15 Mayıs 2025 Perşembe


18:17   ESILA ÖZGÜRLÜĞÜNE, FOTOĞRAF MAKINESINE KAVUŞTU   15:44   ÖZGÜR ÖZEL: "DEVLET BEY GEÇMIŞTE OLDUĞU GIBI `SUÇLU YOKSA BERAAT ETSIN` DIYORSA O BERAATIN ZAMANı GELDI"   15:18   ESILA AYıK VE IKI ÖĞRENCI ILK DURUŞMADA TAHLIYE EDILDI   14:01   ESILA AYıK IÇIN TAHLIYE KARARı... CHP`LI BAŞARıR: "SIYASI SAIKLERLE GENÇLERIMIZIN EĞITIM HAKLARıNı GASP EDEN, GELECEKLERINI KARARTMAYA ÇALıŞAN BU ZIHNIYETLE SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞIZ"   12:03   ESILA AYıK ILK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA... "SUÇ OLDUĞUNU BILSEYDIM O DÖVIZLE FOTOĞRAF ÇEKTIRMEZDIM. ÜNIVERSITE SıNAVLARıMA GIREMEDIM. BÖBREK VE KALP RAHATSıZLıĞıM VAR"   11:19   CHP`LI TANAL`DAN 15 MAYıS DÜNYA İKLIM GÜNÜ AÇıKLAMASı: “KANAL İSTANBUL`DA ıSRAR, ÖLÜM DEMEKTIR”   11:14   BAKAN TUNÇ: "YURT DıŞı SEÇMEN KÜTÜĞÜNE KAYıTLı VATANDAŞLARıN ELEKTRONIK ORTAMDA OY VERMESINE ILIŞKIN ÇALıŞMALAR DEVAM ETMEKTEDIR"   11:12   BTP SÖZCÜSÜ LÜTFULLAH ÖNDER: "İKTIDARıN ŞIRAZESI KAYMıŞ, ÖLÇÜSÜ ŞAŞMıŞTıR"   11:09   ABD BAŞKANı TRUMP: “UYGUN OLURSA YARıN TÜRKIYE`YE GIDERIM”   10:19   KIRAZ ÜRETICISI CHP`LI BAŞEVIRGEN`E DERT YANDı: "BIR AĞAÇTAN 25-30 KILO ÜRÜN ALıNıYORDU, ŞIMDI 1 KILO BILE YOK"   10:10   KKTC ANA MUHALEFET PARTISI CTP GENEL BAŞKANı ERHÜRMAN: “FEDERASYON, KıBRıS SORUNU ÇÖZÜLECEKSE BUNUN NASıL OLACAĞıNı GÖSTEREN FORMÜLASYON"   09:38   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN ÖZEL BIREYLER IÇIN NOSTALJIK PARTI   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, IKLIM DEĞIŞIKLIĞINE KARŞı SÜRDÜRÜLEBILIRLIK YOLUNDA ILERLIYOR   23:27   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... YURTTAŞLAR BEKLENTI VE KAYGıLARıNı ANLATTı: HEP BERABER, OMUZ OMUZA İMAMOĞLU`NU KURTARACAĞıZ   22:55   GALATASARAY, TRABZSONSPOR`U 3-0 YENEREK TÜRKIYE KUPASı`Nı 19. KEZ KAZANDı   22:32   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BOĞAZIÇI`NI PROVOKE EDEN SIZSINIZ"   22:24   ODTÜ`LÜ ÖĞRENCILERDEN NUREDDIN YıLDıZ`A TEPKI, BOĞAZIÇI`LI ÖĞRENCILERE DESTEK YÜRÜYÜŞÜ    21:58   BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NDEKI ‘NURETTIN YıLDıZ` PROTESTOLARıNDA 6 ÖĞRENCI TUTUKLANDı   21:56   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... DILEK KAYA İMAMOĞLU, "BU GÜNLERIN BITMESI YAKıNDıR"   21:54   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÜSKÜDAR BELEDIYE BAŞKANı DEDETAŞ, "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE ÇıKMASıNı, ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞMASıNı ISTIYORUZ"  
 
     
   

World Food Moscow Fuarı’nda En İyi Stant Ödülü Bu Yıl Da AKİB’in


Rusya Federasyonu’nun başkenti Moskova’da 11-14 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenen World Food Moscow 2017-Uluslararası Gıda Fuarı’na Türkiye’nin milli katılım organizasyonu, Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği tarafından gerçekleştirildi.

 

Tarih : 20 Eylül 2017 Çarşamba 16:55   Okunma : 591

Sektörde son derece önemli bir pazar olan Rusya Federasyonu’na ihracatını artırabilmek için Rusya’nın en önemli ve büyük fuarında milli düzeyde yer alan Türkiye’yi, Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı ve Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavak ve Yönetim Kurulu Üyeleri temsil etti.

Toplam 25.000 m² kapalı alanda gerçekleştirilen fuara 64 ülkeden 1500 firma katılırken, fuarda her türlü (dondurulmuş dâhil) gıda ve içecek (fırın, dondurma, zeytin, zeytinyağı, çikolata, şekerleme, meyve-sebze, alkollü içecekler, süt, deniz ürünleri, organik ürünler, tütün, ekmek ve pasta teknolojisi, gıda işleme sistemleri, gıda katkı maddeleri) sergilendi.

World Food Moscow 2017’ye Türkiye’den 41 firma katılım sağlarken, Akdeniz İhracatçı Birlikleri organizasyonu ile 16 firma Yaş Meyve Sebze sektöründe fuara Türkiye Pavilyonu altında katılım gerçekleştirdi.

Yoğun ziyaretçi akınına uğrayan, ziyaret edenlere Türkiye ve sektör hakkında bilgiler aktarılan, portakal ve limon aromalı cezerye ile Türk döneri ikram edilen ve “Turkish Fresh Fruits&Vegetables” logolu sırt çantaları dağıtılan Türkiye Markası Standı, ülkemizin Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz ve Moskova Ticaret Müşaviri Halit Oral Akbay tarafından da ziyaret edildi.

2013 yılından bu yana milli katılım organizasyonunu başarıyla gerçekleştiren ve her yıl fuara görkemli bir stant ile katılım sağlayan AKİB, bu yıl da en iyi stant ödülüne layık görülerek, fuarda dikkatleri üzerine çekti.  

- KAVAK, RUSLARA TÜRKİYE’YE GÖSTERDİKLERİ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı ve Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavak, yaş meyve sebze sektöründeki üretim olanakları, dünyanın birçok ülkesinden talep bulan kaliteli ürünleri ve uluslararası alandaki rekabetçi yapısıyla bu sektörün başta gelen ülkelerinden biri olan Türkiye’nin 49 milyon tonluk meyve-sebze üretim hacmi bulunduğuna vurgu yaparak, “Akdeniz İhracatçı Birlikleri olarak, yaş meyve, sebze sektörünün lideri konumunda Türkiye’de koordinatörlük ve sekretarya hizmetlerini yürütürken; sektörün daha da gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Pavilyonu’nun en iyi stant ödülüne layık görülmesinden son derece mutlu ve gururlu olduklarını kaydeden Kavak, “En önemli ihraç pazarlarımızdan biri olan Rusya Federasyonu ile aramızdaki kültürel, sosyal ve ilişkilerin geliştirilmesi ve bu ilişkilerin ticaretle de taçlandırılması için yıllardır yoğun bir gayret sarf etmekteyiz” diyerek Ruslara Türkiye’ye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 






Paylaş :
Etiketler :  AKİP, Ödül, Fuar, Uluslarası Gıda Fuarı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA