30 Nisan 2024 Salı


16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:41   EMEKLİLER 1 MAYIS`TA MEYDANLARDA OLACAK   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   13:15   MUĞLA İKİZKÖY`DE 3 GÜNDÜR SULAR KESİK, KÖYLÜLER TERMİK SANTRALE TEPKİ GÖSTERDİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI  
 
     
   

Başkan Koca Anneler Gününü Kutladı


İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca Anneler günü nedeniyle yayınladığı mesajda“Topluma anneler yön vermektedir”dedi.

 

Tarih : 13 Mayıs 2018 Pazar 16:54   Okunma : 560

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Koca yayınladığı mesajında kız çocuklarının eğitimine her şeyden çok önem verilmesi gerekliliğini vurgulayarak, “Eğer güçlü, geleceği parlak bir vatan, bir Türkiye istiyorsak geleceğin anneleri olacak kız çocuklarımızı en iyi şartlarda eğitmek ve en iyi şartlarda yetiştirmek için canla başla çaba sarf etmeliyiz” dedi.

Koca mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Toplumun temeli aile ve ailenin temeli annedir. Bu sebeple bir topluma anneler yön verir, bir toplumu anneler değiştirir. İyi donanımlı, iyi eğitimli anneler, geleceği düşünerek tasarlayan bakış açılarıyla, iyi eğitimli, çalışkan, dürüst bir gelecek yetiştirir ve bu anlamda başarılı ve sağlıklı toplumların temelinin atılmasında ve oluşmasında katkı sağlamış olurlar. Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bireylerin yetişmesi mutlu, hayata, geleceğe umutla bakan annelerle mümkündür. Bu nedenle kadına yönelik her türlü şiddetin ve istismarın ortadan kaldırıldığı bir dünya yaratmalıyız. Eğer güçlü, geleceği parlak bir vatan, bir Türkiye istiyorsak geleceğin anneleri olacak kız çocuklarımızı en iyi şartlarda eğitmek ve en iyi şartlarda yetiştirmek için canla başla çaba sarf etmeliyiz. Anne; karşılıksız sevgi, şefkat, sabır, hoşgörü, fedakârlık ve merhamettir. En mutlu anlarımızda, başa çıkamadığımız tüm zor süreçlerimizde sığındığımız en güvenilir liman annedir. Çocuklarının mutlu olması için büyük fedakârlıklar gösteren annelerimizin tek beklentisi ise hiç şüphe yok ki yetiştirdikleri evlatların milletini ve ülkesini seven, hayırlı insanlar olduklarını görmektir. Bu nedenle annelerimize yalnızca bir gün değil her gün hürmet ve özen göstermeliyiz. Unutmayalım ki dünyadaki bütün kötülükleri yenebilecek en etkili güç sevgidir. Sevgi de anne ile başlar.

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere annelerimizin ellerinden öpüyor, her annenin ve her anne adayının Anneler Gününü saygı ve sevgiyle kutluyor, vefat eden annelere Allah’tan rahmet diliyor ve şehit annelerine de minnet ve şükranlarımı sunuyorum”.






Paylaş :
Etiketler :  iyi parti, mersin il başkanı, Servet Koca

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA