10 Mayıs 2025 Cumartesi


13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:46   GÖKHAN GÜNAYDıN: "İBB SORUŞTURMALARıNDA NEDEN 2019 ÖNCESINE ILIŞKIN DOSYALAR ISTENMIYOR"   13:40   ÖZGÜR ÖZEL, İTO`YU ZIYARET ETTI   13:22   MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI VAN`DA... CHP VAN İL BAŞKANı BEDIRHANOĞLU: VAN HALKı HAKSıZLıĞA, HUKUKSUZLUĞA TEPKI VERECEK   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   11:46   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN BAKAN TEKIN`E: 2002 YıLıNDAN BU YANA HER BIR BRANŞA YıLLAR BAZıNDA KAÇ ÖĞRETMEN ATANMıŞTıR?   11:22   YAĞLıDERE BELEDIYESI`NIN ARACı 40`A YAKıN SOKAK HAYVANıNı GECE YARıSı ORMANA BıRAKıRKEN GÖRÜNTÜLENDI   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   01:55   DÜNYA LIDERLERINDEN PAPA 14`ÜNCÜ LEO`YA TEBRIK MESAJLARı   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   01:04   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ADEM`DEN IKTIDARA ÇAĞRı: YAPMADıĞıNıZ BIR GÜZELLIĞI RIZE DE YAPıN, ÇAY FIYATLARıNı 32 + 4 DESTEKLEME ILE 36 TL OLARAK AÇıKLAYıN   23:50   TBMM GENEL KURULU... MURAT EMIR: İKLIM KANUN TEKLIFININ KOMISYONA GERI ÇEKILMEDIĞINI ÖĞRENMIŞ BULUNUYORUZ   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"  
 
     
   

Başkan Mustafa Turgut, “2018, barışın ve huzurun yılı olsun”


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yeni yılın ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek, yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni etti.

 

Tarih : 29 Aralık 2017 Cuma 09:11   Okunma : 480

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yeni yılın ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek, yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni etti.
Belediye Başkanı Mustafa Turgut, mesajında, “Sevgili hemşerilerim; acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu koruyarak, huzur içinde bir yıla girmenin coşkusunu yaşıyoruz. 2018yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini, dünyanın ve kentimizin ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum. Kuşkusuz yeni bir yıl, beklentiler ve hedefler yönünden, bireyler, toplumlar ve ülkeler için farklı anlamlar yüklüdür. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için, Millet olarak elbirliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanaklar ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır. Biten yılda neler yaptığımızı, neler öğrendiğimizi gözden geçirip çevremize yararlı olup olmadığımızı, zamanımızı iyi kullanıp kullanmadığımızı düşünmeliyiz. Her yeni yıl yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar her alanda ilerlemeler ile zenginleştirir. Bizimde bu hızlı gidişe ayak uydurmamız yeni yılda daha çok çalışarak daha başarılı olmamız gerekmektedir. Yeni yıla birlikte gelecek günlerin karanlıktan aydınlığa özgürlükçü, eşitliğe dayalı kavgasız, savaşsız, barış ve sağlık içinde paylaşımcı bir toplum düzenine giden yol olması hepimizin temennisidir. Hemşerilerimizin hayat standardını yükseltmek ve güzel ilçemiz için sürdürdüğümüz hizmet aşkı, yeni yılda da devam edecektir. Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla Milletimizin ve Silifkeli hemşerilerimin yeni yılda refaha ve mutluluğa kavuşmasını niyaz ediyorum. Yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, şehrimize ve ülkemize esenlik, huzur, başarı, sağlık, mutluluk ve sevinç getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım” ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  chp, mustafa turgut, silifkebelediyesi, taşucu.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA