6 Mayıs 2025 Salı


09:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI YOL BAKıM ÇALıŞMALARıNA DEVAM EDIYOR   09:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN DARıSEKISI ÖRNEK YÖRÜK KÖYÜ`NDE HıDıRELLEZ ETKINLIĞI   01:09   CHP ANKARA`DA DENIZ GEZMIŞ, YUSUF ASLAN VE HÜSEYIN İNAN IÇIN ANMA PROGRAMı DÜZENLEDI   23:39   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRıYA BILECIK`TE AK PARTI, MHP, CHP`DEN ORTAK TEPKI   22:09   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRAN TENGIOĞLU`NUN KıZı CHP GENEL MERKEZI`NI ARAYARAK, ÜZÜNTÜLERINI BILDIRDI   21:07   CHP MYK TOPLANDı... CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "BIR KORUMA ZAFIYETI GÖRMÜYORUM, ERIŞILEBILIR BIR SIYASETÇI OLMAK BENIM TERCIHIM"   20:02   ÖZGÜR ÖZEL: BEREKETIN VE DILEKLERIN SIMGESI HıDıRELLEZ KUTLU OLSUN   18:14   TÜMGİŞ`TEN MERSIN`DE ZIYARET TRAFIĞI: “MERSIN`IN AVANTAJLı YÖNLERINI FıRSATA ÇEVIRMELIYIZ”   16:16   YENIŞEHIR BELEDIYESI EVLENDIRME MEMURLUĞU`NDA "05.05.2025" YOĞUNLUĞU   14:20   CHP MYK TOPLANDı, ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı GÜNDEMDE... “BIRILERI YINE BIR OYUN KURMAYA ÇALıŞıYOR”   12:08   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRAN ŞÜPHELININ PANSIYON GÖRÜNTÜLERI ORTAYA ÇıKTı, GÖZALTı SÜRESI BIR GÜN UZATıLDı   11:41   CHP`NIN 38`INCI OLAĞAN KURULTAYı SORUŞTURMASı… İMAMOĞLU`NDAN TÜM SORULARA TEK YANıT: “HALKıN ADALET DUYGUSUNA AÇıK BIR IHANET”   11:32   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASIYE, TÜRKIYE`NIN BARıŞıNA VE HUZURUNA YAPıLMıŞ BIR SALDıRı"   11:26   ÖZGÜR ÖZEL, MARC COOLS ILE GÖRÜŞTÜ   11:03   EKREM İMAMOĞLU: “BUGÜNE KADAR KIMINLE GÖRÜŞTÜYSEM İSTANBUL`UN MENFAATI IÇIN GÖRÜŞTÜM, HAKKıMDA HIÇBIR ŞEY BULAMADıNıZ”   14:50   DEM PARTI DIYARBAKıR İL EŞ BAŞKANı ŞAHIN: “SıRRı SÜREYYA ÖNDER TÜRKMEN GELENEĞININ SON TEMSILCISI”   14:19   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... SELIN SAYEK BÖKE: "SALDıRGANıN KIM OLDUĞU, KIMLERLE IRTIBAT HALINDE OLDUĞU DERHAL ORTAYA ÇıKARıLMALıDıR"   14:18   TÜRK-İŞ GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ALEMDAR`DAN "IŞÇI MEMURUN AMIRI OLAMAZ" GÖRÜŞÜ BILDIREN YÖK`E TEPKI: “EMEĞE VE ALıN TERINE YÖNELIK BU KÜÇÜMSEYICI ANLAYıŞıN HUKUKI GEÇERLILIĞI YOKTUR”   14:18   ROMANYA`DA HALK, CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERI IÇIN OY KULLANMAYA BAŞLADı; SEÇIMLER AŞıRı SAĞıN GÖLGESINDE GERÇEKLEŞTIRILIYOR   14:16   CHP`NIN KONYA MITINGI… KONYALı VATANDAŞ: “KONYA`DA BU KADAR KALABALıĞıN OLMASı ARTıK MEVCUT IKTIDARıN ÇOK GEÇERLI OLDUĞUNU GÖSTERMIYOR"  
 
     
   

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın ailesinden çağrı..


Açlık grevini sürdüren eğitimciler Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın davası 14 Eylül’de görülecek. Gülmen ve Özakça’nın aileleri, davaya katılım çağrısında bulundu.

 

Tarih : 24 Ağustos 2017 Perşembe 00:42   Okunma : 692

Yüksel Caddesi İnsan Hakları Anıtı önünde “İşimi geri istiyorum” eylemini sürdürdükleri sırada tutuklanan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça, 14 Eylül’de hakim karşısına çıkacak. Gazete Duvar'ın haberine göre, açlık grevinde 168 günü geride bırakan ve sağlık durumları gün geçtikçe kötüleşen eğitimcilerin davası için aileleri destek çağrısında bulundu.

‘ONLARI YALNIZ BIRAKMAYALIM’

Açlık grevinin 190’ıncı gününde görülecek dava için Gülmen ve Özakça’nın aileleri “Onları bu davada yalnız bırakmayalım! Onlara destek verirken zarar görenleri, gözaltına alınanları ve hapsedilenleri yalnız bırakmayalım” açıklaması yaptı. İlk kez hakim karşısına çıkacak eğitimcilerin davası 14 Eylül Perşembe günü, saat 13.30’da, Ankara Adliyesi’nde görülecek. 






Paylaş :
Etiketler :  nuriye gülmen, semih özakça, khk, insan hakları anıtı, açlık grevi.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA