29 Mart 2024 Cuma


16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR  
 
     
   

İMAMOĞLU: “NEYMİŞ? ATI ALAN ÜSKÜDAR`I GEÇMİŞ… YA AT DA BİZİM ÜSKÜDAR DA BİZİM ARTIK”


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Giresun`da; “Coşku ile sandıklara gideceğiz. Coşku ile sandıklarda bugünün iktidarına ‘Senin pilin doldu, süren bitti, miladın doldu, hadi güle güle` diyeceğiz onlara. Hadi güle güle. Neymiş, atı alan Üsküdar`ı geçermiş. Ya at da bizim Üsküdar da bizim, artık” dedi.

 

Tarih : 3 Şubat 2023 Cuma 16:22   Okunma : 259

Haber: BERKAY VAROL / Kamera: KEMAL SEVİNDİRİCİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Giresun`da; “Coşku ile sandıklara gideceğiz. Coşku ile sandıklarda bugünün iktidarına ‘Senin pilin doldu, süren bitti, miladın doldu, hadi güle güle` diyeceğiz onlara. Hadi güle güle. Neymiş, atı alan Üsküdar`ı geçermiş. Ya at da bizim Üsküdar da bizim, artık” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Giresun`da yurttaşlara seslendi. İmamoğlu`na CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül de eşlik etti. İmamoğlu, şunları söyledi:

“BU MEMLEKETİN HER BELEDİYESİ BİZİM”

“500`ün üzerinde belediyeye hizmet sunmanın, onlara çok özel hizmetleri götürmenin gururunu yaşıyoruz. İstanbul 16 milyonluk bir kent. Bu güzel kent, İstanbul; Türkiye`nin her yerinden insanı ile harman olmuş, dünyanın en güzel şehri haline gelmiş. Dolayısıyla sadece İstanbul`a hizmet etmek, İstanbulluya hizmet etmek anlamına gelmez. Onun için; bilgimiz, birikimimiz, gücümüz ile Türkiye`nin neresi olursa olsun katkı sunma konusunda özenli çaba gösteriyoruz. Sadece CHP`li, İYİ Partili belediyeler değil; sadece Altılı Masada olan partilere tabi belediyeler de değil, bütün siyasi partilerin belediyelerine katkı sunuyoruz. Sonuçta bu memleketin her belediyesi bizim.

İstanbul`da 16 milyon İstanbulluya hizmet ediyorum diyorum. O zaman diyorlar, ‘Sen 16 milyon insandan oy almadın ki.` 16 milyon insandan oy almadım, diyen düşünceden değiliz biz. O sandığa atılan oylar hepiniz zarfa atıyorsunuz ya, o sandığa atılan oylar o sandıkta karıştı. Ben diyorum ki kalben, 16 milyon İstanbullunun oyunu almış gibi çalışıyorum. Kimseyi birbirinden ayırmıyoruz. Ahlakımız, kültürümüz bize onu söylüyor. Asla ayırmayacağız. Gönlüm ister, bir dahaki seçimde 16 milyon insanın da oyunu alayım, memleketimin her insanı bize oy versin. Bu ayrıştırmayı memleketin gündemine sokan insanlardan bir an önce kurtulmak zorundayız. Size hukuksuzluk yapan, insanları birbirinden ayıran bu aklı da şikâyet etmeye geldim.

“İSTANBUL`DA 806 BİN KEZ TOKAT YEDİLER”

16 milyon insanımızın iradesini yok sayıyorlar. Adaletsizlik yapıyorlar, hukuksuzluk yapıyorlar. Milletin iradesini milletimizin oylarını yok sayıyorlar. Allah aşkına ben diyorum ki bunlara 6 Mayıs`tan sonra seçimi iptal ettiler de buraya geldim ya, bu meydana. Bu meydandaki o güzel Karadenizlilerin tepkisini hemen unuttular. İstanbul`da 806 bin kez tokat yediler. Ama bugün hala başka başka işlerle uğraşıyorlar. Üç oydan birini hukuksuz kabul ettiler, seçimi iptal ettiler.

Şimdi de uydurma davalarla, soruşturmalarla milletimizin iradesini yok saymaya gayret ediyorlar… Buranın çocuğu ben yılgınlık yapar mıyım, bunlara pes eder miyim ben? Etmem. Etmeyeceğim. Sizin gücünüz arkamızda olacak, bunlara asla pes etmeyeceğiz. Ülkemizde Cumhuriyeti demokrasi, adalet ile güçlü kılarak şu pırıl pırıl gençlerimize güzel gelecek hazırlayacağız. Altılı Masa, Türkiye`de ilk kez farklı görüşleri bir araya toparlayıp gerçekten güzel bir geleceği inşa etme konusunda kararlı bir çalışma içindeler. Biz bu çalışmanın neferi olacağız. Memleketi ayağa kaldıracağız. Coşku ile sandıklara gideceğiz. Coşku ile sandıklarda bugünün iktidarına ‘Senin pilin doldu, süren bitti, miladın doldu, hadi güle güle` diyeceğiz onlara. Hadi güle güle. Neymiş? Atı alan Üsküdar`ı geçermiş. Ya at da bizim Üsküdar da bizim artık.”

İmamoğlu, “Daha bugün sabah İstanbul Ataşehir`de milleti uydurma kararlar ile evinden alıyorlar. Bunların baskıları sökmez. Karar verdik, Cumhuriyetin 100`üncü yılı çok güzel olacak. Cumhuriyetin ikinci yüzyılı çok güzel olacak” dedi.

 

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA