23 Mayıs 2024 Perşembe


17:17   TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ`NDE MERSİN`İ CHP GRUBU`NUN TEKLİF ETTİĞİ LİSTE TEMSİL EDECEK   16:12   EV SAHİPLERİNE TANINAN YILLIK 33 BİN LİRALIK VERGİ MUAFİYETİ KALDIRILACAK, KİRAYA ZAM YOLDA...    15:35   ERKAN BAŞ: "SADECE İNSAN GİBİ YAŞAMAK İSTİYORUZDAN İBARET HALE GELDİK. BAŞKA BİR BEKLENTİ KALMADI"   14:05   KPSS İÇİN BAŞVURULAR SÜRERKEN, KAMUDA PERSONEL ALIMININ KISITLANMASINA TEPKİLER DEVAM EDİYOR   13:33   TBMM`DE TARTIŞMA... ALİ MAHİR BAŞARIR`DAN OSMAN GÖKÇEK`E...   12:39   CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL`DEN YENİ MİTİNG, RİZE`DE "ÇAY MİTİNGİ" HAZIRLIKLARI BAŞLADI   12:32   NORVEÇ, İRLANDA VE İSPANYA FİLİSTİN`İ TANIMA KARARI ALDI   11:59   HATAYLI DEPREMZEDELER ENDİŞELİ   11:55   CHP`Lİ GÜLCAN KIŞ`TAN BAKAN ŞİMŞEK`E SESLENDİ   11:40   İYİ PARTİ GRUP TOPLANTISI... DERVİŞOĞLU:" MAHKEMELERE, YARGIYA, ADALETE KİM GÜVENEBİLİYOR?"   10:46   9. YARGI PAKETİ’NE TEPKİLER SÜRÜYOR. CHP SÖZCÜSÜ DENİZ YÜCEL AÇIKLAMA YAPTI   10:27   AK PARTİ 9. YARGI PAKETİ TASLAĞINDA “ETKİ AJANLIĞI” MADDESİNİ YENİDEN DÜZENLEYECEK   09:26   BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, MERSİN ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ`NE KATILDI   01:57   FAHİŞ FİYAT ARTIŞI VE STOKÇULUK CEZALARININ ARTIRILMASINI DA İÇEREN KANUN TEKLİFİNİN 10 MADDESİ, GENEL KURUL`DA KABUL EDİLDİ   01:47   CHP`Lİ AĞBABA VE AKP`Lİ GÖKÇEK ARASINDA TASARRUF TARTIŞMASI   01:07   ERDOĞAN, 1990 TARİHLİ ‘SEFERBERLİK VE SAVAŞ HALİ TÜZÜĞÜ`NÜ YÜRÜRLÜKTEN KALDIRDI   15:47   ETEM ÇALIŞKAN, BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT’İ ZİYARET ETTİ   15:42   FENERBAHÇE`DEN 3 İSİM İFADEYE ÇAĞIRILDI   15:13   CHP GRUP TOPLANTISI... ÖZGÜR ÖZEL`DEN 9. YARGI PAKETİNE "ETKİ AJANLIĞI" TEPKİSİ...   14:38   CHP GRUP TOPLANTISI... ÖZGÜR ÖZEL, BAHÇELİ`YE DÖRT SORUYLA KARŞILIK VERDİ  
 
     
   

Başkan Aydın; “Denetimleri memnuniyetle karşılıyoruz”


Başkan Nesil Aydın yaptığı yazılı açıklamasında yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte, Mersin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekiplerince kentin ana arterlerinde kayıt altı ve kayıt dışı ayrımı yapılmaksınız trafik kontrollerine ağırlık verildiğini söyled

 

Tarih : 29 Eylül 2017 Cuma 06:24   Okunma : 470

Mersin Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Nesil Aydın, trafik ekiplerince kentin ana arterlerinde kayıt altı ve kayıt dışı ayrımı yapılmaksızın gerçekleştirilen kontrolleri memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, “Servis araçları insan taşıyan araçlardır. Dünyada insan hayatından özellikle çocuklarımızın hayatından daha kıymetli bir şey yoktur. Bu anlamda kontrollerin arttırılması, kayıt altındaki araçlar için yaptırımcı, korsan için caydırıcı olmaktadır” dedi.

Başkan Nesil Aydın yaptığı yazılı açıklamasında yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte, Mersin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekiplerince kentin ana arterlerinde kayıt altı ve kayıt dışı ayrımı yapılmaksınız trafik kontrollerine ağırlık verildiğini söyledi. Bu denetimlerin kayıt altı ve kayıt dışı ayrımı yapılmaksızın insan taşıyan tüm araçlara yönelik olmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Aydın; “Bizler bugüne kadar denetimlerin kayıt altındaki servis araçlarına yönelik yapılırken, kayıt dışına karşı aynı hassasiyetin gösterilmemesi yönünde yakınıyorduk. Oysa bugün bu denetimlerin insan taşıyan tüm araçlara yönelik yapılması, kayıt altındaki servisci esnafımızın ekmeğine gizli ortak olan korsan araçların piyasadan silinmesi yönünde büyük etken olacaktır” diye konuştu.

“Bizler denetimlerden rahatsız değiliz ve devamını istiyoruz” diye konuşmasını sürdüren Başkan Aydın, “Bizler biliyoruz ki bu denetimlerin artması, kayıt altındaki servisci esnafımızın hizmet kalitesini yükseltecek, daha disipline olmasını sağlayacak ve yönetmelik kuralarına harfiyen uyulması konusunda yaptırımcı olacaktır. Yine biliyoruz ki bu denetimler yönetmelik ve trafik kuralarını hiçe sayan, hiçbir yasal prosüdürü yerine getirmeyen ve esnafımızın kazancına gizli ortak olan korsan servisler içinde caydırıcı olacak ve onların bu sıkı kontroller ile yok olmasına zemin hazırlayacaktır. Bu anlamda trafik kontrollerini en üst seviyeye çıkarmalarından dolayı Mersin Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl Emniyet Müdürümüze ve İl Jandarma Komutanımıza servisci esnafım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Aydın, açıklamasında üyelerine de yönetmelik kurallarına harfiyen uyulması ve kontrollerde trafik ekiplerine yardımcı olunması çağrısında bulunarak, “Kayıt altındaki servisci esnafımızın denetimlerden bir korkusu ve endişesi yok. Çünkü bizler her türlü yasal prosüdürü ve devletine karşı her türlü yasal sorumluluğunu yerine getirerek, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı okullarına, evine bir lokma ekmek götürme davasında olan kamu ve özel sektör çalışanlarını işyerlerine güvenli bir şekilde ulaştırma gayretindeki servisci esnafıyız. . Bu anlamda özellikle okul servis araçlarında trafik kültürünün oluşturulması ve güvenli sürücülük farkındalığının yaratılmasında bu denetimlerin büyük önem taşıdığını biliyoruz ve bu denetimlerle korsan servis taşımacılığının yok olmasına zemin hazırlayacağına inanıyoruz” şeklinde sözlerini noktaladı.






Paylaş :
Etiketler :  esob, Mersin Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı, Nesil Aydın.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA