29 Nisan 2024 Pazartesi


15:31   "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ... ERİNÇ SAĞKAN: "BİZ HUKUK DEVLETİ DİYE HAYKIRIRKEN KANUN DEVLETİ BİLE OLMAKTAN UZAKLAŞILIYOR"   15:02   İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN ADAYI DERVİŞOĞLU: “SİZLERE YALVARIYORUM. TÜRKİYE`NİN MEYDANLARINDA ERDOĞAN İLE HESAPLAŞMAK İSTİYORUM. BANA O GÜCÜ VERİN”   14:10   TMMOB İNŞAAT MÜHANDİSLERİ ODASI, MESLEKTAŞLARININ TUTUKLU YARGILANMASINA TEPKİ GÖSTERDİ   14:03   BİRLEŞİK KAMU İŞ KONFEDERASYONU: "SON BİR YILDA AÇLIK SINIRI  8 BİN 257 LİRA, YOKSULLUK SINIRI DA 27 BİN 575 LİRA ARTTI"   14:01   İYİ PARTİ`NİN OLAĞANÜSTÜ KURULTAYINDA ADAYLIĞI KESİNLEŞEN 4 İSİM GENEL BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK   13:52   İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER VEDA ETTİ: "BEDELİ ÖDEME SIRASINDA EN ÖNDE KARŞINIZDA DURUYORUM. ALLAHAISMARLADIK"   13:39   BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. NACİ İNCİ: “BRÜKSELDE TEMSİL EDİLEN TEK ÜNİVERSİTEYİZ”   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:32   SİNOP`UN ERFELEK İLÇESİNDE AÇILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA BÖLGE HALKI TEPKİLİ   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   10:06   CHP`DEN YENİ MÜFREDAT ELEŞTİRİSİ: "ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İKTİDARININ ÇAĞDIŞI EĞİTİM MANİFESTOSU"   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   ELAZIĞ`DA KIZ ÖĞRENCİLERİ TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”  
 
     
   

SELVİ KILIÇDAROĞLU VE AYLİN NAZLIAKA`DAN, CHP MAMAK GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN YARDIMCISI YİĞİT`İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ankara`da Tatlar Deresi`nin taşması sonucu sel sularına kapılarak yaşamını yitiren CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit`in ailesini ziyaret etti, taziye dileklerini iletti.

 

Tarih : 16 Haziran 2022 Perşembe 10:32   Okunma : 861

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ankara`da Tatlar Deresi`nin taşması sonucu sel sularına kapılarak yaşamını yitiren CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit`in ailesini ziyaret etti, taziye dileklerini iletti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka; Ankara`da Tatlar Deresi`nin taşması sonucu sel sularına kapılarak hayatını kaybeden CHP Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit`in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Heyete, Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz da eşlik etti.

Yiğit`in evinin önünde kurulan taziye çadırında karşılanan heyet; Yiğit`in annesi Melahat Yiğit, babası Fatih Yiğit ve kardeşinin yanı sıra anneannesi, babaannesi, dedesi, dayısı ve yengesine de başsağlığı dileklerini iletti. 

İlkay Yiğit`in annesi Melahat Yiğit, Kılıçdaroğlu ve Nazlıaka`nın elini tutarak; “İlkay`ım güler yüzüyle herkese kendini sevdirirdi. Kimseye kötülüğü dokunmayan, hakkaniyetli bir çocuktu. İlkay olmadan nasıl yaşarız…” sözleriyle acısını paylaştı.

"ALLAH KİMSEYİ EVLAT ACISIYLA SINAMASIN"

Selvi Kılıçdaroğlu, annenin acısını derinden hissettiğini belirterek, şunları söyledi:

“Her ölüm erken ölümdür` derler ama İlkay henüz gencecikti… Daha önünde görecek güzel günleri vardı. Sel felaketinde yaşamını yitirdiği haberini duyduğumda çok üzüldüm. Birkaç etkinlikte kendisini görme ve tanıma şansım olmuştu. O`nu güler yüzüyle hatırlayacağım. Sizin bir anne olarak yaşadığınız acının ise tarifi olamaz. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.”

"İLKAY MÜCADELEMİZDE YAŞAYACAK"

Aylin Nazlıaka; İlkay Yiğit ile birçok eylem ve etkinlikte birlikte olduklarını söyleyerek, “Bir anne olarak yüreğime düşen acıyı anlatacak kelime bulamıyorum. Gelecek güzel günlere ilişkin İlkay ile yaptığımız umut dolu sohbetler dün gibi… Bu ülkede hakkı, hukuku ve adaleti sağlamak inancıyla hareket eden, memleketimizi karanlıktan aydınlık yarınlara kavuşturmak için mücadele eden İlkay`ı asla unutmayacağız. İlkay mücadelemizde yaşayacak” dedi.  

"İLKAY`IN AİLESİNE DESTEĞE GİDERKEN ÖLÜM HABERİNİ ALDIM"

Heyet, taziyenin ardından Mamak Kadın Kolları yöneticisi Hilal Ulupınar`a da taziye ziyaretinde bulundu. Ağabeyi Ali Ekber Ulupınar`ı kalp krizinde kaybetmenin üzüntüsünü anlatan Ulupınar, “İlkay`ın acı haberini aldığımda ailesine gitmek üzere evden çıktım. Yolda ağabeyimin acı haberini aldım. Ağabeyimin ansızın ölümü bizi kahretti elbette ama İlkay`ın acısı bambaşka oldu. Allah acıyı acıyla hafifletmesin. Çok üzgünüz. Mamak örgütü olarak derinden sarsıldık” dedi. 

 

 

 

 

 

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA