11 Haziran 2024 Salı


15:33   TOROSLAR BELEDIYESININ YÜZME KURSLARı, 16 TEMMUZ’DA BAŞLıYOR   15:19   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "DEVLET BAHÇELI ÖNCE KENDINE BAKSıN..."   14:37   CHP`LI BARıŞ KARADENIZ, DÖRT KIŞININ HAYATıNı KAYBETTIĞI SINOP-BOYABAT`TAKI KAZA YERINDE...   14:12   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN ZIYARETI ÖNCESI CHP`DE HAZıRLıKLAR SÜRÜYOR   13:52   AFAD, DEPREMZEDELERE VERILEN KIRA YARDıMıNıN SONA ERDIĞINI DUYURDU   13:44   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KAPSAMLı TEMIZLIK ÇALıŞMASı   13:40   KREDI KARTı VE KREDI BORÇLUSU 783 BIN 654 KIŞI YASAL TAKIP ALTıNDA...   13:35   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... TÜLAY HATIMOĞULLARı`NDAN BAHÇELI`YE ÇAĞRı...   13:28   GÖKHAN GÜNAYDıN: "TÜRKIYE`DE YABANCı DIL BILMEYEN KIŞILERE TURIST REHBERLIĞI NITELIĞININ VERILMESI TURIZMI POTANSIYELINI GERIYE GÖTÜRECEKTIR``   12:47   AYŞE ATEŞ MILLI YOL PARTISI ZIYARETINI İPTAL ETTI...    12:44   HAVA SıCAKLıKLARı YÜKSELIYOR...   12:37   MÜCELLA YAPıCı VE KıZıNı ÇıPLAK ARAMAYA MARUZ BıRAKAN İKI POLISIN CEZALANDıRıLMASı TALEP EDILDI   11:50   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı YARıN GÖRÜLECEK   11:18   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI`DEN ABD`YE TEPKI   11:02   EMEKLI, BAYRAMı BURUK KARŞıLıYOR...   10:52   AHMET VEHBI BAKıRLıOĞLU: "VATANDAŞ SIMIDI BILE KREDI KARTıYLA ALıRKEN, SARAY VE AHALISI SEFA SÜRMEYE DEVAM EDIYOR"   10:28   TÜİK`IN 2023 YıLı HANEHALKı BÜTÇE ARAŞTıRMASı...    09:57   TÜRKER ATEŞ: DAR GELIRLI IÇIN BAYRAM TATILININ ROTASı YINE AKRABA EVI OLACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARıN TOPLUMDAKI ROLÜNÜ GÜÇLENDIRECEK ÇALıŞTAY   09:41   ÖMER FETHI GÜRER: “BUĞDAYDA ALıM FIYATı TON BAŞıNA EN AZ 15 BIN TL OLARAK REVIZE EDILMELI"  
 
     
   

Akdeniz’de İbadethanelere Özel Bakım


Akdeniz Belediyesi, halkın sağlıklı ve nezih bir ortamda ibadetlerini ifa etmelerini sağlamak amacıyla, ilçe sınırlarında bulunan cami, kilise, Kur’an kursu gibi ibadethaneler ve eğitim yuvası okullarda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

 

Tarih : 6 Ocak 2022 Perşembe 15:59   Okunma : 347

Koronavirüs salgının Türkiye’de görüldüğü ilk günden bu yana, halk sağlığının korunması ve sürdürülmesi amacıyla tüm ilçede seferberlik başlatan Akdeniz Belediyesi, yeni yılda da salgına karşı mücadelesini yoğun şekilde sürdürüyor. Özel donatılmış son teknoloji bir araç ile güçlendirilen mobil dezenfekte ekibi, cami, kilise, mescit, türbe ve ziyaretler gibi ibadethanelerin yanı sıra, okullarda dezenfekte ve temizlik çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.

Yeni Hal Kompleksi Camisi baştan sona dezenfekte edildi

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren mobil dezenfekte ekibi, son olarak, Mersin’in en büyük ibadethanelerinden biri olan, Mersin Hali içerisinde bulunan Yeni Hal Kompleksi Camisi’nde, önce kapsamlı bir temizlik, ardından da Koronavirüs salgınına karşı yoğun bir dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Başkan Gültak; “Koronavirüse karşı seferberlik halini hiç bırakmadık”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, salgının başladığı ilk günden bu yana Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı oluşturulan mobil ekiplerin, ilçe geneline aralıksız hizmet verdiğinin altını çizdi. Başkan Gültak; “Toplum sağlığının korunması ve sürdürülmesi için üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Koronavirüs salgınının ülkemizde de görülmeye başladığı ilk günden bu yana seferberlik ve teyakkuz halini hiç bırakmadık. Belirledikleri plan ve program dahilinde hareket eden mobil ekiplerimiz de, Akdeniz sınırları içerisinde bulunan 114 cami, 2 kilise, mescitler ve Kur’an kurslarında hem temizlik hm de salgına karşı hijyen çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor” dedi.

“Salgına karşı mücadeleyi kazanmak için kurallara riayet edelim”

Bir yandan vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini yerine getirmelerini sağladıklarını, ayrıca Koronavirüs salgını ile mücadeleye aralıksız devam ettiklerini kaydeden Başkan Mustafa Gültak, “Halk sağlığının korunması ve sürdürülmesi noktasında Akdeniz Belediyesi olarak hizmet ve projelerimiz kesintisiz sürecek.

Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, aşılarını eksiksiz yaptırıp, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmeleri. Maalesef sevdiklerimizi yitirmemize veya birbirimizden uzaklaşmamıza yol açan salgına karşı mücadeleyi kazanmak istiyorsak elbirliğiyle kurallara uymalıyız” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, GÜLTAK, İBADETHANELERE, ÖZEL, BAKIM

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA