarak şu bilgileri verdi:

"BAYRAM İKRAMİYESİ VERECEĞİZ"

“Vatandaşlarımızın yanında olmak, onların ihtiyaçlarını karşılamak bizim en önemli görevlerimizden bir tanesidir. Bu kapsamda, emeklilerimize, dul ve yetimlere, engelli vatandaşlarımıza ve ihtiyaç sahibi diğer kesimlere elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz. Önümüzde iki dini bayram var. Emeklilerimize devletin vereceği miktar kadar belediyemizin imkanlarını zorlayarak, bayram ikramiyesi vereceğiz. 1 Nisan`dan sonra her şey çok daha güzel olacak.”

 

 


 






Paylaş :
Etiketler :  Mezitli Belediyesi, Mersin, Neşet Tarhan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA