29 Mart 2024 Cuma


16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR  
 
     
   

İMAMOĞLU EYNESİL`DE YURTTAŞLARA SESLENDİ: "İNŞALLAH MİLLETÇE, HAK ETTİĞİMİZ YÖNETİM ANLAYIŞINI BU MAYISTA HEP BİRLİKTE YAKALAYACAĞIZ"


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Giresun`un Eynesil ilçesinde yurttaşlara, "İnşallah milletçe, hak ettiğimiz yönetim anlayışını bu mayısta hep birlikte yakalayacağız. Cumhuriyet`imizin yüzüncü yılına yakışan, 14 Mayıs`ta bir demokrasi, bir adalet bayramını hep birlikte milletimize, memleketimize, şehirlerimize, Giresun`a yaşatacağız Allah`ın izniyle. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Kararlıyız. Engel tanımayız. Kendi içimizde asla ve asla ayrışmayacağız. Bundan sonra ayrışmak değil, milleti kendimize çekmek için, kucaklaşmak için mücadele ederiz. Doğruları yapacağız" dedi.

 

Tarih : 3 Şubat 2023 Cuma 21:20   Okunma : 409

Haber: BERKAY VAROL / Kamera: KEMAL SEVİNDİRİCİ 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Giresun`un Eynesil ilçesinde yurttaşlara, "İnşallah milletçe, hak ettiğimiz yönetim anlayışını bu mayısta hep birlikte yakalayacağız. Cumhuriyet`imizin yüzüncü yılına yakışan, 14 Mayıs`ta bir demokrasi, bir adalet bayramını hep birlikte milletimize, memleketimize, şehirlerimize, Giresun`a yaşatacağız Allah`ın izniyle. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Kararlıyız. Engel tanımayız. Kendi içimizde asla ve asla ayrışmayacağız. Bundan sonra ayrışmak değil, milleti kendimize çekmek için, kucaklaşmak için mücadele ederiz. Doğruları yapacağız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir dizi ziyaret için sabah erken saatlerde Giresun`a geldi. İmamoğlu gün içinde kentin sahil şeridindeki tüm ilçeleri ziyaret etti. 

İmamoğlu`na ziyaretleri sırasında CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İstanbul Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve CHP Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu eşlik etti. 

İmamoğlu`nun son durağı Giresun`un Eynesil ilçesiydi. İlçede İmamoğlu`nu Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ve Eynesilli yurttaşlar karşıladı. 

Kendisini karşılayan yurttaşlara teşekkür eden İmamoğlu, şunları söyledi:  

"Başkanlarımızın yanındayız. Beraber proje, iş üretme konusunda karşılıklı diyalog halindeyiz. Her yöreye bir eserimizin olmasını arzu ediyoruz. Sizlerin varlığı inanın bize güç veriyor. Sağ olsun Genel Başkan Yardımcımız (CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun) milletvekilimiz, İl Başkanımız, belediye başkanlarımızla birlikte çok güzel bir Giresun günü yaşadım. Hizmetlerimizi tanıttık, görüştük, konuştuk, anlattık ama bu gelişimizin başka bir amacı olduğunu da her yerde ifade ediyorum. Dolayısıyla bunu sizlerden esirgeyecek değilim. 

Bizim hakkımızı ve hukukumuzu yemek isteyen bir avuç insana karşı dim dik ayakta olduğumuzu, dip diri tek vücut, bir arada olduğumuzu herkes görsün isterim. Onun için Giresun`dayım. İyi ki varsınız. Bu yörenin insanı doğrudan şaşmaz. Bu memleketin insanı asla ve asla adaletsizliğe boyun eğmez. Karakterimiz bize bunu söyler. 

Biz Cumhuriyet`i kurarken her ev şehidini verdi, gazisini karşıladı. Bu millet, memleketi kurarken artık egemenliğin kayıtsız, şartsız millete ait olduğunu net olarak tescilledik ve duyurduk. Biz neredeyse artık 4`üncü, 5`inci nesliyiz bu Cumhuriyet`in. Cumhuriyet`in bu nesilleri, yarınlara da bu özgürlüğü, bu egemenlik kaydını aktarma konusunda kararlıdır. Bugünün iradesi diyor ki `memleket de benim İstanbul da benim. İstediğimi yargı eliyle başka oyunlarla alırım elinden. İşime bakarım.` Biz de diyoruz ki sen artık bu sözünü millete geçiremezsin.

Bu bir avuç insana diyoruz ki 2019`da biz ona İstanbul`da milletçe dur dedik. Milletin iradesine saygı göstermeyen de halkından gereken muameleyi gördü. Hem de yüzbinlerce farkla gördü. Şimdi hukukla mücadele ediyoruz ama ben milletim ile bu olan biteni milletimle, devletimle paylaşacağım. 

Bu, milletin iradesinin yok sayılması meselesi. Bu hak arama sürecini yaparken, buradaki dostlarından, hemşehrilerinden ve bütün milletimizden şunu dilerim; Ekrem İmamoğlu, aslında her birinizin çocuğu için konuşuyor. Çocuklarınızın, kızlarınızın, oğullarınızın geleceği için konuşuyor. Ben, kendi evladımın hiçbir gücün karşısında adaletsiz uygulamalarla boyun eğmesine asla ve asla tahammül edemem. Buna müsaade edemem. Sonuna kadar mücadele ederim. Dolayısıyla bu memleketin her çocuğu da en az benim çocuğum kadar özgürlüğü hak eden çocuklardır. Onlar için de mücadele edeceğiz.

İnşallah milletçe, hak ettiğimiz yönetim anlayışını bu mayısta hep birlikte yakalayacağız. Cumhuriyet`imizin yüzüncü yılına yakışan, 14 Mayıs`ta bir demokrasi, bir adalet bayramını hep birlikte milletimize, memleketimize, şehirlerimize, Giresun`a yaşatacağız Allah`ın izniyle. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Kararlıyız. Engel tanımayız. Kendi içimizde asla ve asla ayrışmayacağız. Bundan sonra ayrışmak değil, milleti kendimize çekmek için, kucaklaşmak için mücadele ederiz. Doğruları yapacağız. Tek şartı bu. Hep birlikte. En doğru işleri yapacağız. Milletimize sorumluyuz. Sizinle konuşacağız, sizi dinleyeceğiz. Eninde sonunda başaracağız. Yolumuz açık olsun." 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA