4 Haziran 2025 Çarşamba


16:15   BÜYÜKŞEHIR’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR   16:05   BAŞKAN BOLTAÇ DÜNYA BISIKLET GÜNÜNDE PEDAL ÇEVIRDI   15:59   TOROSLAR’DA YOLLAR YENILENIYOR   15:36    BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   15:35   BAŞKAN TUNCER’DEN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı    15:25   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı    15:19   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   15:11   CHP’LI GÜLCAN KıŞ, TEKSTIL KRIZINI MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:10   ANAYASA MAHKEMESINDEN KKM’YE KAYNAK AKTARıLMASıNA IMKAN TANıYAN DÜZENLEMEYE IPTAL   10:20   MSK RÜZGARı SÜPER LIG’E DAMGA VURDU: HEDEF AVRUPA!   09:57   MERSIN, KURBAN BAYRAMı’NA BÜYÜKŞEHIR İLE HAZıR   00:40   CHP’LI ALI MAHIR BAŞARıR: SINDIREMEYECEKSINIZ, KORKUTAMAYACAKSıNıZ   00:36   AYKUT ERDOĞDU TUTUKLANDı... AVUKAT EŞI TUBA TORUN ERDOĞDU: "AYKUT ’VATAN SAĞ OLSUN’ DIYEREK GITTI ARKA KAPıDAN"   18:23   AKP, ÇIFTÇININ TABUTUNA SON ÇIVIYI ÇAKTı   18:05   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ASıLSıZ HABERLERE SERT TEPKI   14:22   BAŞKAN ÖZYIĞIT, MAHALLE MUHTARıYLA BIR ARAYA GELDI   14:10   "MERSIN SANAYISI ODAĞıNDA YENI BIR ODA İHTIYAÇ OLMUŞTUR"   14:01   AKİB KOORDINATÖR BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: MAYıS AYı İHRACATıMıZ 1,35 MILYAR DOLAR   13:35   LÖSEV’DEN LÖSEMI VE KANSERLE MÜCADELE EDEN ÇOCUKLARA 100 BIN TL’LIK YARDıM ÇEKI   13:12   MERSINLI YURTTAŞLARıN ‘BAYRAM TıRAŞı’ BU BAYRAM DA MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   
 
     
   

Mersin Büyükşehir’in Mavi Bayraklı Plajlarına Tatilcilerden Yoğun İlği


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin plajları, sokağa çıkma yasaklarının kaldırılmasının ardından haftasonu tatilci akınına uğradı. Yurt içi ve dışından gelen çok sayıda tatilci,denize girmek için Kızkalesi ve Susanoğlu başta olmak üzere Büyükşehir’in işlettiği plajları tercih etti. Tatilciler,Büyükşehir’in plajlarındaki hizmetlerden, imkanlardan ve personelin yaklaşımından memnun kaldı. Tatilcilerden Sedat Aktaş,“Mersin’i seviyorum ve Mersin her geçen gün belediye sayesinde gelişen bir yer. Plajlarını da çok seviyorum. Her türlü imkan var”derken, Uğur Özkan ise “Vahap Başkana böyle güzel sahilleri ülkemize kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Böyle temiz, güzel sahillere ihtiyacımız var” diye konuştu.

 

Tarih : 6 Temmuz 2021 Salı 20:58   Okunma : 608

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı A.Ş.’nin işlettiği 9 halk plajı, hafta sonu sokağa çıkma yasaklarınınkaldırılmasının ardından yurt içi ve dışından gelen tatilcilerin akınına uğradı. Plajlarında 3 mavi bayrağı dalgalandıran Büyükşehir’in plajlarını tercih eden tatilciler sunulan hizmetlerden, imkanlardan ve personelin yaklaşımından memnun kaldıklarını vurguladı.

Büyükşehir’in plajları tatilcilere çok sayıda imkan sağladı

1 Temmuz’dan itibaren sokağa çıkma yasaklarının kaldırılmasıyla birlikte Adana, Osmaniye ve Gaziantep’te yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere bölgedeki çok sayıda vatandaş hafta sonu Mersin’e akın etti. Yurtdışından gelen tatilciler ve kent merkezinde yaşayan Mersinliler de hafta sonu soluğu Büyükşehir’in işlettiği Susanoğlu, Yapraklıkoy, Kızkalesi, Yemişkumu, Kocahasanlı,  Kumkuyu,  Tırtar, Töbank ve Sultankoy halk plajlarında aldı. Büyükşehir’in plajları tatilcilere kafeterya, cankurtaran, şezlong, şemsiye, engelsiz rampa, duş, WC ve giyinme kabini gibi çok sayıda imkan sundu. Tatilciler, toplam 3 mavi bayrak taşıyan Kızkalesi ve Susanoğlu halk plajlarını yoğun olarak tercih etti.

“Yasakların da kalkmasıyla müthiş bir yoğunluk meydana geldi”

Susanoğlu Halk Plajı Sorumlusu Utku Korkmaz, yaklaşık bir ay önce tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, “Yasakların da kalkmasıyla birlikte burada müthiş bir yoğunluk meydana geldi. Ülkenin her yerinden misafirlerimiz sahillere akın etti. Mersin sahillerimiz de aynı şekilde ilgi gördü. Müthiş bir yoğunluk var. Burada kafeterya hizmetlerimiz var. Plajımız mavi bayraklı. 33 kriteri yerine getirerek mavi bayrak aldık. Burada engelli vatandaşlarımız için engelsiz rampamız var. Sahilimiz temiz. Sürekli temizlik yapıyoruz. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz” dedi.

Korkmaz, personelin yaklaşımıyla ilgili tatilcilerden olumlu dönüşler aldıklarını sözlerine ekleyerek, “Personelimizin çoğu üniversite öğrencisi, eğitimli insanlar. İnsan ilişkilerini çok iyi becerebilen bireyler. Misafirlerimizle ilişkileri gerçekten çok sıcakkanlı. Bu açıdan çok övgü alıyoruz. Bunlar da bizi memnun ediyor” diye konuştu.

“Mersin, her geçen gün belediye sayesinde gelişen bir yer”

Şehir dışından Susanoğlu’na gelen tatilcilerden Sedat Aktaş, kendisinin de Mersinli olduğunu vurgulayarak, “Mersin’i seviyorum ve Mersin her geçen gün belediye sayesinde gelişen bir yer. Plajlarını da çok seviyorum. Her türlü imkan var. Duş, kabin ve cankurtaran olması çok iyi. Başka yerlerdeki çoğu plajda yok. Denizi temiz, plajı temiz ve ilgileniyorlar. O yüzden gayet memnun kaldım.Gölgede oturuyoruz, rahatız, kafeyi de beğendim. Mavi bayrağı hak eden bir yer” ifadelerine yer verdi.

“Susanoğlu Halk Plajı çok temiz ve düzenli”

Eskişehir’den gelen tatilcilerden Uğur Özkan da tatil için Susanoğlu’nu tercih ettiğini belirterek, “Mersin güzel, çok hoşuma gitti. Susanoğlu Halk Plajı çok temiz ve düzenli. Burada emeği olanlara teşekkür ediyorum. Ben her sene Antalya’ya, Ege’ye tatile gitmeye çalışırım. Çoğu plaja göre gerçekten güzel. Sadece biraz daha bilinmesi gerekiyor. Susanoğlu Halk Plajı bayağı büyük, istediğim gibi ince kumlu. Çoğu yerde bu yok” dedi.

Özkan, yasakların kalkmasıyla plajlara ilginin arttığını sözlerine ekleyerek, “Çoğu yerde bu ince kum, güzel sahiller yok. Vahap Başkana böyle güzel sahilleri ülkemize kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Böyle temiz, güzel sahillere ihtiyacımız var. Hem yerli hem de yabancı turist çekmesi açısından gayet başarılı, görevini gayet yerine getiriyor” diye konuştu.

İngiltere’den tatil için Mersin’e gelen Mustafa Taşlıdere ise Büyükşehir’in işlettiği sahillerden memnun kaldığını vurgulayarak,“Takdirle karşılıyorum. Çok temiz. Temizliğe önem veriyorlar. Kaliteli hizmet veriyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor bir vatandaş olarak. Personelden memnunuz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, MAVİ, BAYRAKLI, PLAJLAR, DENİZKIZI AŞ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA