3 Mayıs 2024 Cuma


16:48   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, “BU ŞEHİR HAYALET ŞEHİR OLARAK ANILIYOR AMA BİZ BU ŞEHRİ HAYAL EDİLECEK BİR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”   15:54   GÜLCAN KIŞ: "MERSİN, SÖZ VERİLİP BİTİRİLEMEYEN PROJELERİN MERKEZİ HALİNE GETİRİLMİŞTİR"   15:21   NUMAN KURTULMUŞ, YENİ ANAYASA İÇİN SAADET - GELECEK GRUBUNU ZİYARET ETTİ   15:02   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, YARIN CHP LİDERİ ÖZEL İLE GÖRÜŞECEK... "ANAYASA TARTIŞMALARINI MUHALEFET KENDİ İÇİNDE DE YAPMALI"   14:27   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ EMEKÇİLERLE KOL KOLA YÜRÜDÜ   14:19   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLEYAN YANA YÜRÜDÜ   14:07   ÖĞRETMEN ADAYLARI ATAMA BEKLİYOR... EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI ÖZBAY: "1 MİLYONA YAKIN ÖĞRETMEN ADAYI VAR. PLANLAMA YAPILMAZSA SORUNLAR GİDEREK ARTACAK"   13:48   YENİ ANAYASA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR... TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ   12:35   MSB: KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ MUSTAFA YAŞAR ŞEHİT OLDU   11:53   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTEDİKLERİ İÇİN GÖZALTINA ALINAN 35 KİŞİNİN ADLİYEYE SEVK EDİLMELERİ BEKLENİYOR   11:52   TAKSİM`E ÇELENK BIRAKMALARINA İZİN VERİLMEYEN EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI: "EMNİYET ÇALIŞANLARI DA EMEKÇİDİR"   10:54   TÜİK 2023 YILI KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI... ET ÜRETİMİ YÜZDE 8,8 ARTARAK 2 MİLYON 384 BİN 47 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ   10:46   KADİRLİLİ EMEKLİ: "10 BİN LİRA MAAŞLA 20 BİN LİRAYA NASIL KURBAN ALACAĞIZ? SÜRÜNÜYORUZ"   10:38   TÜİK: ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ 2023 YILINDA YÜZDE 0,4 AZALARAK 21 MİLYON 481 BİN 567 TON OLDU   10:04   ÖMER FETHİ GÜRER, `TAVUKTA İHRACAT SINIRLAMASI`NI DEĞERLENDİRDİ: "ANLIK UYGULAMALARLA SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN TARSUS`A SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ   09:34   TÜRKER ATEŞ: VATANDAŞ, VERGİSİNİ DE BORÇLANARAK ÖDÜYOR. KARTLA DEVLETE YAPILAN ÖDEMELER ÜÇE KATLANDI   09:24   VAHAP SEÇER, 1 MAYIS`TA İŞÇİLERLE YÜRÜDÜ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMI İSTEDİĞİ YERDE KUTLAYACAK”   20:01   ALİ YERLİKAYA: "ÜLKE GENELİNDE DÜZENLENEN 1 MAYIS ETKİNLİKLERİNDE 226 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI"   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI  
 
     
   

Tuna: "Gece Uyumayacağız Gündüz Oturmayacağız"


Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, vatandaşlar ile buluşmayı sürdürüyor.

 

Tarih : 23 Mart 2019 Cumartesi 18:53   Okunma : 538

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, vatandaşlar ile buluşmayı sürdürüyor.

 

 

Makam adamı olmadığını, gönüllerin adamı olduğunu söyleyen Tuna, "Millet ortalaması hayatımızla, kibire bürünmeyen ve adaletli yanımızla milletin ta kendisi olduk. Bir Belediye Başkanının yüzüne bakın, yüzü peynir gibi bembeyazsa o adam klimalı odadan çıkmıyordur. Ama yüzü bizim gibi ayaz vuruğu, güneş yanığı ise o adam da sahadan çıkmıyordur" dedi.

 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, Cumhurİttifakı MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz ve AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu’nun da eşlik ettiği programlarda ilgi ve sevgisiyle karşılanan Tuna; “31 Mart’a kadar hemşehrilerimiz ile birlikte gece uyumayacağız, gündüz oturmayacağız, ölesiye bitesiye çalışarak inşallah 13 İlçemizi ve Büyükşehir’i zaferle sonuçlandıracağız” dedi.

 

Mersin Oto Galericiler Derneği ile bir araya gelerek oto galerici esnafı ile görüş alışverişinde bulunan Tuna, kenti karış karış gezdiklerini, her noktasını bildiklerini ve çözüm bekleyen sorunlar için projeler hazırladıklarını kaydetti.

Tuna; “Mersin özel bir kenttir. Bu kentin sorunlarını doğru algılamazsanız, dertlerini bilmezseniz bu kenti yönetemezsiniz. Biz derdi biliyoruz. Derman olma konusunda da projelerimiz hazır” dedi.

 

Akdeniz İlçesi’ne bağlı Camili ve Iğdır Mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen Tuna, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası ve Mersin Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği’nin üyelerinin de taleplerini dinledi ve projelerini paylaştı.

Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezi ile Özel Ortadoğu Hastanesi’ni ziyaret ederek, sağlık çalışanlarıyla sohbet eden Tuna, Tarsus’ta Oto Galericiler ve Traktörcüler Sitesi ile Ulaşım Akaryakıt Otomotiv Firması esnaflarının da konuğu oldu.

Yenişehir İlçesi’nde açılışı yapılan Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'nin (UCÌM)Genel Merkez Binası'nı da ziyaret ederek, dernek yöneticileriyle faaliyetleri hakkında bilgi alan Tuna; “Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli gelecekleri için varız” dedi.

Akdeniz İlçesi’ne bağlı Siteler Mahallesi’nde vatandaşların yoğun katılımıyla düzenlenen açık hava toplantısına da katılan Tuna, Çilek Mahallesi sakinleri tarafından da coşkuyla karşılandı.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  HAMİTT TUNA, CUMHUR İTTİFAKI, MHP, AK PARTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA