25 Haziran 2025 Çarşamba


12:04   TARSUS DOĞA PARKı YENI ÜYELERINE ‘MERHABA’ DIYOR   12:01   ÖZGÜR ÖZEL, BRÜKSEL VE BERLIN’E GIDIYOR   11:55   AVRUPA KONSEYI’NDEN CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı CEM AYDıN’A ZIYARET   09:25   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, AILELERI AÇıK HAVA SINEMASıNDA BULUŞTURUYOR   01:18   BAŞKAN AV. ULAŞ YıLMAZ: “MUHARREM, ADALETIN SESI, VICDANıN YANKıSıDıR”   16:01   ÖZGÜR ÖZEL, ERDOĞAN’A SESLENDI: “ETKIN PIŞMANLıĞı BıRAK, SON PIŞMANLıK FAYDA ETMEYECEK. BU MILLET SANA HESAP SORACAK”   14:03   TOROSLAR’DA DAHA TEMIZ VE YEŞIL BIR ÇEVRE İÇIN YOĞUN MESAI   13:40   DIJITAL ÇAĞ, GEÇMIŞI BUGÜNE TAŞıDı.   13:31   ÇYDD’NIN KıZLARı, İŞKAD VE SEMA SOYKAN’A ÇIÇEKLERLE TEŞEKKÜR ETTI   13:25   HÜSEYIN KıŞ, EKONOMIDE ÇARPıCı GERÇEKLERE DIKKAT ÇEKTI   13:13   TARSUS BELEDIYESI’NDEN GıDA GÜVENLIĞINE SıKı TAKIP   11:15   BÜYÜKŞEHIR’IN DESTEKLERI ÜRETIME BEREKET, YETIŞTIRICILERE CAN SUYU OLUYOR   11:07   MHP GENEL BAŞKANı DEVLET BAHÇELI, 5 AY SONRA TBMM’DE GRUP TOPLANTıSıNDA   09:30   İRAN MEDYASı, TAHRAN’ıN SABAH SAATLERINDE İSRAIL’E DÖRT DALGA HALINDE FıRLATTıĞı FÜZE SALDıRıSıNıN ARDıNDAN, İSRAIL ILE ATEŞKESIN BAŞLADıĞıNı ILAN ETTI   09:19    ERDEMLI EMEKLI EVI ÜYELERI MERCAN BILIM MERKEZI’NI GEZDI   12:20   BAIN & COMPANY TÜRKIYE’DEN 500 MILYAR DOLARLıK ENERJI DÖNÜŞÜM FıRSATı   12:15   DıŞ KAYNAKLı SATıŞTA TALEP PATLAMASı: DIJITALLEŞME HıZ KAZANıRKEN, İNSAN TEMASı HALA EN KRITIK UNSUR   12:10   BÜYÜKŞEHIR’IN ‘TARIHI KILIKYA YOLU PROJESI’ GEÇMIŞ İLE GÜNÜMÜZÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDIYOR    12:06   CHP’LI KıŞ :BORÇ BATAĞı DERINLEŞIYOR FAIZ, İCRA, BATıK KREDI REKORDA   12:01    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KAPADOKYA GEZISI  
 
     
   

Buğra Kavuncu: Millet Bizi Çağırıyor. Hangi Kapıya Gittiysek Çok Samimi Ve Sıcak Karşılandık


İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu “Uzun bir pandemi sürecinden sonra ilk defa sahada bir çalışma yaptık. Bundan daha önemli olan, millet bizi çağırıyor. Hangi kapıya gittiysek çok samimi ve sıcak karşılandık” dedi.

 

Tarih : 26 Haziran 2021 Cumartesi 17:46   Okunma : 821

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu “Uzun bir pandemi sürecinden sonra ilk defa sahada bir çalışma yaptık. Bundan daha önemli olan, millet bizi çağırıyor. Hangi kapıya gittiysek çok samimi ve sıcak karşılandık” dedi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, partisinin genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri ile Genel İdare Kurulu üyelerinin katıldığı bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Emirgan Korusu Pembe Köşk’te gerçekleşen organizasyonda, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu, uzun bir pandemi sürecinden sonra sahada gerçekleştirdikleri çalışmalar ve elde ettikleri sonuçlara ilişkin bilgilendirme yaptı. Kavuncu, şunları söyledi:

"MİLLETİMİZ BİZİ ÇAĞIRIYOR"

“Geçen hafta ve bu hafta yoğun bir program yaptık. Genel Başkanımız, 2 Ocak’tan bu yana tam 151 noktaya ziyaret gerçekleştirmiş. On binlerce vatandaş demek bu. Biz bu iki haftada, siz kıymetli partililerimizle hep beraber sahaya indik. Genel Başkanımızdan aldığımız ilham ve enerjiyle aynı coşkuyu İstanbul’a taşıdık. Bütün İstanbul İl Teşkilatı bu çalışmadan inanılmaz keyif aldı. Bunun birinci sebebi, uzun bir pandemi sürecinden sonra ilk defa sahada bir çalışma yaptık. Bundan daha önemli olan, millet bizi çağırıyor. Hangi kapıya gittiysek çok samimi ve sıcak karşılandık. Problemleri ve dertleri dinledik. Bunları hep beraber, her mecrada gündeme getireceğiz. Vatandaş şunu görüyor: Biz zorlu bir süreçten geçerek buraya geldik. Artık kapı kapı dolaşıp, asıl meselemizin milletin sorunlarını çözmek olduğunu herkese anlatıyoruz.”

"ÖNEMLİ OLAN VATANDAŞIN SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİ"

Avcılar’ın Tahtakale Mahallesi’nde imar sorunu yaşayan vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Kavuncu, “Program yaptık, gittik saatinde. Dediler ki 'Sizden önce iktidar partisinin vekilleri geldi'. Programlı olup olmadığını sorduk, 'Hayır, sizin geleceğinizi duyunca geldiler' dediler. Kimin çözdüğünün önemi yok. Önemli olan vatandaşın sorununun çözülmesi. Oradaki vatandaşa da 'Bizi kullanın, rekabet güzeldir. Eğer biz bazı şeyleri hızlandırıyorsak bunu yaptırın, nerede derdiniz varsa gelelim' dedik” diye konuştu.

"ANA PROBLEMLER 5 BAŞLIKTA TOPLANIYOR"

“İlçelerden raporları aldık. Ana problemler 5 başlıkta toplanıyor” diyen Kavuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İmar ve kentsel dönüşümle ilgili çok ciddi problemler var. Bu şehrin kanayan yarası bu. Ama bununla ilgili ne yapılabilir, ne düşünülebilir? Bir çözüm önerisini milletimizin önüne sunmak durumundayız. İkinci bir problem, otopark ve trafik problemi. Üçüncü problem maalesef uyuşturucu. Korkunç bir hâl almış durumda. Bütün ilçelerde kulaklarımızla duyduk. Dördüncü problem okul maalesef. Ve son olarak tabii, ekonomik problemler öne çıkıyor. Bunların haricinde her ilçenin kendisine has bazı problemleri var.”

"TEŞEKKÜR EDERİM BUĞRA BAŞKAN"

Kavuncu’nun ardından konuşan İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Cihan Paçacı da kısa bir konuşma yaptı. Paçacı, “Ben en büyük teşekkürü, kendi şahsımda İstanbul teşkilatına sunuyorum. Buğra Başkan ile beraber divan üyesiyken, sayın Genel Başkanımızın Buğra Başkan’ı İstanbul’da görevlendirdiği dönemde, şahsen benim de kafamda küçük bir soru işareti belirdi. Çünkü il başkanlığı çok zor ve farklı bir görev. Hele İstanbul gibi bir yerde. Ama Buğra Başkan’ın babasını, değerli dostumu çok yakın tanıdığım için 'Buğra bunu da başarır' dedim. Ve bugün, Buğra’nın bugüne kadarki performansından ve çalışmasından onur duyuyorum. Teşekkür ederim Buğra Başkan” dedi.

HABER : OKTAY YILDIRIM - KAMERA : ADEM KARABAYIR






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, İYİ PARTİ, İSTANBUL, İL BAŞKANI, BUĞRA KAVUNCU, EMİRGEN, KORUSU, PEMBE, KÖŞK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA