2 Haziran 2024 Pazar


17:29   ABD BAŞKANı BIDEN, LGBTQİ+ ONUR AYı`Nı KUTLADı   16:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:03   CHP SAMSUN MILLETVEKILI MURAT ÇAN: "BARıNAKLARı GEZEREK RAPOR OLUŞTURACAĞıZ"   14:08   CHP, YARıN RIZE`DE DÜZENLENECEK ÇAY MITINGI`NE HAZıRLANıYOR...   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:42   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`E KURBAN BAYRAMı`NDAN ÖNCE İADEIZIYARETTE BULUNACAĞıNı SÖYLEDI   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU   12:09   CHP`DEN ``ŞEHIT YAKıNı VE GAZILER`` TALIMATı   11:53   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ZELIHA AKSAZŞAHBAZ`DAN BURDUR AÇıKLAMASı   11:39   ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞI`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTI   11:17   MEZITLI BELEDIYESI, ARATOS SPOR TESISLERI`NDEKI TENIS KORTLARıNı YENILIYOR   11:08   ALI ÖZTUNÇ`TAN BAKAN ŞIMŞEK`E: “SAVUNMA SANAYININ BEL KEMIĞI DEV FIRMALAR SATıLıYOR MU?”   09:48   ŞEHIR HASTANELERINE ULAŞıM SORUNUNA VATANDAŞLARıN TEPKISI SÜRÜYOR   09:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI, YAPıLARı YANGıNA KARŞı DENETLIYOR   15:06   CHP KıRKLARELI MILLETVEKILI FAHRI ÖZCAN`DAN BAKAN FIDAN`A VIZE SORUSU   14:53   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:49   TMMOB`UN 48. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTIRILDI  
 
     
   

AYSU BANKOĞLU: “GEREKLİ ALTYAPI YATIRIMLARININ, ÖNLEMLERİN ALINMADIĞINI BİR KEZ DAHA YAŞADIĞIMIZ SELLER İLE GÖRMÜŞ OLDUK”


CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, sağanak yağışın etkili olduğu ve yer yer sellerin yaşandığı Bartın`da “Geçen sene ağustos ayında sellerin yaşandığı bölgelerde tekrar seller yaşıyoruz. Gerekli altyapı yatırımlarının, önlemlerin alınmadığını bir kez daha ne yazık ki yaşadığımız seller ile görmüş olduk. Bütün Bartın`a geçmiş olsun, sahadayız, vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

 

Tarih : 27 Haziran 2022 Pazartesi 17:01   Okunma : 455

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, sağanak yağışın etkili olduğu ve yer yer sellerin yaşandığı Bartın`da “Geçen sene ağustos ayında sellerin yaşandığı bölgelerde tekrar seller yaşıyoruz. Gerekli altyapı yatırımlarının, önlemlerin alınmadığını bir kez daha ne yazık ki yaşadığımız seller ile görmüş olduk. Bütün Bartın`a geçmiş olsun, sahadayız, vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

Batı Karadeniz Bölgesi`nde etkili olan sağanak yağış Zonguldak, Kastamonu, Sinop ve Bartın`da sel felaketine neden oldu. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Bartın Yalı mevkiinde taşan Bartın Irmağı`nın kıyısından ANKA Haber Ajansı`na konuştu. Bankoğlu, şöyle dedi:

“TÜM VATANDAŞLARIMIZ DİKKATLİ OLSUN”

“Şu anda Bartın merkezdeyiz. Yalı mevkiinde gördüğünüz gibi ırmak kenarında taşkın devam ediyor. Bütün Bartın halkına geçmiş olsun diyoruz. Bartın`ın birçok ilçesinde, birçok köyünde ciddi anlamda su taşkınları ve hasarlar meydana geliyor. Afetlerde gerekli önlemlerin alınması için çağrılar yapılıyor. Biz de tüm vatandaşlarımıza dikkatli olmalarını söylüyoruz.

“GEREKLİ ÖNLEMLERİN ALINMADIĞINI BİR KEZ DAHA SELLERLE GÖRDÜK”

Geçen sene ağustos ayında yaşadığımız sellerin yaşandığı bölgelerde de biz tekrar seller yaşıyoruz. Gerekli altyapı yatırımlarının, önlemlerin alınmadığını bir kez daha ne yazık ki yaşadığımız seller ile görmüş olduk. Bütün Bartın`a geçmiş olsun, sahadayız, vatandaşlarımızın yanındayız. Onların taleplerini, önerilerini almaya, sorunları için çözüm üretmeye devam edeceğiz. Sorunların çözümü için, tespit için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Yağmur da bastırdı. Umarım bir felaket ile sonuçlanmadan sona erer."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA