1 Mayıs 2024 Çarşamba


01:41   RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARIYLA TL MEVDUATA UYGULANAN STOPAJ ORANLARI DEĞİŞTİ   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ   19:25   DEM PARTİ`Lİ ÇİFTYÜREK: "2024`ÜN 4 AYINDA 425 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ. TERÖR MÜ ARIYORSUNUZ; BUYRUN SİZE SOSYAL TERÖR"   18:54   ŞIRNAK`TA ASKERİ ARAÇ DEVRİLDİ: 1 ŞEHİT, 1`İ AĞIR 4 YARALI   18:28   ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ 2 MAYIS`TA AKP GENEL MERKEZİ`NDE GERÇEKLEŞECEK   18:23   ÖMER ÇELİK: "BAHÇELİ VE CUMHURBAŞKANIMIZ ARASINDA GEÇEN GÖRÜŞME HERHANGİ BİR OLAYA ENDEKSLİ DEĞİL"   18:13   TBMM GENEL KURULU`NDA AKP VE CHP MİLLETVEKİLERİ ARASINDA "İBB ÇUKURU" TARTIŞMASI... MURAT EMİR: "TABİİ Kİ GEREĞİNİ YAPACAĞIZ AMA BUNDAN SİYASET ÜRETELİM DİYORSANIZ BAŞKA KAPIYA"   18:01   MERKEZ BANKASI HİSSEDARINDAN ENFLASYON ELEŞTİRİSİ: “BÜTÜN SORUMLULUK MERKEZ BANKASI`NA YÜKLENMİŞTİR. BİRİNCİ DERECEDE SORUMLU HÜKÜMET VE BAKANLIKLAR”   17:57   İSTANBUL BAROSU: "İDARENİN YAPMASI GEREKEN 1 MAYIS`IN TAKSİM`DE VE HER YERDE BARIŞ İÇİNDE KUTLANMASI İÇİN GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALMAKTIR"   17:50   GÜLÜSTAN KOÇYİĞİT: "YARIN İSTANBUL`DA KİMİN BURNU KANASA BUNUN SORUMLUSU TAKSİM`İ YASAKLAYAN HÜKÜMETTİR, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI`DIR"  
 
     
   

Lütfü Elvan: "Biz Birlikte Güçlü Olacağız"


Seçim çalışmalarını Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde devam eden Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, mahalle ziyaretleri ve esnaf gezilerinde vatandaşlarla bir araya gelerek 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için desteklerini istedi.

 

Tarih : 4 Haziran 2018 Pazartesi 14:05   Okunma : 774

"KORKMAYACAĞIZ SİZİN İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ" 

Mahalle ziyaretleri ve esnaf gezileri esnasında vatandaşlardan yoğun ilgi gören ve vatandaşlarla birebir ilgilenen Bakan Elvan,  " Biz AK Parti olarak Türkiye’yi vesayetten kurtardık. Ama Kürk kimliğini kullanarak sizin üzerinizde vesayet oluşturmaya çalışıyorlar. Ama siz o vesayete hayır diyeceksiniz. Bakınız değerli hemşerilerim sizin küçük çocuklarınızı elinizden alıp dağa kaldırdılar sesinizi çıkaramadınız. Çünkü korktunuz. Bir taraftan barış özgürlük deyip diğer taraftan sizin o küçük çocuklarınızı dağa kaldırıp eline silah verdiler. Ama şimdi huzur içindesiniz. Bundan daha mutlu bir şey var mı?  Korkmayacağız biz sizin için mücadele ediyoruz. " diye konuştu 

"ÜLKEYI BÖLMEK İSTEYENLERE KARŞI BİRLİKTE DİK DURACAĞIZ" 

Kürtçe yayın yasağının AK Parti iktidarı döneminde kalktığını kaydeden Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'' Cumhurbaşkanımız iktidara geldiği ilk günden itibaren sizin için çalışmıştır. O dönemlerde Kürtçe yayın yasağı vardı kim kaldırdı bu yasakları AK Parti kaldırdı. CHP kaldırmadı, HDP kaldırmadı, AK Parti kaldırdı. Sizlere barıştan özgürlükten bahsederler. Amerika’nın karşısına çıktıkları zaman el ayak öperler diz çökerler. Sizi tehdit edenlerden korkmayın mücadele edin. Biz sonuna kadar sizin yanındayız. Recep Tayyip Erdoğan sizin için mücadele etti. Ama onun önünü kesmeye çalıştılar. Çünkü o halkını dinliyordu. Cumhurbaşkanımız herkesi kucakladı bir anda rahatsız oldular. Çukur ve hendek siyaseti güttüler. Birçok kardeşimizi mağdur ettiler evsiz barksız kalmasına sebep oldular. Biz hepsini yeniden inşa ettik. Biz ülkemize birlikte sahip çıkacağız biz birlikte güçlü olacağız.  Ama ben şuna inanıyorum 15 Temmuzda nasıl yaptıysak bu ülkeyi bölmeye çalışanlara karşı aynı şekilde birlikte dik duracağız. Demokrasi özgürlük huzur ve güven için birlikte çalışacağız. Siz bizimle birlikte olun daha birlikte çok işleri yapacağız." ifadelerinde bulundu.






Paylaş :
Etiketler :  lütfü elvan, akp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA