8 Eylül 2025 Pazartesi


10:10   AVRUPA’DAN SERT TEPKI: “CHP’YE YAPıLANLAR DEMOKRASIYE DARBE”   02:44   FILENIN SULTANLARı’NıN GALATAPORT KUTLAMASı VALILIK KARARıYLA İPTAL EDILDI   02:38   DEM PARTI HEYETI CHP İL BINASıNA YÜRÜDÜ: “DEMOKRASI ÇEMBERI KIMIN?”   01:30   “DEMOKRASIYE ABLUKA: UYSAL’DAN AKP’YE SERT TEPKI”   01:20   İSTANBUL’DA TENCERELI DIRENIŞ: CHP İL BINASıNA ABLUKAYA TEPKI EVLERDEN YÜKSELDI   23:01   CHP İL BAŞKANLıĞı ÖNÜNDE DEMOKRASI NÖBETI:“BABA OCAĞıNA SAHIP ÇıK!”   22:51   ERKAN BAŞ’TAN CHP’YE DARBE TEPKISI: “DAYANıŞMA İÇIN GELIYORUZ”   22:02   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ÇAĞRı: “ATATÜRK’ÜN EVINE SAHIP ÇıKıN!”   21:42   “İL BINAMıZ İŞGAL EDILDI” — CHP’DEN İSTANBULLULARA ACIL DEMOKRASI NÖBETI ÇAĞRıSı   21:27   İL BAŞKANLıĞıNA POLIS ABLUKASı: ÖZGÜR ÇELIK “HALKıN EVINI KORUYACAĞıZ” DEDI   20:40   “FINALDE KALP ATıŞLARı DURDU: TÜRKIYE 3-2 ILE DÜNYA İKINCISI”   20:38   İSTANBUL’DA SIYASI KRIZ: CHP İL BINASı ABLUKADA, 6 İLÇEDE EYLEM YASAĞı   15:07   YAYLALARıN ŞAMPIYONU AYVAGEDIĞI: SÜPER KUPA MERSIN’DE SAHIBINI BULDU   14:45   TOROSLAR’DA HALKLA TEMAS GÜÇLENIYOR: YıLDıZ SAHADA   14:22   CHP’LI ŞEVKIN’DEN EĞITIM ALARMı, AKP’YE SERT ELEŞTIRILER   10:32   SUYUN YOLCULUĞU MERSIN’DE BAŞLıYOR: MESKİ’DEN GELECEĞE BILINÇLI NESILLER   22:30   MERSIN’DEN GAZZE’YE VICDAN YÜRÜYÜŞÜ: “SOYKıRıMA HAYıR!”   16:34   CHP’DE KURULTAY İRADESI: DELEGELER GENEL BAŞKANıN ÖNÜNE GEÇTI   23:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TARıMA DEV DESTEK: ZIRAI DONDAN ETKILENEN ÇIFTÇILERE ÜCRETSIZ GÜBRE VE MALZEME   09:29   SANATLA DOLU YAZ: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜCRETSIZ TIYATRO ŞÖLENI  
 
     
   

Büyükşehir’in Yardım Tırı Yangınzedeler İçin Yola Çıktı


Mersin’de 3 ilçede yaşanan yangının ilk saatlerinden itibaren bölgede seferber olan Büyükşehir Belediyesi’nin yangınzedeler için ‘Biriz Beraberiz’ sloganıyla yaptığı yardım çağrısı üzerine Mersinliler büyük bir dayanışma örneği gösterdi. Birçok vatandaş çağrı üzerine Teksin’e başvurarak yardımda bulundu. Büyükşehir’in yardım tırına yüklenen çok sayıda eşya yangınzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Engin Yıldırım, “Vatandaşlarımız çok hızlı bir dayanışma örneği gösterdiler” dedi.

 

Tarih : 6 Ağustos 2021 Cuma 09:34   Okunma : 829

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Aydıncık, Bozyazı ve Silifke’de meydana gelen yangının ardından “Biriz Beraberiz” sloganıyla yaptığı dayanışma çağrısı üzerine Mersinliler seferber oldu.

Çağrıyı duyan ve Teksin’i başvuru yağmuruna tutan vatandaşlar, kısa sürede çok sayıda yardımı yangın mağdurları için Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren Aşhane’ye ulaştırdı. Koltuk takımından mutfak eşyalarına, hijyen malzemelerinden bebek giysilerine kadar çok sayıda eşyanın bağışlandığı yardımların yüklendiği tır, yangın bölgesindeki yurttaşlara ulaştırıldı.

Vatandaşlarımız çok sağduyulu ve duyarlı bir şekilde davrandılar”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Engin Yıldırım, Mersinliler’in kısa sürede gerçekleştirmiş olduğu dayanışma örneğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yangının başladığı ilk günden itibaren Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak yangın bölgesine Mobil Mutfak Tırı’nı yönlendirerek yangında mağdur olan vatandaşlara ve yangın bölgesinde çalışan personele sıcak yemek ulaştırdıklarını anımsatan Yıldırım, şunları söyledi:

“Gıda yardımında bulunduk. Soğuk su takviyesi yaptık ve vatandaşlarımıza gıda dağıtımında bulunduk. Şimdi de Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak duyarlı Mersin halkımızın ‘Biriz Beraberiz’ dediği bugünlerde vatandaşlarımızın gönüllü olarak yaptığı bağışları görmüş olduğunuz tırla yangın bölgesine ulaştırarak vatandaşlarımızı desteklemeyi amaçlıyoruz. Vatandaşlarımız çok sağduyulu ve duyarlı bir şekilde davrandılar. Ellerinden gelen her şeyi seferber edip gönderdiler. Yangında mağdur olan vatandaşlarımıza biz bu yardımları ileterek Büyükşehir Belediyesi olarak bu görevimizi de yerine getirmek istiyoruz.”

“Bağışlanan eşyaların sevkiyatını hızlı bir şekilde sağladık”

“Mersin Büyükşehir Belediyesi sayesinde vatandaşlarımız çok hızlı bir dayanışma örneği gösterdiler” diyerek sözlerine devam eden Yıldırım, vatandaşların bağışlamak istedikleri eşyaları Teksin üzerinden kendilerine bildirdiğini belirtti. Bağışlanan eşyaların sevkiyatını hızlı bir şekilde sağladıklarını söyleyen Yıldırım, yardım bölgesine gönderilen tırın içerisinde gıda, mutfak ve temizlik malzemeleri ile ev eşyaları bulunduğunu dile getirdi. Yıldırım, “Bundan sonra da elimizden geldiği kadarMersin Büyükşehir Belediyesi olarak bölgeye ve mağdur olan vatandaşlara desteğimizi sağlayacağız” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAROSU, BAŞKANI, YEŞİLBOĞAZ, AVUKATLIK, ÜNVANINI, KULLANAN, DOLANDIRICILIK, ÇETESİNE, KARŞI, UYARDI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA