17 Mayıs 2025 Cumartesi


11:50   ÖMER FETHI GÜRER: "ZIRAI DON BAHÇELERI VURDU, GEÇTI"   11:26   UCM BAŞSAVCıSı KHAN, HAKKıNDAKI SORUŞTURMA SONUÇLANANA KADAR GÖREVINDEN AYRıLDı   11:18   İMAMOĞLU: “POPÜLIST LIDERLER, KENDI POLITIK GÜNDEMLERI UĞRUNA, HER ŞEYI MANIPÜLE ETMEKTEN KAÇıNMıYORLAR”   11:01   "DEĞIŞIM ARIFESINDE ÜNIVERSITE BULUŞMASı"...ÜNIVERSITELERDE ÖZGÜRLÜK VE KATıLıMCı YÖNETIM IÇIN ORTAK ÇAĞRı   10:56   YANKı BAĞCıOĞLU: "TÜRK SILAHLı KUVVETLERI`NIN TEMELININ DISIPLIN, YAPıSıNıN EĞITIM OLDUĞUNU HER TÜRK VATANDAŞı FARKıNDADıR"   10:56   YANKı BAĞCıOĞLU: "TÜRK SILAHLı KUVVETLERI`NIN TEMELININ DISIPLIN, YAPıSıNıN EĞITIM OLDUĞUNU HER TÜRK VATANDAŞı FARKıNDADıR"   10:18   YALÇıN KARATEPE: ``GENÇ IŞSIZLIĞIN YÜZDE 15, GENIŞ TANıMLı IŞSIZLIĞIN YÜZDE 28,5 OLDUĞU BIR ÜLKEDE SIZ NEYIN BAŞARıSıNı KUTLUYORSUNUZ?"   10:17   MERSINLI ÖZEL BIREYLER GELENEKSEL 3. BOCCE TURNUVASı`NDA KıYASıYA YARıŞTı   10:17   KEMALPAŞALı ÇAY ÜRETICILERINDEN `FIYAT` TEPKISI: "BIR PAKET CIPS 40- 50 LIRA. BIZIM ÇAYıMıZ, EMEĞIMIZ BIR CIPS KADAR ETMIYOR MU?"   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN ÜNIVERSITELI ÖĞRENCILERIN KARIYERINE DESTEK   09:20   İYİ PARTILI OFLUOĞLU`DAN CUMHURBAŞKANı`NA ASKERLERI TSK`DAN AYıRMA YETKISI VEREN KANUN TEKLIFINE TEPKI: "ASKERI TAMAMEN TAHAKKÜM ALTıNA ALMAK ISTIYORLAR"   16:20   VELI AĞBABA: "BIR TARAFTAN PKK`YLA BARıŞıYORSUN, ÖBÜR TARAFTAN CHP`YI DÜŞMANLAŞTıRıYORSUN"   14:52   CHP FRANKFURT BIRLIĞI`NDEN AK PARTILI MIROĞLU`NA TEPKI   14:31   CHP`LI AŞKıN GENÇ`TEN AK PARTI`NIN KANUN TEKLIFINE TEPKI   13:25   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, OTIZM SEMPOZYUMU`NDA...   12:57   AK PARTI, ANAYASA MAHKEMESI`NIN IPTAL KARARLARıNı DÜZENLEYEN YENI KANUN TEKLIFINI TBMM BAŞKANLıĞı`NA SUNDU   12:38   CEZAEVLERI VE SAĞLıK SEMPOZYUMU... AKSAZ ŞAHBAZ: "İNSAN HAKLARı KURULUŞLARıNCA HAZıRLANAN RAPORLAR, CEZA VE TUTUKEVLERINDE BIN 413 HASTA MAHPUS BULUNDUĞUNU ORTAYA KOYUYOR"   11:47   YENIŞEHIR BELEDIYESI 19 MAYıS`ı GENÇLERIN FIKIRLERIYLE KUTLAYACAK   11:42   EKREM İMAMOĞLU: "BIRLIKTE DAYANıŞMA IÇERISINDE BU ZOR GÜNLERI AŞACAĞıMıZDAN HIÇ ŞÜPHE DUYMUYORUM"   11:30   "TARSUS`TA GELECEK VAR, AKTIF YAŞAMDA HAYAT VAR" TEMALı BAHAR ŞENLIĞI ILGI GÖRDÜ  
 
     
   

CHP’li Uçar, Adaylığını 3 Kasım’da Açıklıyor


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, birlik, beraberlik ve parti içi huzurun devamı için yeniden ilçe başkanlığına aday olacak.

 

Tarih : 31 Ekim 2017 Salı 19:29   Okunma : 719

Genç, çalışkan ve parti tabanından gelen Uçar’ın mevcut ilçe başkanı olması sebebiyle adaylık açıklamasını coşkulu bir katılımla gerçekleştireceği bekleniyor.

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Cumhuriyet’e sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirterek, 3 Kasım Cuma günü saat 11:00’da tüm ilçe halkını ve partilileri adaylık açıklamasına davet etti.

“SEVDAMIZ CHP, DAVAMIZ SİLİFKE’DİR”

Ülkenin çok kötü bir süreçten geçtiğinin altını çizen CHP’li Uçar, “Dünya lideri Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurularak, Türkiye’de aydınlanmanın yolunu açan Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferi olarak, ülkemize ve halkımıza hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimize yönelik tehditler karşısında çelikten bir kale oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi’ne, demokrasinin, rejimin ve ülke topraklarının ciddi tehlike içinde bulunduğu günümüzde her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. İçinden geçtiğimiz kritik süreçte, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına ve rejime yönelik tehlikeler için bugün gelinen noktada sorumluluk artık hepimizindir.

Cumhuriyetin aydınlık ve çağdaş değerlerine karşı bitmek bilmeyen bir hınçla hareket eden hainler: laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin 94 yıldır savunucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni iftira ve yalanlarla yıpratmaya çalışmaya devam etmektedirler. Ancak Cumhuriyet rejimine karşı, kirli oyunlarla rövanş almaya kalkışan şer odaklarından, halkımızdan ve onurlu tarihimizden aldığımız güçle yine Cumhuriyet Halk Partisi tarafından hesap sorulacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyet’e ve dünya liderimizin bizlere emanet ettiği Cumhuriyet Halk Partisi’ne sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

“BİRLİĞİMİZİN, BERABERLİĞİMİZİN VE MÜCADELEMİZİN DEVAMI İÇİN ADAYIM”

"Biz toplumun her kesimini kucaklıyoruz” diye konuşan Başkan Uçar, “Biz yaşadıklarımızdan intikam değil, adalet yaratacağız. Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti'ni 21'nci yüzyıl'a taşımayı hedefledik. Bu yolda bu uğurda Cumhuriyet’i sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz. Çıkarlarını, hilelerini, oyunlarını ve bütün kirli oyunlarını kendi menfaatleriyle bütünleştiren yandaşlardan, menfaatçilerden ve çıkarcı kesimlerden, hesap sormaya devam edeceğiz.

İktidar olabilmek için Türkiye’yi bölmeye, parçalamaya ve iç kargaşa çıkarmaya çalışanlardan hesap sormaya devam edeceğiz. Gençlerimizi iş vaadiyle kandırıp, yoksula bir paket çay ile bir paket makarna verenlerden hesap sormaya devam edeceğiz. Bizleri iktidar yapmazsanız sizlere kömür vermeyiz diyen milletvekillerinden hesap sormaya devam edeceğiz. Bugün Türkiye’nin iktidarı olanlar unutmasınlar ki gönüllerin ve vicdanların hiçbir zaman iktidarı olamayacaklar. Çünkü hep vicdanları sızlayacak. Giden onca canlardan, onca şehitlerden af dileyecekler’  dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA