30 Nisan 2024 Salı


16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:41   EMEKLİLER 1 MAYIS`TA MEYDANLARDA OLACAK   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   13:15   MUĞLA İKİZKÖY`DE 3 GÜNDÜR SULAR KESİK, KÖYLÜLER TERMİK SANTRALE TEPKİ GÖSTERDİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI  
 
     
   

Çeşmeli’de Hizmetin Adı Mükerrem Tollu


Erdemli Belediyesi Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen Çeşmeli Beldesi’nde sokaklar sıcak asfaltla kaplanıyor. Erdemli Belediyesi olarak planlı ve programlı şekilde sıcak asfalt hizmetini sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 2014 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir yasası son

 

Tarih : 10 Mayıs 2018 Perşembe 20:47   Okunma : 525

Uzun yıllar asfalt-yol konusunda sıkıntılar çeken mahalleler Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile birlikte son dört yılda büyük bir yol kat etti. Büyükşehir yasası sonrası hizmet alanına eklenen beldelerde de Belediye hizmetleri hız kesmezken,  71 mahallenin her talebine karşılık veren Erdemli Belediyesi, hizmetleriyle Çeşmeli’ye de imzasını atıyor. Mahalleye dönüşen beldelerde asfaltlama hizmeti konusunda eksiklerini tespit ettiklerini ve programları dahilinde sıcak asfalt serdiklerini belirten Başkan Tollu, bu yıl Erdemli sınırları içerisinde sıcak asfaltla tanışmamış mahalle bırakmayacaklarını dile getirdi. Asfalt hizmetlerine ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Tollu, “Erdemli Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda 4 yıldır canla başla çalışıyoruz. 1.100 km. asfalt yol hizmeti gerçekleştirdik. 110.000 m. yeni yol açtık. 156.000 m. Parke yol yaptık. Bütün eksiklikler tespit edilmiş durumda ve çok yakında hepsini çözüme kavuşturacağız. Söz verdiğimiz üzere Erdemli sınırları içerisinde asfaltlanmamış yol bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın bunda zerre kadar şüphesi olmasın. İhtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

ÇEŞMELİ’DE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Tüm yerleşim birimlerinde olduğu gibi Çeşmeli’nin gelişmesi ve vatandaşların ulaşım konusunda rahat etmesi için çalışmaların Atatürk, Merkez ve Fatih Mahalesinde sıcak asfalt çalışmalarının sona geldiklerinin  altını çizen Başkan Tollu, bunun için ciddi bir gayret sarf ettiklerini bu çalışmaların da bu amaca hizmet ettiğini söyleyerek sözlerini noktaladı.

HİZMETLER ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Belediye Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; yol açma, genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarının tüm yerleşim birimleri ve mahallelerde eş zamanlı devam ettiği öğrenildi.






Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, adem arslan, çeşmeli

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA