5 Haziran 2024 Çarşamba


15:48   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÜRETICIYE BIR MÜJDE DAHA   15:40   CHP TARSUS KADıN KOLLARı İLÇE BAŞKANı FIGEN ACıYIYEN’DEN TEŞEKKÜR MESAJı   15:12   ÖZGÜR ÖZEL: "DÜN AKŞAM ITIBARıYLA TÜRKIYE CUMHURIYETI DEVLETI`NIN KOLONLARı KESIKTIR, KIRIŞLERI KıRıKTıR"   14:43   MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT: “‘UYUTMA` ADı ALTıNDA HAYVANLARıN ÖLDÜRÜLMESINI KABUL ETMIYORUZ"   14:32   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL KAYYUM ATAMASıNA BIR KEZ DAHA TEPKI GÖSTERDI   12:43   CHP NIĞDE MILLETVEKILI GÜRER`DEN BAKAN IŞıKHAN`A TEPKI   12:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN KURS MERKEZLERI`NDE YKS ÖNCESI SON DENEME SıNAVı YAPıLDı   11:57   SILIFKE BELEDIYESI, YOL YAPıM VE ONARıM ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   11:39   CHP`NIN `EMEK MITINGI`NIN TARIHI BELLI OLDU   11:19   CHP`LI SALıCı MILLI SAVUNMA BAKANı GÜLER`E SORDU...   10:21   METEOROLOJI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: "HAVA SıCAKLıĞı MEVSIM NORMALLERININ 8-12 DERECE ÜSTÜNDE SEYREDECEK"   09:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, HAŞERE ILE MÜCADELEDE TıBBI VE AROMATIK BITKILERI DE KULLANıYOR   09:40   ALI YERLIKAYA: "`NARKOÇELIK-20` OPERASYONLARıNDA; 373 KILOGRAM KOKAIN ELE GEÇIRILDI VE 9 ŞÜPHELI YAKALANDı"   09:35   GEZI`DE GÖZÜNÜ KAYBEDEN SARıKAYA`Yı VURAN POLIS HALA BULUNAMADı   09:30   BAKAN YERLIKAYA: "GÖÇMEN KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONLARıNDA 63 ORGANIZATÖR YAKALANDı, 38`I TUTUKLANDı"   07:33   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ZEYBEK, TBB SEÇIMLERI ÖNCESI PARTILERLE GÖRÜŞTÜ   22:34   VAN`DAKI KAYYUM PROTESTOSUNA POLIS MÜDAHALESI: 5 GÖZALTı   22:05   28 BARODAN ORTAK AÇıKLAMA: "KAYYUM UYGULANMASıNA SON VERILMELI"   20:43   ŞIŞHANE`DE KAYYUM PROTESTOSU: "AKP IKTIDARı BIR KEZ DAHA DARBE GERÇEKLEŞTIRDI"   19:33   DENIZ YÜCEL: “GENEL BAŞKAN YARDıMCıMıZ VE MILLETVEKILLERIMIZ ILE HAKKARI`YE GIDIYORUZ"  
 
     
   

SELVİ KILIÇDAROĞLU VE AYLİN NAZLIAKA`DAN, CHP MAMAK GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN YARDIMCISI YİĞİT`İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ankara`da Tatlar Deresi`nin taşması sonucu sel sularına kapılarak yaşamını yitiren CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit`in ailesini ziyaret etti, taziye dileklerini iletti.

 

Tarih : 16 Haziran 2022 Perşembe 10:32   Okunma : 880

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ankara`da Tatlar Deresi`nin taşması sonucu sel sularına kapılarak yaşamını yitiren CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit`in ailesini ziyaret etti, taziye dileklerini iletti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka; Ankara`da Tatlar Deresi`nin taşması sonucu sel sularına kapılarak hayatını kaybeden CHP Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit`in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Heyete, Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz da eşlik etti.

Yiğit`in evinin önünde kurulan taziye çadırında karşılanan heyet; Yiğit`in annesi Melahat Yiğit, babası Fatih Yiğit ve kardeşinin yanı sıra anneannesi, babaannesi, dedesi, dayısı ve yengesine de başsağlığı dileklerini iletti. 

İlkay Yiğit`in annesi Melahat Yiğit, Kılıçdaroğlu ve Nazlıaka`nın elini tutarak; “İlkay`ım güler yüzüyle herkese kendini sevdirirdi. Kimseye kötülüğü dokunmayan, hakkaniyetli bir çocuktu. İlkay olmadan nasıl yaşarız…” sözleriyle acısını paylaştı.

"ALLAH KİMSEYİ EVLAT ACISIYLA SINAMASIN"

Selvi Kılıçdaroğlu, annenin acısını derinden hissettiğini belirterek, şunları söyledi:

“Her ölüm erken ölümdür` derler ama İlkay henüz gencecikti… Daha önünde görecek güzel günleri vardı. Sel felaketinde yaşamını yitirdiği haberini duyduğumda çok üzüldüm. Birkaç etkinlikte kendisini görme ve tanıma şansım olmuştu. O`nu güler yüzüyle hatırlayacağım. Sizin bir anne olarak yaşadığınız acının ise tarifi olamaz. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.”

"İLKAY MÜCADELEMİZDE YAŞAYACAK"

Aylin Nazlıaka; İlkay Yiğit ile birçok eylem ve etkinlikte birlikte olduklarını söyleyerek, “Bir anne olarak yüreğime düşen acıyı anlatacak kelime bulamıyorum. Gelecek güzel günlere ilişkin İlkay ile yaptığımız umut dolu sohbetler dün gibi… Bu ülkede hakkı, hukuku ve adaleti sağlamak inancıyla hareket eden, memleketimizi karanlıktan aydınlık yarınlara kavuşturmak için mücadele eden İlkay`ı asla unutmayacağız. İlkay mücadelemizde yaşayacak” dedi.  

"İLKAY`IN AİLESİNE DESTEĞE GİDERKEN ÖLÜM HABERİNİ ALDIM"

Heyet, taziyenin ardından Mamak Kadın Kolları yöneticisi Hilal Ulupınar`a da taziye ziyaretinde bulundu. Ağabeyi Ali Ekber Ulupınar`ı kalp krizinde kaybetmenin üzüntüsünü anlatan Ulupınar, “İlkay`ın acı haberini aldığımda ailesine gitmek üzere evden çıktım. Yolda ağabeyimin acı haberini aldım. Ağabeyimin ansızın ölümü bizi kahretti elbette ama İlkay`ın acısı bambaşka oldu. Allah acıyı acıyla hafifletmesin. Çok üzgünüz. Mamak örgütü olarak derinden sarsıldık” dedi. 

 

 

 

 

 

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA