20 Ekim 2025 Pazartesi


13:02   MERSIN’DE CHP KONGRESI: GÜNEŞLI GÜNLERE UMUT MESAJı   09:40   TARSUS’UN YAYLALARıNDA SU SEVINCI: MESKİ’DEN 2.050 METRELIK HAYAT HATTı   22:13   BOŞ TENCERELER KONUŞTU, KADıNLAR AYAĞA KALKTı: CHP MERSIN’DEN YOKSULLUĞA SERT TEPKI   15:12   YENIŞEHIR BELEDIYESI 2. AKDENIZ BIENALI’NE EV SAHIPLIĞI YAPıYOR   15:10   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SOKAK HAYVANLARı İÇIN “DOĞAL YAŞAM ALANı” PROJESI    13:58   AK PARTI’YE GEÇECEĞI IDDIA EDILEN BURCU KÖKSAL: BULUNDUĞUM YERDEYIM, HIÇBIR YERE GITMIYORUM   13:57   SINEMA SALONLARıNDA BU HAFTA: 8 YENI FILM VIZYONA GIRECEK   13:56   KONGREYE SAATLER KALA ÇAĞATAY GÜÇ IL BAŞKANLıĞı ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   13:53   CAN HOLDING’E YENI OPERASYON... KENAN TEKDAĞ VE ŞAKIR CAN’ıN DA ARALARıNDA BULUNDUĞU 36 ISIM HAKKıNDA GÖZALTı KARARı VERILDI   09:48   MERSIN’DE SANATıN YENI SESI: BÜYÜKŞEHIR’DEN ODA ORKESTRASı ATAĞı   08:21   AYM’DEN GEZI DAVASı İÇIN HAK İHLALI TESPITI: “ADIL YARGıLANMA HAKKı YOK SAYıLDı”   18:49   TOROSLAR’DA 2026 VIZYONU: 3.8 MILYARLıK BÜTÇEYLE DÖNÜŞÜM BAŞLıYOR!   16:14   AKDENIZ’IN IŞıĞı, TARSUS’UN KALBINDE YANDı   16:09   “MEDENI HAKLAR REHBERI” PROJESI İLE ADALETE ERIŞIM GÜÇLENIYOR   16:07   MILLETVEKILI ALI BOZAN: BU SALDıRıNıN SORUMLUSU, BU ÜLKENIN BARıŞıNA ALÇAKÇA SALDıRANLARDıR.   16:06   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN DERVIŞOĞLU’NA TEPKI   16:05   NARIN GÜRAN CINAYETI DAVASı’NDA YENI GELIŞME   11:50   BAŞKAN BAŞ’TAN KHK YÜRÜYÜŞÜNE NET DESTEK: “EKMEĞIYLE OYNANAN HER EMEKÇI İÇIN BURADAYıZ!”   10:35   BAŞKAN BOLTAÇ: “BIR KADıN ÜRETIRSE, BIR ŞEHIR BÜYÜR, BIR ÜLKE GÜÇLENIR”   10:27   TÜRKIYE NATO’DA GÜÇLÜ MESAJ VERDI: TSK GAZZE GÖREV GÜCÜ’NE HAZıR!  
 
     
   

Tarsus Belediyesi Zehirsiz Mutfaklar Yaratmak Amacıyla Üreticilere Ücretsiz 700 Bin Fide Dağıtacak


Tarsus Belediyesi, zehirsiz mutfaklar yaratmak amacıyla hayata geçirdiği ata tohumu ve yerli tohum projeleri kapsamında yetiştirilen 700 bin fideyi üreticilere ücretsiz olarak dağıtacak.

 

Tarih : 10 Eylül 2021 Cuma 23:25   Okunma : 461

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın sağlıklı toplum yaratmak amacıyla hayata geçirdiği ata tohumu ve yerli tohum projeleri kapsamında, Tarsus Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Tarsus kıvırcığı, karnabahar, brokoli ve beyaz lahana türlerinden 700 bin fide yetiştirildi. Tarsus Belediyesi bu fidelerin tamamını çiftçilere ücretsiz olarak dağıtacak. Böylece yörede Tarsus’a özgü, sağlıklı ürünler yaygınlaşacak.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Sağlıklı Tarsus ve sağlıklı gelecek için yürüttüğümüz ata tohumu projesiyle köylerimizde ata tohumlarının yayılmasını sağladık. Bu projeyle birlikte üreticilerimize binlerce ücretsiz fide dağıtımı gerçekleştirerek hem ekonomik olarak çiftçimize destek olduk hem de sağlıklı bir geleceğin temellerini oluşturduk. Bu amaçla çıktığımız yolda ata tohumlarının yayılım hızını arttırma çalışmalarımız devam edecektir. Bu kapsamda toprakla buluşturduğumuz 700 bin ata tohumu fide olarak yetiştiğinde çiftçilerimize ücretsiz olarak dağıtımını gerçekleştireceğiz. Sağlıklı bir Tarsus ve sürdürülebilir bir üretim için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TARSUS, BELEDİYESİ, ZEHİRSİZ, MUTFAKLAR, 700 BİN FİDE, TARSUS KIVIRCIĞI, KARNABAHAR, BROKOLİ, BEYAZ LAHANA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA