2 Eylül 2025 Salı


11:19   EMEKLILER, MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ERDEMLI EMEKLI EVI’NDE TÜRKÜLERLE BULUŞTU   10:57   GÜLCAN KıŞ: “GENÇLERIMIZI KADERINE TERK ETTILER”   09:28   BAŞKAN ŞENER’DEN YOL ATAĞı   09:25   MERSIN, SPOR TURIZMINDE ÇıTAYı YÜKSELTIYOR.   13:53   AFGANISTAN’DA 6,0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM...   13:52   CHP’LI BAŞARıR’DAN YENI ADLI YıL MESAJı   13:51   ÖZGÜR ÖZEL, BALıKÇıLARLA "AV SEZONU"NU AÇTı   10:56   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR: “HUKUKA VE ADALETE OLAN GÜVENI DERINDEN SARSıLMıŞTıR”   10:15   MESKİ, DEĞIRMENDERE MAHALLESI’NIN İÇME SUYU HATTıNı YENILEDI   17:25   MERSIN’DE ZAFER COŞKUSU SAHAYA TAŞTı: AYVAGEDIĞISPOR ŞAMPIYONLUĞA ULAŞTı   17:12   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ADALET BAKANı’NA 7 KRITIK SORU: “İKILI HUKUK SISTEMI MI İŞLETILIYOR?”   10:01   MERSIN’DE ATıKTAN HAYAT KURTARAN DÜDÜKLER: MINIKLERE HEM BILIM HEM BILINÇ   23:50   SINOP MEYDANı’NDA TARIHI BULUŞMA: CHP’DEN KUCAKLAŞMA ÇAĞRıSı   15:30   30 AĞUSTOS’UN GÖLGESINDE ANıTKABIR’DE SIYASI SLOGANLAR: CHP’DEN SERT TEPKI   14:15   KOLERA SALGıNı DERINLEŞIYOR: 382 BIN VAKA, 4.500 CAN KAYBı   13:29   ÖZGÜR ÖZEL’DEN İTTIFAK MESAJı: “DEMOKRASI YOLUNDA HERKESLE YÜRÜRÜZ”   11:25   ÖZGÜR ÖZEL: "BAŞTA GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM KAHRAMANLARıMıZıN YOLUNDA ILERLIYOR; HEPSINI SAYGı VE MINNETLE ANıYORUZ"   11:25   KÜTAHYA ŞEKER’DE GREV BAŞLADı ,ENFLASYONA KARŞı ALıNTERIYLE DIRENIŞ   01:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EĞITIM BAŞARıSı: GENÇLER HAYALLERINE ULAŞTı, SEÇER’DEN ANLAMLı MESAJ   15:54   SOSYAL BELEDIYECILIKTE DERSHANE MODELI: MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK BAŞARı  
 
     
   

MGC ile Ortadoğu Hastanesi arasında protokol imzalandı


Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) ve Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi arasında protokol imzalandı. MGC üyeleri ve aile bireylerini kapsayan protokol, 1 yıl geçerli olacak.

 

Tarih : 4 Mayıs 2021 Salı 16:38   Okunma : 256

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Eski Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Engin Şahin, MGC Başkanı R. Kaya Tepe ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Yapılan ziyarette Dr. Engin Şahin, göreve yeniden seçilen MGC yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi. Bundan önceki süreçlerde hastane olarak basın mensuplarına çeşitli kolaylıklar sağladıklarını ifade eden Engin, imzalanan protokolle buna resmiyet kazandırmış olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.

“Ortadoğu Hastanesi’nin üyelerimize dost eli olacağına inanıyoruz”

Basın mensuplarının pandemi gibi riskli bir süreçte sahada görev yaptığını belirten MGC Başkanı R. Kaya Tepe, Ortadoğu Hastanesi’nin MGC üyelerine olası bir sağlık sorunu durumunda dost eli olacağına inandığını söyledi. R. Kaya Tepe, “Bu tür protokollere gerek olmayacak günler diliyoruz. Ancak hayatın akışında bu tür durumlar yaşanıyor. Bu durumlar yaşanırken de bir dost elinin uzanmasını isteriz. Ortadoğu Hastanesi’nin de üyelerimize dost eli olacağına inanıyoruz. Zaten bundan önce üyelerimize gerekli destek sağlanıyordu ancak bu protokolle buna resmiyet kazandırmış olacağız. Üyelerimize ve size hayırlı olsun diliyorum.” diye konuştu.

İmzalanan protokol Mersin Gazeteciler Cemiyeti mensupları ve bakmakla yükümlü oldukları eş, anne, baba ve 18 yaşından küçük çocukları kapsıyor. Protokole göre; hastane tarafından muayene fark ücretlerinde yüzde 30 indirim, laboratuvar ve görüntüleme hizmetlerinden alınan fark ücretlerinden yüzde 30 indirim, ameliyatlardan alınan fark ücretlerinden ise yüzde 30 indirim uygulanacak.

Protokol dahilindeki indirimler Mersin Gazeteciler Cemiyeti kartının gösterilmesi halinde geçerli olabilecek.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ORTADOĞU HASTANESİ, MGC, PROTOKOL

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA