25 Nisan 2024 Perşembe


15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:32   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A SESLENDİ   11:41   DEM PARTİLİ ASLAN, BAKAN ÖZHASEKİ`YE CİZRE BELEDİYESİ`NİN KAYYIMDAN KALAN BORÇLARINI SORDU   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   TCMB: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   VAHAP SEÇER: “ÇOCUKLARA BAYRAMI LAYIK GÖREN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`E ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”   23:29   İMAMOĞLU: “HİÇ KİMSEYE ÇOCUKLARIMIZIN, GENÇLERİMİZİN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ”   23:12   23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, TBMM`DE DÜZENLENEN RESEPSİYONLA KUTLANDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   21:46   KURTULMUŞ`TAN ÖZEL`İN ``ÖNCE MEVCUT ANAYASA`YA UYULMALI`` SÖZLERİNE YANIT: "MÜHİM OLAN FİKİRLERİN AÇIK YÜREKLİLİKLE ORTAYA KONMASI"   21:05   AKP GENEL BAŞKANI ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL ARASINDA İLK TEMAS....   21:04   AKP GENEL BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "ÖZGÜR ÖZEL`İN RANDEVU TALEPLERİ OLDU. İNŞALLAH KISA SÜREDE BİR ARAYA GELİŞİ GERÇEKLEŞTİRİRİZ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ  
 
     
   

İYİ PARTİLİ CESUR`UN DİNLEDİĞİ EMEKLİ: "KENDİLERİNİ ZENGİN ETTİLER. EMEKLİLER ÖLSÜN DİYORLAR… ALLAH AŞKINA BİZİ KURTARIN”


İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta`da vatandaş ve esnafı dinledi. Emekli bir kadın, “Bir an önce seçim olsun ya. Kendilerini zengin ettiler. Emekliler ölsün diyorlar. Bizim tam yaşacağımız yaşımız, yıllarca çalıştık çalıştık ama yaşayamıyoruz. Allah aşkına bizi kurtarın. Murat Kurum`un eline mektup verdik ‘ödeyemeyeceğiz` diye. Bir cevap çıkmadı. Buraya geldiğinde eline verdim. Çok zor durumdayız. Ruhum da karanlık, kalbim de. Umudum yok. Yarı aç yatıyorum, yarı tok. Emeklilerin geneli öyle” diyerek dert yandı.

 

Tarih : 23 Eylül 2022 Cuma 22:05   Okunma : 258

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta`da vatandaş ve esnafı dinledi. Emekli bir kadın, “Bir an önce seçim olsun ya. Kendilerini zengin ettiler. Emekliler ölsün diyorlar. Bizim tam yaşacağımız yaşımız, yıllarca çalıştık çalıştık ama yaşayamıyoruz. Allah aşkına bizi kurtarın. Murat Kurum`un eline mektup verdik ‘ödeyemeyeceğiz` diye. Bir cevap çıkmadı. Buraya geldiğinde eline verdim. Çok zor durumdayız. Ruhum da karanlık, kalbim de. Umudum yok. Yarı aç yatıyorum, yarı tok. Emeklilerin geneli öyle” diyerek dert yandı.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta merkez ilçede pazarda esnaf ve vatandaşı dinledi. Cesur`a il ve ilçe teşkilatıları eşlik etti. 

“4 BİN LİRAYI ÇIKARACAĞIM DİYE CANIM ÇIYOR PAZARDA”

Bir vatandaş, “30 lira sigara parası var cebimde. Pazar harici hiç bir şey göremiyorum. Akşama kadar sadece daha yeni ekmek aldım onu yedim. Hiç bir şeyim yok ama şükür Allah`ıma. Boşandım. Eşim çekti gitti 7 aylık evliydim. Kredi çektim 50 bin lira şu an 70 bin lira borcum var. 4 bin lirayı çıkaracağım diye canım çıkıyor pazarda… İcraya gönderdiler, yapılandırma yaptık” dedi.

İYİ Partili Cesur ise hem il başkanının hem de kendi iletişim bilgilerini vererek ellerinden geleni yapacağını söyledi.

“MURAT KURUM`UN ELİNE MEKTUP VERDİK ‘ÖDEYEMEYECEĞİZ` DİYE. BİR CEVAP ÇIKMADI”

Bir emekli, İYİ Partili Cesur`a şunları söyledi:

“50 liralık alışveriş yapabildim imkanımız yok ki. Kasaptan bir şey alamıyoruz. Bu akşam biber dolması var. İçinde kıyma yok. Emekli adam 3 bin 500 lira ile nasıl alacak? Ben nasıl alacağım? Bunu bu hale getirdiler… İliklerimizi şey ettiler. Bir an önce seçim olsun ya. Kendilerini zengin ettiler. Emekliler ölsün diyorlar. Bizim tam yaşacağımız yaşımız, yıllarca çalıştık çalıştık ama yaşayamıyoruz. Allah aşkına bizi kurtarın. Murat Kurum`un eline mektup verdik ‘ödeyemeyeceğiz` diye. Bir cevap çıkmadı. Buraya geldiğinde eline verdim. Çok zor durumdayız. Ruhum da karanlık, kalbim de. Umudum yok. Yarı aç yatıyorum, yarı tok. Emeklilerin geneli öyle. Emeklileri niye ele almıyorlar? Yabancılara bizden çok değer veriyorlar. Bu yabancıları siz gelince gönderin istemiyoruz. Çanakkale`de şehitlerimizi görsünler."

“2023`TE GÖRÜŞECEĞİZ”

Genç bir çift, “Benim babam çiftçi ama artık üretemiyor. Yani kısıtlı üretiyor. Gübre dahi alamıyoruz” dedi. İYİ Partili Cesur`un “Seçimi bekleyin” sözü üzerine, “Biz de onu bekliyoruz zaten. 2023`te görüşeceğiz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA