1 Haziran 2025 Pazar


10:45   BÜYÜKŞEHIR İLE MERSIN’DE HERKES SPOR YAPıYOR   20:30   YENIŞEHIR BELEDIYESI HALK KARTıN MAYıS AYı TUTARLARıNı YATıRDı   19:35   BAŞKAN YıLDıZ: “HIÇBIR BELEDIYE BAŞKANı DIZ ÇÖKMEYECEK, HIZMETLERIMIZE DURMADAN DEVAM EDECEĞIZ’’   17:27   DOĞAN DALDA: ‘MIP’YI ATATÜRK PARKı’Nı DÜZENLEMEYE ÇAĞıRıYORUZ!’   15:20   TARSUS’TA MINIKLERDEN MEZUNIYET COŞKUSU   13:59   KURBAN BAYRAMı E-TICARET SEKTÖRÜNÜ HAREKETLENDIRDI   10:40   MESKİ, SILIFKE’DE İÇME SUYU İYILEŞTIRME ÇALıŞMALARıNı TAMAMLADı   21:37   “İLIÇ’TE SIYANÜR SıZıYOR, MARMARA’DA MÜSILAJ HORTLUYOR AMA ‘ÇED OLUMLU’ DIYORLAR”   16:56   SARAÇHANE EYLEMLERINDE TUTUKLANAN 14 ÖĞRENCIYE TAHLIYE   14:10   MERSIN SANAYIDE VITES YÜKSELTTI; 23 FIRMA BIRINCI İSO 500’DE   12:55   “TÜRKIYE’NIN MADEN YATAKLARı VE RUHSATLARı HARAÇ MERAÇ SATıŞA ÇıKıYOR”   10:40   BÜYÜKŞEHIR’IN MERCAN BILIM MERKEZI’NDE ÇOCUKLARA SıFıR ATıK BILINCI AŞıLANıYOR   10:20   MERSINLI ÜRETICILER BÜYÜKŞEHIR’LE BILINÇLENIYOR   04:17   BÜYÜKŞEHIR, HALK KART ÖDEMELERI HESAPLARA YATıRıLDı   14:35   KAĞıT, KARTON VE AMBALAJ SEKTÖRÜ, KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN’DA GÜÇLENIYOR   14:01   TARSUS TURIZMDE YENI BIR DÖNEME GIRIYOR   13:40   BÜYÜKŞEHIR’DEN FAKıLı MAHALLESI’NE SULAMA BORUSU DESTEĞI    13:27   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ ÜRETICININ SESI OLUYOR   13:01   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI MECLIS TOPLANTıSı ANKARA’DA GERÇEKLEŞTIRILIYOR   10:49   DENIZ ARAÇLARıNıN BAKıM VE ONARıMı BÜYÜKŞEHIR’IN USTALARıNDAN…  
 
     
   

Mersin Büyükşehir’den Tarsus’un Merkezinde Trafiği Rahatlatacak Çalışma


Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Tarsus’ta İstiklal Caddesi’nin Hilmi Seçkin Bulvarı ile Halk Eğitim Merkezi (HEM) arasında kalan ve daha önce tek şerit olarak kullanılan yolu, yeniden düzenleyerek çift yönlü olarak trafiğe açtı.

 

Tarih : 2 Şubat 2022 Çarşamba 22:45   Okunma : 463

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ulaşım altyapısının yenilenmesi ve trafik akışının daha hızlı şekilde sağlanması için çalışmalarına devam ediyor. Tarsus’ta birçok cadde ve bulvar üzerinde yenileme faaliyeti yürüten, trafik ışıklarının bulunduğu noktalardaki dönel kavşakları kaldırarak, araç trafiğinin hızlanmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, benzer bir çalışmayı İstiklal Caddesi üzerinde de gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz yıl İstiklal Caddesi’nin Eski Ömerli Mahallesi’nden geçen bölümünde tamamen kaldırım ve asfalt yenileme çalışması uygulayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, daha önce tek yönlü trafik akışının sağlanabildiği, İstiklal Caddesi’nin Hilmi Seçkin Bulvarı ile Halk Eğitim Merkezi (HEM) arasında kalan bölümünü de yeniden düzenleyerek çift yönlü olarak trafiğe açtı. Halk Eğitim Merkezi önündeki dönel kavşak da kaldırıldı.

Asfalt zemini sökülen, kaldırımları tamamen yenilenen caddede modern aydınlatma direkleri ve çöp kutuları da monte edilerek, kaldırım üzerinde yeşillendirme işlemi yapıldı.

Birçok noktada çalışmalar sürüyor

Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’ta birçok noktada daha yol yapım çalışmaları gerçekleştiriyor. Tarsus Yeni Devlet Hastanesi’nin yanından geçen İbni Sina Bulvarı’nın Adana Caddesi ile D-400 karayolu kavşağı arasında kalan bölümünde bozuk zemin, refüj ve kaldırımları sökerek yenileme işlemi uygulayan Büyükşehir ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi’nden geçen Hürriyet Caddesi üzerinde de çalışma yürütüyor.

Büyükşehir ekipleri, eş zamanlı uyguladığı yol yapım atağı kapsamında Yeşil Mahalle’den geçen Hasan Özçivi (4202) Sokak ile 4234. Sokak üzerinde de bozuk zemin sökümü, yağmursuyu giderlerinin revize edilmesi ve yeniden sıcak asfaltla kaplanması işlemlerini yerine getiriyor.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, TARSUS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA