16 Haziran 2024 Pazar


19:05   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI GENEL BAŞKANLARıN BAYRAMıNı KUTLADı   17:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE SIYASI PARTILILERIN GENEL BAŞKANLARı VE GRUP BAŞKANLARıNA BAYRAM TELEFONU   14:17   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MANISA VALISI ÜNLÜ`YÜ ZIYARET ETTI   13:27   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN BAYRAMıN ILK GÜNÜNDE KABRISTAN ZIYARETI   11:44   CHP`LI KıŞ`TAN BAKAN BOLAT`A: "KURBAN BAYRAMı ÖNCESI GELEN FAHIŞ ZAMLAR KONUSUNDA HANGI ÖNLEMLER ALıNDı?"   10:30   ÖZGÜR ÖZEL: "TÜM BABALARıN BABALAR GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   10:27   VELI AĞBABA: KURBANı VATANDAŞA HARAM ETTILER   10:20   CHP`LI UMUT AKDOĞAN: "AVM ÇALıŞANLARıNıN BEKLEDIĞI YASA TEKLIFI 55 GÜN TBMM`DE IŞLEME ALıNMADı"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ‘SAĞLıK VE ENGELLI POLITIKALARı ÇALıŞTAYı`   08:52   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A ``IADEIZIYARET`` YANıTı: "BIZ O SÖZÜ HIÇ ÜZERIMIZE ALMıYORUZ"   22:21   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI DÖNEM GENEL BAŞKANLAR ILE BIR ARAYA GELDI   16:01   ÖZGÜR ÖZEL: ``CUMHURBAŞKANLıĞı KABINESI, ZENGINI DAHA ZENGIN, YOKSULU DAHA YOKSUL YAPACAK DÜZENLEMELERIN HAZıRLıĞıNı YAPMAKTADıR``   16:01   ÖZGÜR ÖZEL: ``CUMHURBAŞKANLıĞı KABINESI, ZENGINI DAHA ZENGIN, YOKSULU DAHA YOKSUL YAPACAK DÜZENLEMELERIN HAZıRLıĞıNı YAPMAKTADıR``   15:34   AÇEV: “BABA SEVGISI VE ILGISIYLE BÜYÜMEK, ÇOCUKLARıN ÇOK YÖNLÜ GELIŞIMINI DESTEKLIYOR”   15:28   LIMAK`ıN BODRUM`DAKI PROJESINE YÖRE HALKı TEPKI GÖSTERDI: “HUKUKI MÜCADELEYI BAŞLATACAĞıZ”   15:14   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BÖCEK:" BU BAYRAMıN HUZUR VE MUTLULUK DOLU GÜZEL GÜNLER GETIRMESINI DILIYORUM"   15:13   PSIKOLOGLARDAN KURBAN BAYRAMı UYARıSı: "12 YAŞ ALTıNDAKI ÇOCUKLARı KESIM ALANıNDA BULUNDURMAYıN"   15:06   CUMHURBAŞKANLıĞı YıLLıK PROGRAMı`NA GÖRE, TMO BU YıL SADECE 3,5 MILYON TON BUĞDAY ALıMı YAPACAK   14:33   CHP İZMIR`DE BAYRAMLAŞMA... ASLANOĞLU: "SEÇIM SANDıĞı NE ZAMAN KONURSA KONSUN, CHP IKTIDAR OLACAKTıR"   14:13    ERDOĞAN`DAN ÖZEL`E "SUÇ ORTAĞı" YANıTı: ``BIZIM IADEIZIYARETIMIZI DEMEK KI HAZMEDEMEDILER``  
 
     
   

Mezitli’de renkli yılbaşı eğlencesi


Mersinliler, Mezitli Belediyesinin gerçekleştirdiği 3 gün süren Yılbaşı şöleninin sonunda yeni yıla eğlenerek girdi. Gecede, yılbaşı pazarında alışverişler yapıldı, çocuklar Toros dağlarından getirilen karlarla oynadı.

 

Tarih : 3 Ocak 2022 Pazartesi 18:15   Okunma : 590

Mersinliler, Mezitli Belediyesinin gerçekleştirdiği 3 gün süren Yılbaşı şöleninin sonunda yeni yıla eğlenerek girdi. Gecede, yılbaşı pazarında alışverişler yapıldı, çocuklar Toros dağlarından getirilen karlarla oynadı.

Dev varillerle ateşler yakılarak alanın ısıtıldığı, Dj perfomansı ve karaoke şovlarının yapıldıgı, Tamay Özaltun ve Orkestrası, Zor-Band, Fosiller ve Kibrit Kutusu gruplarının sahne aldığı gecenin sürprizini ise sahneye süpürgeleri ile çıkan Mezitli Belediyesi Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaptı.

Erkin Koray'ın Çöpcüler şarkısını seslendiren gruba eşlik eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve eşi Sembol Tarhan süpürge şovu yaptı. Saatler 00.00'ı gösterdiği anda havai fişek gösterisi ile alanı dolduran binlerce kişi eğlenceyi zirveye taşıdı.

Saatler 00.00’ı gösterdiğinde sahneye çıkarak alanı dolduran binlerce vatandaşla birlikte geriye sayan Başkan Tarhan, tüm sıkıntıların biteceği bir yıl olmasını dilediklerini ifade etti. Tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Tarhan, “Sizlerle birlikte büyük bir aileyiz. Ailemizde dayanışma olsun, sevgi olsun istiyoruz. Bu yolu beraber yürüyelim istiyorum. Beraber olursak çok güzel şeyler başaracağımızı biliyorum. 2021 çok kötü anılar bırakarak gitti. Ben inanıyorum ki bir arada olursak, çok güzel şeyler olacak. Mezitli çok daha güzel olacak. Sizler çok daha mutlu olacaksınız. İnanıyorum ki işsizlik bitecek, pandemi bitecek, ekonomi düzelecek. EYT’Liler emeklilik hakkını kazansın, üniversiteliler iş bulsun, hastanede, cezaevinde kimse kalmasın istiyorum. Bu umutlarla bu aileyi büyüteceğiz. Sizler her zaman her şeyin en iyisine layıksınız. Üç gündür doyasıya eğlendiğimiz bu mekanı hazırlayan işçi kardeşlerime, müdürlerimize teşekkür ediyorum. Gelecek yıl burası çok daha güzel olacak. Tüm sıkıntıların sona erdiği çok daha coşkulu şekilde yeni yılları karşılayacağımıza inanıyorum. Herkesin kalbindeki neyse ona kavuşmasını diliyorum. Herkese mutlu yıllar dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından konserine devam eden Kibrit Kutusu birbirinden güzel karşılarını seslendirmeye devam ederken Başkan Tarhan, tüm katılımcılarla çorba ikram etti.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA