14 Eylül 2025 Pazar


21:36   KADıN EMEĞIYLE İLMEK İLMEK YÜKSELEN MIRAS: MERSIN DOKUMALARı ULUSLARARASı VITRINDE   20:53   MEZITLI’DE KAZA!   16:13   “YA İSTIKLAL YA ÖLÜM!”: SAKARYA ZAFERI’NIN 104. YıLıNDA TARIHE SAYGı   14:12   AFAD UYARDı: SISMIK HAREKETLILIK DEVAM EDIYOR, VATANDAŞLAR TEDBIRLI OLMALı   13:51   TARıM ALARMı: TÜRKIYE HER SAAT 18,5 FUTBOL SAHASı BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPRAĞıNı KAYBEDIYOR!   13:27   MERSIN’DE HAREKET VAR: AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı’NDA ŞEHIR SOKAKLARı HAYAT BULUYOR!   12:45   BAYRAMPAŞA BELEDIYE BAŞKANı GÖZALTıNDA: “BAŞıM DIK, ALNıM AKTıR”   12:38   SINEMA PERDESINDEN DOĞAYA UMUT: ALTıN KOZA 5 BIN FIDANLA YEŞERIYOR   12:31   “BAYRAMPAŞA OPERASYONU: SEÇIMLE GELENLERE ŞAFAK BASKıNı, HUKUK SANDıKTA YARGıLANACAK!”   11:09   KıRSALDA KÜLTÜR RÜZGARı: MERSIN’IN YAYLA KONSERLERI KOCAYER’DE COŞKUYLA YANKıLANDı   23:55   MERSIN EMEK VE DEMOKRASI PLATFORMU: “12 EYLÜL REJIMI KÖKTEN TASFIYE EDILMELI”   14:26   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MINIK ÇEVRECI ARAS KAYRETLI ILE BULUŞTU   14:24    ALI BOZAN: “AKDENIZ’IN SEÇILMIŞLERININ CEZAEVINDE TUTSAK EDILDIĞI HER BIR GÜN SUÇ IŞLENIYOR”   14:21   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÖĞRENCILERE KıRTASIYE DESTEĞI BAŞVURULARı BAŞLADı   14:18   BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN, MERSIN ADALET KOMISYONU BAŞKANı CEYLAN’A ZIYARET   12:13   TELEGRAM VE DISCORD FAALIYETI   12:09   KONYA’DA DEHŞETE DÜŞÜREN OLAY!   11:10   KUZOLUK’A ULAŞıM ARTıK DAHA KOLAY: TARSUS BELEDIYESI YOL ENGELINI AŞTı   10:24   HAYAL GÜCÜ ATÖLYESI: MERSIN’DE ÇOCUKLAR SANATLA BÜYÜYOR   23:58   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KıLıÇDAROĞLU’NA ÇAĞRı: CHP’YE YARGı DARBESINE SESSIZ KALMA!  
 
     
   

SOLİ GÜNEŞ FESTİVALİNDE EMİR CAN İĞREK COŞKUSU


Mezitli Belediyesi 10. Uluslararası Soli Güneş Festivali muhteşem görüntüler eşliğinde devam ediyor.

 

Tarih : 26 Haziran 2022 Pazar 16:23   Okunma : 1041

Mezitli Belediyesi 10. Uluslararası Soli Güneş Festivali muhteşem görüntüler eşliğinde devam ediyor. Festivalin ikinci gününde gençlerin sevgilisi Emir Can İğrek, birbirinden güzel şarkılarını binlerce müzikseverle birlikte söyledi.

Başta Adana olmak üzere komşu il ve ilçelerden de yoğun ilgi gören konserde 2 saate yakın sahnede kalan İğrek, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu kalabalık hayran grubundan oluşan dev koro ile seslendirdi. “Nalan” şarkısı ile büyük çıkış yakalayan, “Beyaz Skandalım”, “Müzik Kutusu”, “Saman Sarısı”, “Dargın”, “Defoluyorum” gibi şarkılarını seslendiren İğrek, muhteşem performansını danslarıyla da süsledi.

Konserde Mezitli Belediyesinin konuğu olarak Mezitli’de bulunan kardeş kent Tempelhof-Schöneberg'ten gelen misafirler Başkan Neşet Tarhan'la birlikte dans etti.

Konsere gelen herkese Mezitli Belediyesi tarafından SoliPompeiopolis Antik Kentinin resmedildiği kabartma magnet ve özel hazırlanmış narenciye kolonyası hediye edildi.

Profesyonel anlamda ilk konserini Mersin’de vermesi nedeniyle kendisi için son derece özel bir yeri olduğunu ifade eden İğrek, “Mersin’de bu güne kadar 16-17 konser verdim. Mersinliler beni ben de onları çok sevdim. Bugün bizi muhteşem bir ortamda Mezitlililerle buluşturan Başkanımız Neşet Tarhan’a ve emek veren tüm ekibine sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.

Konserin sonunda sahneye çıkarak çiçek veren Başkan Neşet Tarhan ise, “Gençler kimi isterse onu getirmeye özen gösteriyoruz. Emir Can İğrek muhteşem bir konser vererek gençlerin ne kadar isabetli karar verdiğini göstermiş oldu. Biz daha güzeli daha mutlu bir Mezitli için çalışırken gençlerimiz de doyasıya eğlensin istiyoruz. Gelen herkese teşekkür ederim” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 



 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA