19 Nisan 2024 Cuma


01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU 334 MİLYON 921 BİN TL OLARAK AÇIKLANDI   16:07   AB KOMİSYON ÜYESİ KYRIAKIDES, AB-TÜRKİYE YÜKSEK DÜZEYLİ SAĞLIK DİYALOĞU`NA KATILMAK ÜZERE ANKARA`DA   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A: "SEÇMENİN MEKTUBUNU BALKONDA OKUYUP GRUPTA MASAL OKUMAK DERS ALMAMAK DEMEKTİR. O DERSİ MİLLETİMİZ VERİR"   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:32   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN : "ÇOK GECİKMEZ``   14:04   HAZİNE VE MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK: ``GELİR BEYANNAMESİ VERMEYEN 400 BİNDEN FAZLA MÜKELLEF TESPİT ETTİK``   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:54   SEZAİ KARAKOÇ`UN "SOLCULAR ŞEYTAN, SAĞCILAR ALLAH TOPLULUĞU" İFADELERİNİN YER ALDIĞI KİTABININ OKULLARDA DAĞITILMASINA SAVCILIKTAN `SORUŞTURMAYA YER OLMADIĞI` KARARI   13:29   RİZELİ ÇAY ÜRETİCİLERİ: YAŞ ÇAY ALIM FİYATI 25 LİRA OLMALI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL  
 
     
   

TOROSLAR BELEDİYESİNİN, “MAMA GETİR DANS ET” ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ


Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, sokakta yaşayan can dostları için dans etkinliği düzenledi.

 

Tarih : 27 Haziran 2022 Pazartesi 17:55   Okunma : 206

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, sokakta yaşayan can dostları için dans etkinliği düzenledi

İlçedeki yeşil alan ve parklara yerleştirdiği besleme odaklarına her gün taze mama ve su ile doldurarak sokakta yaşayan can dostlarının yanında olan belediye, bu kez de “Mama Getir Dans Et” etkinliği ile farkındalık oluşturdu.

Anytime Spor ve Dans Okulu ve PalmCity AVM ile birlikte çevre ve sokak hayvanları yararına düzenlenen etkinliğe katılarak mama getiren 7’den 70’e herkes, dans edip sokak hayvanlarının beslenmesi için destek verdi.

Alışveriş merkezinin etkinlik alanında ayna anda zumba yapan hayvan severlerin dans performansı ise yoğun ilgi gördü, renkli görüntülere sahne oldu. Toroslar Belediyesi jimnastik ekibinin de yer aldığı etkinlikte katılımcılar büyük alkış aldı.

“Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz”

Anytime Spor ve Dans Okulu sahibi ve eğitmeni Giray Çelik, etkinliğe destek veren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek; “Can dostlarımıza ve sanata verdiği önemden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum. Her şey sokak hayvanlarımız için” dedi.

Etkinliğe katılan hayvan severler de hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyen Başkan Yılmaz’a bu duyarlı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Etkinlik sonunda Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz adına Başkan Vekili Adnan Baş, Anytime Spor ve Dans Okulu Sahibi Giray Çelik ile PalmCity Genel Koordinatörü Aykut Arslan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Yılmaz; “Can Dostlarımızı Hep Hatırlayalım”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sokakta yaşayan hayvanların en temel ihtiyaçlarından biri olan beslenme ihtiyacına dikkat çekmek amacıyla “Mama Getir Dans Et” etkinliği düzenlediklerini belirterek;  “Sokak hayvanları konusunda sorumluluk hisseden herkes, bu etkinlikte yerini alarak dans etti. Hem farkındalık oluşturmayı hem de çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamayı amaçladığımız bu etkinliğin paydaşı olan Anytime Spor ve Dans Okulu ile PalmCity AVM’ye teşekkür ederiz” dedi.

“Bir Kap Su, Bir Kap Mama ve Sevgiyi de İhmal Etmeyelim”

Başkan Yılmaz, vatandaşlara “Evlerinizin önüne bir kap su ve mama bırakın” çağrısında da bulunarak; “Tüm canlıların yaşama hakkı var. Doğadaki dostlarımızın daha huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamalarını istiyoruz. Bu etkinliğimiz de sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek adına yaptığımız çalışmalardan biri. Bir kap su ve bir kap mama minik dostlarımızın hayatını kolaylaştıracaktır. Özellikle yeşil alan ve parklarımıza yerleştirdiğimiz besleme odaklarına her gün taze mama ve su ile doldurularak takviyeler yapıyoruz. Hayatımızı paylaştığımız doğadaki tüm canlıları sevgi ve şefkat anlayışıyla koruyup kollamaya devam edeceğiz. Mama getiren, dans eden ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA