4 Mayıs 2024 Cumartesi


15:08   YENİ MÜFREDATA TEPKİLER SÜRÜYOR   15:02   1 MAYIS`TA ARKADAŞLARI GÖZALTINA ALINAN ``FİLİSTİN İÇİN BİN GENÇ`` EYLEMCİLERİ: ``FİLİSTİN MÜCADELESİ YARGILANAMAZ``   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   12:56   İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: ``YERLİKAYA DA DAHIL BAKAN YARDIMCILARININ KORUMA ARAÇ VE KORUMA POLİS SAYISI AZALTILMIŞTIR``   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:32   ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ`NİN AKP`DEN CHP`YE GEÇMESİYLE ÇOCUK PARKI AKARYAKIT İSTASYONU OLMAKTAN KURTULDU   11:47   MSB: FIRAT KALKANI VE BARIŞ PINARI BÖLGELERİNDE 7 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ   11:40   CHP`Lİ ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “MENENJİT VAKALARI ARTIYOR, VERİLER GİZLENİYOR. BAKANLIK, ÜCRETSİZ AŞI YAPSIN”   10:46   EĞİTİM-SEN SİNOP ŞUBE BAŞKANI UZUN YENİ MÜFREDATI ELEŞTİRD   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   09:31   EKREM İMAMOĞLU AVRUPA SOSYALİST PARTİSİ ÖZEL OTURUMUNDA KONUŞTU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ`DEN CHP`YE ZİYARET...    15:32   ERDOĞAN`DAN, ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN İLK DEĞERLENDİRME   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   15:18   MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLEN CAN ATALAY`IN TBMM`DEKİ ODASINA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ERHAN USTA YERLEŞTİ   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”  
 
     
   

Mersin Barosu SMA Tip-1 Hastası Yağmur Deniz’i Yaşatmak İçin Kampanya Başlattı


Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Mersin’de SMA Tip-1 hastası 17 aylık Yağmur Deniz’e ses ve nefes olmak için kampanya başlatarak, Sanatçı Erdal Güney, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ve Yağmur Deniz’in babası Mehmet Tok ile birlikte Instagram üzerinden yapılan online yayında bir araya geldi.

 

Tarih : 26 Mayıs 2021 Çarşamba 14:41   Okunma : 477

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Mersin’de SMA Tip-1 hastası 17 aylık Yağmur Deniz’e ses ve nefes olmak için kampanya başlatarak, Sanatçı Erdal Güney, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ve Yağmur Deniz’in babası Mehmet Tok ile birlikte Instagram üzerinden yapılan online yayında bir araya geldi.

Çok sayıda vatandaşın katılarak izlediği canlı yayında, kampanyanın simgesi olan denizyıldızının sembolik anlamda satışı yapılarak, Yağmur Deniz’in tedavisi için destek sağlandı. Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Damlaya damlaya göl olur. Gelin biz bu gölü deniz yapalım” diyerek avukatları, iş dünyasını ve vatandaşları Yağmur Deniz’e umut olmak için destek vermeye davet etti. Yeşilboğaz, “Yaşam hakkı kutsaldır ve Anayasal haktır. Devletin hastalık çeşidi seçme hakkı yoktur. Devlet SMA hastası çocuklarımızın tedavisini ücretsiz sağlamak, onları yaşatmak zorundadır. Bu sosyal devlet ilkesinin gereğidir” dedi.

Sanatçı Erdal Güney ve MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Yağmur Deniz’i yaşam hakkına kavuşturmak için ellerinden gelen desteğini vereceğini ifade etti. Baba Mehmet Tok ve katılımcılar ise, kampanyayı başlatan Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’a ve destek veren herkese teşekkür etti.

VALİLİK İZİNLİ İBAN:

TR60 0004 6002 8088 8000 1416 18

Banka adı: Akbank

Alıcı: Mehmet Tok(babası)

Açıklama: Yağmur Deniz

İNSTAGRAM:

yagmurdeniz_smatip1

yagmurdenizin_umutdukkani






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAROSU, BAŞKANI, YEŞİLBOĞAZ, SMA TİP-1, HASTASI, YAĞMUR, DENİZ, KAMPANYA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA