13 Ağustos 2025 Çarşamba


13:46   EVRENSEL GAZETESINE KURŞUNLU SALDıRı   13:42   İMAMOĞLU’NDAN ULUSLARARASı ÇAĞRı   13:18   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA’DAN AILE ARABULUCULUĞU TEPKISI   13:16   GÖKHAN GÜNAYDıN: ERKEN SEÇIMIN DAHA FAZLA GECIKTIRILEBILME IHTIMALI KALMAMıŞTıR   13:14   GAZZE’DE ATEŞKES ÇıKMAZı   13:07   KıŞ ÖNCESI BOZTEPE’YE KAPSAMLı BAKıM   11:35   YENIŞEHIR BELEDIYESI KALDıRıM VE YOL IŞGALLERINE GEÇIT VERMIYOR   10:52   MERSIN’DE KıRSAL KALKıNMAYA BÜYÜK DESTEK: ‘HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM’ PROJESIYLE 300 AILE AYAĞA KALKTı   10:51   ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI BARıNMA SORUNUYLA KARŞı KARŞıYA... BAŞKENTTE EV KIRALARı 17 BIN LIRADAN, YURT ÜCRETLERI 12 BIN LIRADAN BAŞLıYOR   10:46   TBMM’DE KURULAN MILLI DAYANıŞMA KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU’NA ÖZEL INTERNET SITESI HAZıRLANDı   10:42   ÖSYM, MILLI EĞITIM BAKANLıĞı AKADEMI GIRIŞ SıNAVı’NıN SONUÇLARıNı AÇıKLADı   10:02   MERSIN’DE ÜCRETSIZ ALMANCA KURSLARıNA REKOR İLGI: HEM DIL HEM ÖZGÜVEN KAZANDıRıYOR   01:29   LÜTFI PARıLTı: “BAŞARı, TOPLUMA KATKıYLA TAÇLANıR”   18:16   FABRIKALARıN GIZLI ENERJI KAYBı: KAPıLARDAN KAÇAN ISı! YÜZDE 30’UN ÜZERINDE TASARRUF MÜMKÜN   18:01   AHKİB’DEN İHRACAT REKORU: YÜZDE 53’LÜK BÜYÜMEYLE 48,5 MILYON DOLARLıK İHRACAT!   17:37   "HAYALLER ENGEL TANıMAZ!": MERSIN’DE "BIR ŞEFKAT HARESI" RÜZGARı   16:13   ÇANAKKALE’DE YANGıN...EVI YANAN YURTTAŞLAR: "EVLERIMIZ DEĞIL HAYALLERIMIZ YANDı"   16:09   MASADA GERGINLIK: "BIZI ALANLARA İTMEYIN!"   16:05   İDARE MAHKEMESINDEN, OKUL BIRINCILIĞI ÖSYM’YE BILDIRILMEYEN ÜNIVERSITE ADAYı LEHINE YÜRÜTMEYI DURDURMA KARARı   14:53   TOROSLAR’DAN SÜRDÜRÜLEBILIR GELECEĞE DEV ADıM: "SıFıR ATıK PARKı" GELIYOR!  
 
     
   

KADINLARDAN DANIŞTAY ÖNÜNDE PROTESTO: "İSTANBUL SÖZLEŞMESİ`Nİ BİZ YAZDIK, UYGULATILANA KADAR DA MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"


Üniversiteli Feminist Kolektif üyesi kadınlar Danıştay`ın İstanbul Sözleşmesi ile ilgili ret kararını mahkeme önünde protesto etti. Polisin müdahale ettiği kadınlar, "İstanbul Sözleşmesi`ni biz yazdık, uygulatılana kadar da mücadele etmeye devam edeceğiz" diye tepki gösterdi. 

 

Tarih : 19 Temmuz 2022 Salı 22:20   Okunma : 323

Üniversiteli Feminist Kolektif üyesi kadınlar Danıştay`ın İstanbul Sözleşmesi ile ilgili ret kararını mahkeme önünde protesto etti. Polisin müdahale ettiği kadınlar, "İstanbul Sözleşmesi`ni biz yazdık, uygulatılana kadar da mücadele etmeye devam edeceğiz" diye tepki gösterdi. 

Üniversiteli Feminist Kolektif üyesi kadınlar, Danıştay`ın Türkiye`nin İstanbul Sözleşmesi`nden Cumhurbaşkanı kararı ile çekilmesinin iptali istemiyle açılan davayı reddetmesini Danıştay`ın önünde bu akşam protesto etti. Grubun, sosyal medya hesabından yapılan videolu paylaşımda; polisin kadınları uzaklaştırılmaya çalıştığı görüldü. Bir kadın bu sırada, "Biz Danıştay`ın İstanbul Sözleşmesi kararını kabul etmiyoruz. İstanbul Sözleşmesi`ni biz yazdık, uygulatılana kadar da mücadele etmeye devam edeceğiz" diye bağırdı. Grup “Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz” sloganı attı.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA