19 Mayıs 2024 Pazar


09:21   CHP`Lİ GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "AKP`Lİ YETKİLİLER VE BAKANLARIN SÖYLEMLERİNİN AKSİNE KADIN CİNAYETLERİNDE SON DÖRT YILIN ZİRVESİ YAŞANDI"   01:27   ÖZGÜR ÖZEL: "ERBAA`DAKİ PATLAMADA YARALANAN 5`İ JANDARMA 7 YURTTAŞIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"   22:18   TUNCER BAKIRHAN: "KOBANİ BİZİM İÇİN ÖZGÜRLÜKTÜR, DİRENİŞTİR VE ÖYLE KALACAKTIR"   16:35   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT GÜVEN PARKI’NDAKİ YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ   16:14   BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI   16:01   CHP’Lİ PALAMUT’TAN 19 MAYIS MESAJI   15:43   KIYI HAREKETLERİ DAYANIŞMA AĞI, KIYILARIN TİCARİLEŞTİRİLMESİNE KARŞI SAHİLLERDE EŞ ZAMANLI EYLEM YAPTI   15:41   DEPREMZEDE DÖNE KAYA`NIN ``ADALET NÖBETİ``: ``BİZ ADALETİN ARTIK TECELLİ ETMESİNİ BEKLİYORUZ, GİDEN CANLARIMIZIN BUNA İHTİYACI VAR``   15:15   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ATANMAYAN ÖĞRETMEN HİLAL BAŞKAPAN: "BİZLER MESLEĞİMİZİ İNSANCA ŞARTLARDA YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"   15:04   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ÖZGÜR ÖZEL: ``ATATÜRK VE ARKADAŞLARI İLE SORUNU OLAN BU MÜFREDAT YOK HÜKMÜNDEDİR``   14:31   ANKARA BAROSU HUKUK KURULU BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR: "SON YILLARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER SPOR HUKUKUNU DAHA İYİ BİR NOKTAYA GETİRDİ"   14:23   AFRODİSİAS MÜZE KONSERLERİ TASARRUF TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İPTAL EDİLDİ   14:06   KOBANİ DAVASI AVUKATI ÇİĞDEM KOZAN: "ORTADA BİR SUÇ OLMADIĞI ÇOK AÇIK, İSTİNAF SÜRECİNDE CEZALARIN KALDIRILMASI GEREKİR"   13:51    CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, İBB`Yİ ZİYARET ETTİ: “ATATÜRK`ÜN PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIMA SORUMLULUĞUMUZ VAR”   13:45   ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, MAHKEME HEYETİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMASI NEDENİYLE REDDİ HAKİM İSTEYEN SANIK AVUKATI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI   13:35   MANSUR YAVAŞ: "AYDINLIK YARINLARI ÜLKEMİZE EN BAŞTA GENÇLERİMİZ GETİRECEKTİR"   13:14   MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, “GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”   12:44   DEVLET BAHÇELİ: "KİMSE SİPARİŞ TALİMATLARLA, GİZLİ TANIK İFADELERİYLE İÇ HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI ZEDELEMEYE KALKIŞMAMALI, BUNA CÜRET EDENLERİN BAŞI EZİLMELİ"   12:33   AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI KAPSAMINDA BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   12:27   AYDINLI KARPUZ ÜRETİCİSİ: "PARA KAZANMAMIZ İÇİN KARPUZUN KİLOSUNU 20 LİRAYA SATMAMIZ LAZIM"  
 
     
   

Bolu Belediye Başkanı Özcan: ’Ben Bana Kayyum Atayacak Adamın Alnını Karışlarım’


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisi için “Birileri Tanju Özcan’ı durdursun” diyen Bolu Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili’ne, “Bana ‘bu yola çık’ diyen halk, ‘dur’ diyecek olan da halktır. Ben bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım” cevabını verdi.

 

Tarih : 7 Ağustos 2021 Cumartesi 20:25   Okunma : 431

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisi için “Birileri Tanju Özcan’ı durdursun” diyen Bolu Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili’ne, “Bana ‘bu yola çık’ diyen halk, ‘dur’ diyecek olan da halktır. Ben bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım” cevabını verdi.

Mültecilere ilişkin yapmış olduğun, “Yabancı uyruklu kişilerin su faturası ve katı atık vergisi ücretlerine 10 kat zam yapacağız. Bu misafirlik çok uzadı. Gitsinler istiyoruz” açıklamasıyla gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın AKP’li belediye meclisi üyelerinin üzerine çay attığı görüntüler sosyal medyada tepki toplamıştı. Özcan, Bu gündemlere ilişkin kendisi hakkında “Birileri Tanju Özcan’ı durdursun” diyen Bolu Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili’ne şu sözleri söyledi:

“Çok üzüldüm. Neye üzüldüm biliyor musunuz? Burada bir darbe girişimi söylemi oldu. Ne diyor? Birileri Tanju Özcan’a ‘dur desin’ diyor. Kim diyor? AK Parti’nin Grup Başkanvekili… Ne demektir bu? Ben ağaç kavuğundan mı çıktım? Ben sandıktan çıkıp geldim buraya. Birileri derken, kime sesleniyorsun sen? Benim Genel Başkanıma mı sesleniyorsun? İl başkanıma mı sesleniyorsun? Yoksa İçişleri Bakanı’na, Cumhurbaşkanı’na mı sesleniyorsun?

Bu arada FETO’cular bana saldırırken, bu hain şerefsizler inlerinden havlarken bir kez bile ‘siz bizim belediye başkanımıza nasıl saldırıyorsunuz hainler’ diyemediniz. Şimdi diyorsunuz ki, ‘Birileri Tanju Özcan’ı durdursun.’ Ne yapsın? Tanju Özcan’a kayyum atasın değil mi? Derdiniz bu. Seçimle yenemediniz. Kayyum atasın.

Peki kardeşim, kayyum atadıklarınıza bir bakın bakalım. Tanju Özcan kim, onlar kim? Doğrudur, yanlıştır… ‘Terörle bağlantısı var’ dediniz. HDP’lilere atadınız. Yargı kararını verecek, onu ben bilmem. Peki kardeşim, bana nasıl kayyum atayacaksın sen? Vatansever olduğum için mi kayyum atayacaksın? ‘Darbeci Amerika’ dediğim için mi kayyum atatacaksın? Beni kim durduracak? Kim, kim? FETO’culara karşı olduğum için mi ömrüm boyunca bana kayyum atatacaksın? PKK’nın ölüm listesine beni aldıkları için mi kayyum atayacaksın? Benim hangi terör örgüt üyeliği ile ne bugün ne geçmişte kol kola yürümüşlüğüm var kardeşim? böyle fısıltılarg eliyor Ankara'dan kayyum atanacakmış. Hadi oradan! Hadi oradan kardeşim!

Milli iradenin tecellisiyim ben. Bana ‘bu yola çık’ diyen halk, ‘dur’ diyecek olan da halktır. Ben bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım. Ha görevden alacak… O neden alınıyor biliyor musunuz arkadaşlar? Yolsuzluktan. Bütün AK Partililer bilir çalıştığımı. Sayın bakanlar da bilir, sayın Cumhurbaşkanı da bilir.  Şaptan olmaz şeker, benden olmaz hırsız. Çalmadan da, çırpmadan da işimizi yapmaya çalışıyoruz. Allah da çıktığımız yolda bizim yanımızda yar ve yardımcımız.

Uğur Bey bir dakika konuşacağım, 'partiye söyledim' diyorsun. Sen milli iradenin seçtiği bir insana ne hakla ‘biri bunu durdursun’ dersin yahu? Yiyorsa, sıkıyorsa sandıkta iki buçuk sene sonra durdur beni. Beni ancak halk durdurur kardeşim. ‘Birileri gelip bunu durdursunmuş’ hadi oradan! Kimin yüreği yeter buna? Amerika'ya 'darbeci' dedim diye mi bana kayyum atayacaklar? 'Sığınmacıları istemiyorum', artık vatandaşımın hakkını yedirmek istemiyorum diye mi bana kayyum atayacaklar? Atasın bakalım ya, atasın. Halep oradaysa arşın burada. Ben dokunulmazlığı olan bir adam değilim kardeşim. Ben ne Amerika'dan korkarım ne hükümetten korkarım ne FETO'cülerden korkarım ne bir başkasından... Ben bir tek Allah'tan korkarım. Gücümü halktan alıyorum cesaretimi de Allah-ü Teala'dan alıyorum.”






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BOLU, BELEDİYE, BAŞKANI, ÖZCAN, AKPARTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA