11 Mayıs 2025 Pazar


15:05   ÖZGÜR ÖZEL, VAN`DA KUYUMCU ESNAFıNı ZIYARET ETTI: "İNŞALLAH IKTIDAR DEĞIŞINCE EMEKLIDE DE ASGARI ÜCRETLIDE DE ÇIFTÇIDE DE PARA BOLARACAK, IŞLER DAHA DA IYI OLACAK"   15:01   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL VAN`DA: "BIZ BU ÜLKEDE ANNELERIN GÖZYAŞLARıNıN DURMASıNı ISTIYORUZ AMA BUNU MECLIS`TE VE TOPLUMSAL MUTABAKATLA YAPMAMıZ LAZıM"   14:35   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE`DE BIR SÜREÇ GELDIYSE IKTIDARıN SAYESINDE DEĞIL, IKTIDARA RAĞMEN GELMIŞTIR"   14:24   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SILAH BıRAKACAK OLMASı ILE ILGILI HABERIN BIR AN ÖNCE GELMESINI, SILAHLARıNı BıRAKMALARıNı SONUNA KADAR DESTEKLIYORUZ"   14:24   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SILAH BıRAKACAK OLMASı ILE ILGILI HABERIN BIR AN ÖNCE GELMESINI, SILAHLARıNı BıRAKMALARıNı SONUNA KADAR DESTEKLIYORUZ"   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   13:26   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… İMAMOĞLU`NUN MESAJı: “HAKLı BIR MÜCADELENIN SONUNDA FERAH GÜNLERE KAVUŞACAĞıZ, ÖZGÜR VE ADIL BIR TÜRKIYE`YI INŞA EDECEĞIZ”   13:04   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… MITINGE KATıLAN ÇIFTÇI: ``EMEKLI, ASGARI ÜCRETLI HEPSI PERIŞANDıR, TÜRKIYE PERIŞANDıR``   12:18   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ÖZGÜR ÇELIK: "BÜTÜN SIYASI TUTSAKLAR IÇIN ÖZGÜRLÜK TALEBIMIZI DILE GETIRECEĞIZ"   10:40   ÖZGÜR ÖZEL, “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI IÇIN VAN`DA... ÖZEL: “VAN`DAN, TÜRKIYE`YE ÖNEMLI MESAJLARıMıZ OLACAK, HERKESI MITINGE BEKLIYORUZ”   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:46   GÖKHAN GÜNAYDıN: "İBB SORUŞTURMALARıNDA NEDEN 2019 ÖNCESINE ILIŞKIN DOSYALAR ISTENMIYOR"   13:40   ÖZGÜR ÖZEL, İTO`YU ZIYARET ETTI   13:22   MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI VAN`DA... CHP VAN İL BAŞKANı BEDIRHANOĞLU: VAN HALKı HAKSıZLıĞA, HUKUKSUZLUĞA TEPKI VERECEK   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   11:46   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN BAKAN TEKIN`E: 2002 YıLıNDAN BU YANA HER BIR BRANŞA YıLLAR BAZıNDA KAÇ ÖĞRETMEN ATANMıŞTıR?   11:22   YAĞLıDERE BELEDIYESI`NIN ARACı 40`A YAKıN SOKAK HAYVANıNı GECE YARıSı ORMANA BıRAKıRKEN GÖRÜNTÜLENDI   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING  
 
 
 
 
 
   

Gültak; “Kırsal Mahallelerimizin Su Ve Altyapı Sorunu Çözülüyor”


Başkan Gültak; Adanalıoğlu, Kazanlı ve Homurlu gibi kırsal yerleşim alanlarının uzun yıllardır yaşadığı altyapı ve su şebekesi sorununun çözüleceğini, girişimleri ve görüşmeleri sonucu bu yöndeki projelerin İller Bankası tarafından onaylandığını açıkladı.

 

Tarih : 30 Haziran 2021 Çarşamba 09:41   Okunma : 844

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, mahalle buluşmaları kapsamında Adanalıoğlu’nu ziyaret etti; mahalle sakini vatandaşlar, muhtarlar ve esnaflarla bir araya geldi. Ziyarete AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Yoğun bir kalabalık tarafından meydanda karşılanan Başkan Gültak, bölgede yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.

“Girişimlerimiz sonucu, altyapı ve su sorununu çözecek proje kabul edildi”

Adanalıoğlu sakinlerine hitap eden Başkan Gültak; “Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın, özellikle altyapı ve su ile ilgili sorunları vardı. Nitekim bu bölgenin kanalizasyon, su şebekeleri ve altyapı sıkıntılarının çözümü için, Büyükşehir ve MESKİ bürokratları ile birlikte geçen yıl İller Bankası yetkilileri ile görüştüm. Pandemi nedeniyle süreç uzadı ama proje onaylandı. Kazanlı’nın, Homurlu’nun, Adanalıoğlu’nun yıllarca altyapısı olmadı. Sizin sorununuz, benim sorunumdur. Mezitli ve Erdemli’ye de benzer projeler gelecek. Akdeniz dışındaki hizmetleri de kendimize görev biliyoruz. Halkımızın yararına olan projeler için Ankara nezdinde sürekli görüşmeler yapıyoruz” dedi.

Barış-Bahçe için ihale tarihi 30 Temmuz

Konuşmasında; kentsel dönüşüm projelerinin öneminden de bahseden Başkan Gültak; “Akdeniz’i değiştirmeyi kafamıza koyduk ve değiştiriyoruz. Çay Mahallesi’nde 500 konut bitti. Barış ve Bahçe mahallelerinde de TOKİ tarafından 30 Temmuz’da ihale yapılacak ve 500 konut daha yükselecek. Ayrıca Turgut Reis’te de 500 konutun yapılması projesi var” ifadelerini kullandı.

Akdeniz, sıcak ve soğuk asfalt üretim tesisi kazanacak

Konuşmasında, Akdeniz Belediyesi’nin Adanalıoğlu bölgesine yaptığı hizmetleri de anlatan Başkan Gültak; hayat normale döndüğü andan itibaren kalan tüm hizmetleri de yerine getirmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Gültak; “Asfalt üretim tesisimizi (plent) birkaç ay içinde kuracağız.  Akdeniz’in bugüne dek hiç asfalt plenti olmamış. Kürkçü tarafında arazimiz hazır, arkadaşlar betonunu döküyor, etrafını çeviriyoruz. Şahinbey Belediyesi, 15 milyon liralık plenti bize hibe yoluyla hediye etti. Artık düzenli sıcak asfalt üreteceğiz ve asfalt sorununu tamamen çözeceğiz” şeklinde konuştu.

“Akdeniz’i değiştirmekte kararlıyız”

Başkan Gültak; soğuk asfalt tesisinin kurulumunda da sona yaklaşıldığını kaydederek; “Bir buçuk ay içinde DMO’dan eksiklerimizi tamamlayacağız. Tahminen Ağustos ayı içinde bahçe yollarına da soğuk asfalt dökeceğiz, artık mıcır ile uğraşmayacağız. Bu tesis de 6-7 milyon liralık bir tesistir. Dolayısıyla toplamda 20 milyon liralık bir tesisi, Akdeniz Belediyesi’nden 1 lira çıkmadan, hepsini hibe olmak şartıyla kazandırdık. Yıllarca üvey evlat muamelesi gören Akdeniz’i değiştirmekte kararlıyız” diye konuştu.

Esnaf kadınlara ‘mikro krediye başvurun’ çağrısı

Adanalıoğlu Meydanına Atatürk Büstü ve vatandaşlar için oturma alanları yapılması yönünde belediye ekiplerine talimat veren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, bölgeye ATM kurulması için de banka yetkilileri ile görüştü. Esnafları da ziyaret eden ve karşılaştığı esnaf kadınlarla sohbet eden Başkan Gültak, onlara mikro-kredi projesini anlatıp, bu krediye başvurmaları için çağrıda da bulundu. Başkanı Gültak’ın konuşmasından sonra, mahalle muhtarları ve vatandaşlar da söz alarak çeşitli konularda yaşadıkları bir takım sıkıntı ve talepleri dile getirdi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, GÜLTAK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA