6 Mayıs 2025 Salı


13:43   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN ÇIFTÇILERE KORUNGA TOHUMU DESTEĞI   12:55   ECE ÜNER HAKKıNDA DAVA AÇıLDı   12:13   "ÜÇ FIDAN" ANıLıYOR... CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "DENIZ GEZMIŞ`IN DURDUĞU YERDE DURMAYA DEVAM EDIYORUZ"   12:12   İNFAZ SISTEMINDE PLANLANAN DEĞIŞIKLIKLER… CHP GRUP BAŞKANVEKILI ALI MAHIR BAŞARıR: "TOPLUMU RENCIDE EDECEK, VICDANLARı RAHATSıZ EDECEK BIR DÜZENLEME OLMAMALı”   12:01   İMAMOĞLU`NUN ÜNIVERSITE DIPLOMASıNıN IPTALININ IPTALI IÇIN İSTANBUL İDARE MAHKEMESI`NDE DAVA AÇıLDı   09:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI YOL BAKıM ÇALıŞMALARıNA DEVAM EDIYOR   09:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN DARıSEKISI ÖRNEK YÖRÜK KÖYÜ`NDE HıDıRELLEZ ETKINLIĞI   01:09   CHP ANKARA`DA DENIZ GEZMIŞ, YUSUF ASLAN VE HÜSEYIN İNAN IÇIN ANMA PROGRAMı DÜZENLEDI   23:39   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRıYA BILECIK`TE AK PARTI, MHP, CHP`DEN ORTAK TEPKI   22:09   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRAN TENGIOĞLU`NUN KıZı CHP GENEL MERKEZI`NI ARAYARAK, ÜZÜNTÜLERINI BILDIRDI   21:07   CHP MYK TOPLANDı... CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "BIR KORUMA ZAFIYETI GÖRMÜYORUM, ERIŞILEBILIR BIR SIYASETÇI OLMAK BENIM TERCIHIM"   20:02   ÖZGÜR ÖZEL: BEREKETIN VE DILEKLERIN SIMGESI HıDıRELLEZ KUTLU OLSUN   18:14   TÜMGİŞ`TEN MERSIN`DE ZIYARET TRAFIĞI: “MERSIN`IN AVANTAJLı YÖNLERINI FıRSATA ÇEVIRMELIYIZ”   17:01   TBMM`DE BAŞKANVEKILLIĞI TARTıŞMASı… ALI MAHIR BAŞARıR: “HAFTAYA TBMM BAŞKANVEKILI OLARAK GÜLIZAR BIÇER KARACA`NıN GENEL KURULDA GÖREV ALMASıNı BEKLIYORUZ. YOKSA MECLIS`TE BÜYÜK SıKıNTıLAR OLUR”   16:16   YENIŞEHIR BELEDIYESI EVLENDIRME MEMURLUĞU`NDA "05.05.2025" YOĞUNLUĞU   14:20   CHP MYK TOPLANDı, ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı GÜNDEMDE... “BIRILERI YINE BIR OYUN KURMAYA ÇALıŞıYOR”   12:24   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN IKTIDARA UYARı: "REKTÖRLER VE YÖK ÜYELERINI ANAYASA`YA VE AYM KARARıNA AYKıRı ATAMAYı BıRAKıN, YENI DÜZENLEMEYI YAPıN"   12:08   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRAN ŞÜPHELININ PANSIYON GÖRÜNTÜLERI ORTAYA ÇıKTı, GÖZALTı SÜRESI BIR GÜN UZATıLDı   11:41   CHP`NIN 38`INCI OLAĞAN KURULTAYı SORUŞTURMASı… İMAMOĞLU`NDAN TÜM SORULARA TEK YANıT: “HALKıN ADALET DUYGUSUNA AÇıK BIR IHANET”   11:32   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASIYE, TÜRKIYE`NIN BARıŞıNA VE HUZURUNA YAPıLMıŞ BIR SALDıRı"  
 
     
   

Büyükşehir Kariyer Merkezi’nden“A’dan Z’ye Uzaktan Çalışma” Semineri


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, işverenlere yönelik ‘Uzaktan Çalışma Yönetmeliği’ konulu online seminer düzenledi.Uzaktan Çalışma Yönetmeliği’nin Kapsamı, Unsurları, Riskleri, İşverenin Yükümlülükleri, İş Sağlığı ve Güvenliği açısından değerlendirilmesi, Uzaktan Çalışma Klavuzu gibi ana başlıklar seminerin içeriğini oluşturdu.

 

Tarih : 12 Haziran 2021 Cumartesi 22:11   Okunma : 460

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, işverenlere yönelik ‘Uzaktan Çalışma Yönetmeliği’ konulu online seminer düzenledi. Kariyer Merkezi’nin Haziran ayı konuğu Eğitimci İlker Kaldı olurken, Uzaktan Çalışma Yönetmeliği konulu online seminerin açılışını Girişimci İş Kadınları Deneği (GİŞKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağ yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürlüğü, yaşanan dijital devrimle birlikte çalışma hayatında yaşanan değişimleri işgücü piyasası bileşenlerine anlatmaya devam ediyor. İş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere yönelik başarılı projeleri hayata geçiren Kariyer Merkezi, işgücü piyasasının çözüm ortağı olma yönünde güçlü adımlar atıyor.

Mersin dinamikleri Kariyer Merkezi’nde birleşti

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada,pandemi sürecinde var olan değişimi anlamaya çalıştıklarını belirterek, Kariyer Merkezi koordinasyonunda kentin dinamikleri ile kurdukları İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu üyeleri ile sürekli istişare halinde ihtiyaçlara yönelik nokta atışı çalışmalara odaklandıklarını belirtti.Uzaktan çalışma konusununbugünün ve önümüzdeki dönemlerin çalışma hayatının belirleyicilerinden biri olacağının altını çizen Özada, değişime adapte olan firmalar ve işgücünün bir adım önde olacağı süreçte Mersin vizyonu oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Seminerin açılışını gerçekleştiren Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı,kadının iş dünyasında yer almasının önemini hatırlattı.Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi tarafından kurulan İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu’nun bir üyesi olarak çalışmalarda yer almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Beydağı, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini iletti.

Eğitmenİlker Kaldı ise 2016 yılında iş yaşamına giren uzaktan çalışma kavramının pandemi bitse bile belirli noktalarda,ölçülerde ve pozisyonlarda devam edeceğini belirtti.Kaldı,online seminerde;‘Uzaktan Çalışma Yönetmeliğinin Kapsamı, Unsurları, Riskleri, İşverenin Yükümlülükleri, İş Sağlığı ve Güvenliği açısından değerlendirilmesi, Uzaktan Çalışma Klavuzu gibi ana başlıklara değinerek, katılımcıların sorularını yanıtlandı.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, KARIYER, MERKEZİ, UZAKTAN, ÇALIŞMA, YÖNETMENLİĞİ, GİŞKAD

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA