18 Mayıs 2024 Cumartesi


16:38   GÜLCAN KIŞ’TAN 19 MAYIS MESAJI   16:27   YAPAY ZEKAYA GÖRE EN GÜZELİ “TARSUS”!   16:18   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN 19 MAYIS MESAJI   15:44   ÜNLÜ SUNUCU ERKAN YOLAÇ 89 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ   15:37   TASARRUF TEDBİRLERİYLE KAMUYA PERSONEL ALIMI SINIRLAMASI GETİRİLİNCE GENÇLER KPSS`YE HAZIRLANMAYI BIRAKMAYA BAŞLADI   15:11   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ÇİN BÜYÜKELÇİSİ LİU SHAOBİN İLE BİR ARAYA GELDİ   14:59   ÇORUM`DA BİR ERKEK BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU EŞİ VE BALDIZINI ÖLDÜRDÜ   14:58   130 YIL ÖNCE İLK SERİ ÜRETİLEN ARAÇ MERCEDES-BENZ MOTOR-VELOCİPEDE, GELECEĞE İLERLİYOR   14:58   VAHAP SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞITIM TÖRENİ`NE KATILDI   14:41   28 ŞUBAT DAVASI HÜKÜMLÜSÜ KOMUTANLAR TAHLİYE EDİLDİ: ”TAMAMEN BİR KUMPASIN İÇERİSİNDEYDİK”   14:18   ALİ BABACAN, KOBANİ DAVASI KARARINI DEĞERLENDİRDİ: "SİYASİ YUMUŞAMA LAFTA, GÖSTERMELİK ZİYARETLERDE KALDI”   14:09   ELAZIĞ KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI ÇİÇEK: ÖNÜMÜZDEKİ 3-4 YIL ET FİYATLARI DÜŞMEZ   13:59   SEMRA DİNÇER: AKP, HEM VATANDAŞIN CEBİNDEKİ PARASINI HEM DE ÜLKENİN GELECEĞİNİ ÇALDI. VATANDAŞTA ÇOCUK SAHİBİ OLMA HEVESİ KALMADI.   13:49   TÜİK GENÇLERİ ARAŞTIRDI... GENÇLERİN YÜZDE 54`Ü MUTLU (3)   13:45   TÜRKER ATEŞ: EKONOMİDE DURGUNLUK ARTARKEN İŞSİZ ORDUSU ÇOĞALIYOR   13:39   MUĞLA`DA 1 GÜNDE 6 PROJEYE `ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR` KARARI VERİLDİ, ÇEVRECİLER İSYAN ETTİ   13:29   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI KARARI SONRASI ÜÇ İLDE BULUŞMA ÇAĞRISI..."YUMUŞAMA SİYASETİNİN EMARELERİ BUYSA NORMALLEŞMEYİ DÜŞÜNEMİYORUZ"   13:24   KOBANİ DAVASI DÜNYA BASINININ GÜNDEMİNDE: "MUHALEFETİ SUSTURMAYA YÖNELİK BİR GİRİŞİM" YORUMUYLA AKTARILDI   13:23   STK`LARDAN YENİ MÜFREDATA TEPKİ: "TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ"Nİ ÇÖPE ATIYORUZ   13:12   BAYRAMİÇ BELEDİYE BAŞKANI CEM ATILGAN`DAN 19 MAYIS MESAJI  
 
     
   

KUŞOĞLU: “YOZGATLILARIN ÖZELLİKLE ANKARA SİYASETİNDEKİ YERİ YADSINAMAZ”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu`nun düzenlediği Kültür ve Sanat Günleri etkinliğinin açılışında; “Yozgat Demokrat Federasyonu son zamanlarda çok güzel etkinliklerle adından söz ettiriyor. Yozgatlıların özellikle Ankara siyasetindeki yeri yadsınamaz” dedi.

 

Tarih : 28 Haziran 2022 Salı 11:57   Okunma : 312

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu`nun düzenlediği Kültür ve Sanat Günleri etkinliğinin açılışında; “Yozgat Demokrat Federasyonu son zamanlarda çok güzel etkinliklerle adından söz ettiriyor. Yozgatlıların özellikle Ankara siyasetindeki yeri yadsınamaz” dedi.

Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu, dün; Ankara Zafer Çarşısı`nda Kültür ve Sanat Günleri etkinliği düzenledi. Etkinliğin açılışına; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve siyasi partilerin Ankara il yöneticileri katıldı.

Federasyon Başkanı Mesut İbiş, etkinliğin açılış konuşmasında; Ankara`da yaşayan yazar, şair, ressam, heykeltıraş gibi birçok Yozgatlı sanatçıyı kültür ve sanat etkinliğinde sanatseverlerle bir araya getirmenin gururunu yaşadıklarını ve bu etkinliği geleneksel hale getireceklerini söyledi.

“YOZGATLILARIN ÖZELLİKLE ANKARA SİYASETİNDEKİ YERİ YADSINAMAZ”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Kuşoğlu ise şunları söyledi:

“Açılışın onur konuğu olarak davet eden ve plaket takdiminde bulunan Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Yozgat Demokrat Federasyonu son zamanlarda çok güzel etkinliklerle adından söz ettiriyor. Yozgatlıların özellikle Ankara siyasetindeki yeri yadsınamaz. Bugün burada Yozgat`ın sanat camiasındaki değerleri ve onların eserleriyle de bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadim Yozgat kültürünün zenginliği ile Ankara`mıza ve sanatseverlere katkılarından dolayı tüm sanatçılarımızı da tek tek kutluyorum.”

3 Temmuz`a kadar açık kalacak olan sanat sergisinde yer alan eserler keman, saz ve gramofon dinletileri eşliğinde sergilenecek.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA