2 Mayıs 2024 Perşembe


13:51   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI BAKIRHAN: “YAŞADIĞIMIZ YOKSULLUĞU VE ZULMÜ BİTİRMEK BİZİM ELLERİMİZDE”   13:42   SEZGİN TANRIKULU: 1 MAYIS`I BU YIL DAHA KARANLIK BİR TABLO İLE KARŞILIYORUZ   13:40   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN YARIN DEM PARTİ, İYİ PARTİ VE SAADET PARTİSİ`Nİ ZİYARET EDECEK   13:04   1 MAYIS TERTİP KOMİTESİ PROGRAMI SONLANDIRDI... ARZU ÇERKEZOĞLU: "BUNDAN SONRA ATTIKLARI HER ADIMDA BU İRADEYİ GÖRECEKLER"   12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   12:32   ÖZGÜR ÖZEL: “MÜCADELEMİZ İŞÇİLERİN BAYRAM GİBİ 1 MAYISLARI YAŞADIKLARI GÜNLER İÇİN”   12:27   CHP PARTİ SÖZCÜSÜ YÜCEL: “İSTANBUL`DA YAŞANANLAR ÜLKEMİZ DEMOKRASİSİ ADINA ÜZÜNTÜ VERİCİ”   12:20   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "TÜRKİYE`DEKİ TÜM EMEKÇİLERE SESLENİYORUZ; ANAYASAL HAKKINIZDIR, SENDİKALARDA ÖRGÜTLENİN"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE...    10:10   İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İMAMOĞLU 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI   10:04   TAKSİM`E ÇIKMAYA ÇALIŞAN BİR GRUBA POLİS MÜDAHALE ETTİ, 30 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ`NİN YENİ NESİL MENTORLUK PROGRAMININ KONUSU ‘LOJİSTİK SEKTÖRÜ` OLDU   01:41   RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARIYLA TL MEVDUATA UYGULANAN STOPAJ ORANLARI DEĞİŞTİ   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

İRAN-İSRAİL GERİLİMİ HAVA TRAFİĞİNİ OLUMSUZ ETKİLEDİ


İran ile İsrail arasında yaşanan gerilim ve bazı ülkelerin hava sahasını kapatması hava trafiğinde aksamalara neden oldu. Türk Hava Yolları (THY), İran, Irak ve bazı Ortadoğu seferlerini iptal etti. Gerilimin azalmaya başlamasının ardından hava sahalarının açılmasıyla seferler normale dönmeye başladı.

 

Tarih : 14 Nisan 2024 Pazar 14:43   Okunma : 11

HABER: HAKAN KAYA

İran ile İsrail arasında yaşanan gerilim ve bazı ülkelerin hava sahasını kapatması hava trafiğinde aksamalara neden oldu. Türk Hava Yolları (THY), İran, Irak ve bazı Ortadoğu seferlerini iptal etti. Gerilimin azalmaya başlamasının ardından hava sahalarının açılmasıyla seferler normale dönmeye başladı.

BAZI UÇAKLAR GERİ DÖNDÜ 

İki ülke arasında yaşanan gerilim hava trafiğini de özellikle dün gece ve sabaha karşı olumsuz etkiledi. Türk Hava Yolları`nın TK872 İstanbul-Tahran, TK892 İstanbul-İsfahan, TK888 İstanbul-Meşhed, TK884 İstanbul-Şiraz, TK302 İstanbul-Bağdat seferini yapan uçakları geri döndü.

İran`ın misilleme saldırılarını gerçekleştirdiği saatlerde, Türk Hava Yolları`nın ayrıca TK804 İstanbul- Erbil, TK796 İstanbul- Necef, TK802 İstanbul-Bağdat, TK798 İstanbul-Basra, TK312 İstanbul-Kerkük seferlerinde yolcu alımları durduruldu.

Aynı saatlerde İran ve Irak seferlerine ek olarak İstanbul`dan kalkacak olan, TK860 Maskat, TK866 Abu Dabi, TK766 Bahreyn, TK782 Doha ve THY1KC Dubai uçuşlarına da yolcu alımları yapılmadı. Pegasus Hava Yolları da İran, Ürdün ve Lübnan`a yapacağı bazı seferleri iptal etti.

Gerilimin azalmasının ardından hava sahalarının açılmasıyla seferlerin normale dönmeye başladığı öğrenildi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA