27 Nisan 2024 Cumartesi


13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:32   SİNOP`UN ERFELEK İLÇESİNDE AÇILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA BÖLGE HALKI TEPKİLİ   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   10:06   CHP`DEN YENİ MÜFREDAT ELEŞTİRİSİ: "ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İKTİDARININ ÇAĞDIŞI EĞİTİM MANİFESTOSU"   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   ELAZIĞ`DA KIZ ÖĞRENCİLERİ TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:58   KDV GENEL UYGULAMA TEBLİĞİNDE YER ALAN YÜZDELİK DİLİMLERİN DEĞİŞTİRİLMESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   20:22   MAHKEME İSİAS DAVASINDA ARA KARARINI AÇIKLADI... AVUKAT ESENDAĞLI: "KONUNUN TEKRARDAN BİLİRKİŞİYE HAVALE EDİLMESİ ÖNEMLİ GELİŞME"   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ  
 
     
   

Ahmet Yeşil Sergisi yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı


Mersin Yenişehir Belediyesi, Mersinli ressam Ahmet Yeşil’in eserlerinin yer aldığı ‘Yer, Zaman ve Mekan’ adlı sergiyle yüzlerce sanatseveri ağırladı. 21 Kasım’da açılışı gerçekleştirilen ve 30 Ocak’ta sona eren sergiyi bine yakın kişi gezdi.

 

Tarih : 1 Şubat 2021 Pazartesi 19:46   Okunma : 465

Mersin Yenişehir Belediyesi Ahmet Yeşil Sanat Galerisi ve Yenişehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde Ahmet Yeşil’in en geniş kapsamlı sergisiolan  ‘Yer, Zaman, Mekan’ sergisi sona erdi. Geçtiğimiz Kasımayında açılışı gerçekleştirilen ve 30 Ocak’ta sona eren sergiyi çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Pandemi önlemleri kapsamında randevu ile gezilensergide sanatseverler, Ahmet Yeşil’in esreleriniinceleme fırsatı buldu. 

Ahmet Yeşil’in bugüne kadar ki en büyük sergisi

Yenişehir Belediyesi Sanat Galerileri Danışmanı Kurulu Üyesi Aynur Sakuçoğlu, pandemi koşullarından dolayı ziyaretlerin randevu ile alındığını ve buna rağmen yüzlerce sanatseverin sergiyi gezme fırsatı bulduğunu söyledi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in Ahmet Yeşil Sanat Galerisi ve Yenişehir Belediyesi Sanat Galerisi’ni kente kazandırdığını anımsatan Sakuçoğlu, “21 Kasım 2020 tarihinde görkemli bir açılışla halkımızın hizmetine sunulan Yenişehir Belediyesi Ahmet Yeşil Sanat Galerisi ve Yenişehir Belediyesi Sanat Galerisi’nin açılışı, aynı zamanda Ahmet Yeşil'in ilk defa tüm çalışmalarından örneklerin ve koleksiyonlarının bir arada olduğu büyük bir serginin açılmasına olanak sağladı. 16 Aralık tarihinde kapanması düşünülen serginin, yoğun talep üzerine 1 ay daha uzatılmasına karar verilmişti. 30 Ocak tarihinde kapanan küratörlüğünü Veli Mert’in üstlendiği  ‘Yer, Zaman,Mekan’ sergisini başta milletvekillerimiz ve kentimizin üst düzey protokolü olmak üzere, pandemi koşullarına rağmen 700 kişinin üstünde ziyaretçi kabul etti” dedi.

Sergiler devam edecek

Yenişehir Belediyesi Ahmet Yeşil Sanat Galerisi ve Yenişehir Belediyesi Sanat Galerisinin önümüzdeki dönemde ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğini vurgulayan Sakuçoğlu, “Serginin bağlamını desteklemek amacıyla küratöryel gezi başlığı altında programlanarak çeşitli sivil toplum örgütlerinin de katılımından oluşan gruplarla gerçekleştirilmiştir. İlk açılışını Ahmet Yeşil sergisi ile yapan galeriler, bundan sonra ulusal ve uluslararası etkinliklerin yanısıra, kentimiz sanatçıları ile yapacağı farklı sergi ve faaliyetlerle çalışmalarına devam edecektir”  ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AHMET YEŞİL, SERGİSİ, YÜZLERCE, ZİYARETÇİYİ, AĞIRLADI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA