17 Mayıs 2025 Cumartesi


16:20   VELI AĞBABA: "BIR TARAFTAN PKK`YLA BARıŞıYORSUN, ÖBÜR TARAFTAN CHP`YI DÜŞMANLAŞTıRıYORSUN"   14:52   CHP FRANKFURT BIRLIĞI`NDEN AK PARTILI MIROĞLU`NA TEPKI   14:31   CHP`LI AŞKıN GENÇ`TEN AK PARTI`NIN KANUN TEKLIFINE TEPKI   13:25   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, OTIZM SEMPOZYUMU`NDA...   12:57   AK PARTI, ANAYASA MAHKEMESI`NIN IPTAL KARARLARıNı DÜZENLEYEN YENI KANUN TEKLIFINI TBMM BAŞKANLıĞı`NA SUNDU   12:38   CEZAEVLERI VE SAĞLıK SEMPOZYUMU... AKSAZ ŞAHBAZ: "İNSAN HAKLARı KURULUŞLARıNCA HAZıRLANAN RAPORLAR, CEZA VE TUTUKEVLERINDE BIN 413 HASTA MAHPUS BULUNDUĞUNU ORTAYA KOYUYOR"   11:47   YENIŞEHIR BELEDIYESI 19 MAYıS`ı GENÇLERIN FIKIRLERIYLE KUTLAYACAK   11:42   EKREM İMAMOĞLU: "BIRLIKTE DAYANıŞMA IÇERISINDE BU ZOR GÜNLERI AŞACAĞıMıZDAN HIÇ ŞÜPHE DUYMUYORUM"   11:30   "TARSUS`TA GELECEK VAR, AKTIF YAŞAMDA HAYAT VAR" TEMALı BAHAR ŞENLIĞI ILGI GÖRDÜ   10:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI DESTEĞIYLE 60 VATANDAŞA AKÜLÜ SANDALYE DAĞıTıLDı   10:14   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, YÖRE DERNEKLERI TEMSILCILERI ILE BIR ARAYA GELDI   01:34   TUNCER BAKıRHAN: LOZAN ILE ÇIZILEN SıNıRLARA ORTAK VATAN DIYEN BIRISI LOZAN`ıN NERESINI TARTıŞıYOR   23:06   CHP LIDERI ÖZEL: ANAYASA`YA UYMAYANLA ANAYASA YAPMAYıZ   18:17   ESILA ÖZGÜRLÜĞÜNE, FOTOĞRAF MAKINESINE KAVUŞTU   15:44   ÖZGÜR ÖZEL: "DEVLET BEY GEÇMIŞTE OLDUĞU GIBI `SUÇLU YOKSA BERAAT ETSIN` DIYORSA O BERAATIN ZAMANı GELDI"   15:18   ESILA AYıK VE IKI ÖĞRENCI ILK DURUŞMADA TAHLIYE EDILDI   14:01   ESILA AYıK IÇIN TAHLIYE KARARı... CHP`LI BAŞARıR: "SIYASI SAIKLERLE GENÇLERIMIZIN EĞITIM HAKLARıNı GASP EDEN, GELECEKLERINI KARARTMAYA ÇALıŞAN BU ZIHNIYETLE SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞIZ"   12:03   ESILA AYıK ILK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA... "SUÇ OLDUĞUNU BILSEYDIM O DÖVIZLE FOTOĞRAF ÇEKTIRMEZDIM. ÜNIVERSITE SıNAVLARıMA GIREMEDIM. BÖBREK VE KALP RAHATSıZLıĞıM VAR"   11:19   CHP`LI TANAL`DAN 15 MAYıS DÜNYA İKLIM GÜNÜ AÇıKLAMASı: “KANAL İSTANBUL`DA ıSRAR, ÖLÜM DEMEKTIR”   11:14   BAKAN TUNÇ: "YURT DıŞı SEÇMEN KÜTÜĞÜNE KAYıTLı VATANDAŞLARıN ELEKTRONIK ORTAMDA OY VERMESINE ILIŞKIN ÇALıŞMALAR DEVAM ETMEKTEDIR"  
 
     
   

GİDERİK’ten Mersin GİAD’a Ödül..


Girişimci İnsan Kaynakları Derneği tarafından, Mersin Girişimci İş Adamları Derneği’ne ’İnsan Kaynakları Alanında Fark Yaratan STK’ ödülü verildi.

 

Tarih : 27 Ekim 2017 Cuma 07:49   Okunma : 662

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği tarafından, Mersin Girişimci İş Adamları Derneği'ne 'İnsan Kaynakları Alanında Fark Yaratan STK' ödülü verildi.

Serkan Özada'nın başkanlığını yürüttüğü Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK), tarafından 7.’si düzenlenen 'İnsan Yönetimi ve Liderlik Zirvesi' programı kapsamında, Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (Mersin GİAD) Başkanı Mehmet Serkan İzol'a 'İnsan Kaynakları Alanında Fark Yaratan STK' ödülü verildi. Başkan İzol ödülünü Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli'nin elinden aldı.

Törende konuşan Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, 'Son yıllarda teknolojide yaşanan hızlı değişimler ve çarpıcı gelişmeler insan hayatının her alanında karşımıza çıkmaktadır. 'Değişmeyen tek şey değişimin kendisi' vurgusu yeni dünya düzeninin adeta sloganı haline gelmiştir. Bilgi, iletişim ve ulaşımda yaşanan teknolojik gelişmeler ve dijital devri, esnek, dinamik, değişken ve toplu tempolu piyasaların ortaya çıkmasına ve rekabetin artmasına yol açmıştır. Bunlar yaşanırken üretim modelleri değişmekte, insan kaynakları yönetiminin önemi her geçen gün daha da anlaşılmaktadır. Mersin GİAD ailesi olarak Girişimci İnsan Kaynakları Derneği'nin öncülüğünde başlayan İnsan Kaynakları Birlik Projesi'nin ikinci aşamasında özellikle 'Yeni Nesil Liderlik' kavramı üzerinde katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bugün gerçekleştirilen 'İnsan Yönetimi ve Liderlik Zirvesi' bu projenin ilk meyvesi olarak ortaya çıkmıştır. 27 Ekim 2017 tarihinde yani zirvenin 2'inci gününde, iş hayatında liderlik konusunu işleyerek liderlerin gözünden insan kaynakları yönetimine bir bakış açısı yaratmaya çalışacağız. Bu etkinliğe katılan kurum ve kuruluşlarımızı tebrik ediyorum ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum' ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  mersin giad, giderikserkan özada, insan kaynakları.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA