28 Nisan 2024 Pazar


14:01   İYİ PARTİ`NİN OLAĞANÜSTÜ KURULTAYINDA ADAYLIĞI KESİNLEŞEN 4 İSİM GENEL BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK   13:52   İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER VEDA ETTİ: "BEDELİ ÖDEME SIRASINDA EN ÖNDE KARŞINIZDA DURUYORUM. ALLAHAISMARLADIK"   13:39   BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. NACİ İNCİ: “BRÜKSELDE TEMSİL EDİLEN TEK ÜNİVERSİTEYİZ”   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:32   SİNOP`UN ERFELEK İLÇESİNDE AÇILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA BÖLGE HALKI TEPKİLİ   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   10:06   CHP`DEN YENİ MÜFREDAT ELEŞTİRİSİ: "ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İKTİDARININ ÇAĞDIŞI EĞİTİM MANİFESTOSU"   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   ELAZIĞ`DA KIZ ÖĞRENCİLERİ TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:58   KDV GENEL UYGULAMA TEBLİĞİNDE YER ALAN YÜZDELİK DİLİMLERİN DEĞİŞTİRİLMESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ  
 
     
   

BAŞKAN BOZDOĞAN: "KENT MEYDANINI HEMŞERİLERİMİZİN HİZMETİNE ZEVKLE VE GURURLA SUNACAĞIM"


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair soruları cevapladı. Bozdoğan, "Kent meydanını hemşerilerimizin hizmetine zevkle ve gururla sunacağım, çünkü en büyük isteğim o benim. Mustafa Kemal Atatürk döneminde kentimiz için çizilen haritalar hala belediyemizde, biz bunları saklıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, Ankara`nın dizaynını yaptıktan sonra Jansen`ı ilk gönderdiği yer Tarsus. Bu yüzden kentimizin olanı kentimize yeniden kazandıracağız" dedi.

 

Tarih : 30 Temmuz 2022 Cumartesi 14:32   Okunma : 254

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair soruları cevapladı. Bozdoğan, "Kent meydanını hemşerilerimizin hizmetine zevkle ve gururla sunacağım, çünkü en büyük isteğim o benim. Mustafa Kemal Atatürk döneminde kentimiz için çizilen haritalar hala belediyemizde, biz bunları saklıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, Ankara`nın dizaynını yaptıktan sonra Jansen`ı ilk gönderdiği yer Tarsus. Bu yüzden kentimizin olanı kentimize yeniden kazandıracağız" dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, gündeme dair soruları cevaplamak üzere Flash Haber TV kanalına konuk oldu. Bozdoğan, Tarsus`ta sürdürülen çalışmaları, projeleri ve tüm gelişmeleri değerlendirdi. Kentin il olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine ve tarım alanında gerçekleştirilen çalışmalara değinen Bozdoğan, Tarsus Belediyesi olarak tarıma yönelik desteklerin süresiz devam edeceğini belirtirken kentin tarihi ve doğal yapısı bozmadan tüm engellemelere rağmen kent meydanı içinde çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Kentsel dönüşüm çalışmalarının da hızlandığı belirten Bozdoğan, görev sürecinde onlarca mahallede kentsel dönüşümü tamamlayıp yeni bir Tarsus inşa edeceklerine değindi.

"YENİ VE MODERN BİR TARSUS İNŞA EDİYORUZ"

Tarihi kent Tarsus`un çehresini değiştirmek üzere çalışmaların sürdüğünü belirten Bozdoğan, "İsmet Paşa Mahallemizde kentsel dönüşümü tamamladık. Şimdi Gaziler, Bağlar, Yenimahalle`de sürdürüyoruz. Bu kentin artık akıllı şehir haline gelmesi ve modernize edilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Kentsel dönüşüme girdiğimizde 9 ay gibi bir sürede tamamen bütün hisseleri ve kamulaştırmayı başardık. Çoğu yerde 8-9 yılda yapılmayanı biz 8-9 ayda yaptık. Ama burada halkın bize olan güveni çok önemliydi. Biz görevimiz süresince onlarca mahallede kentsel dönüşümü bitirmiş olacağız. Yepyeni bir Tarsus`u, modern bir Tarsus`u mutlaka inşa etmek zorundayız`` dedi.

KENT MEYDANI TAMAMLANACAK

Kısa süre içerisinde kent meydanını tamamlayacaklarını ifade eden Bozdoğan, "Kent meydanını hemşerilerimizin hizmetine zevkle ve gururla sunacağım, çünkü en büyük isteğim o benim. Mustafa Kemal Atatürk döneminde kentimiz için çizilen haritalar hala belediyemizde, biz bunları saklıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, Ankara`nın dizaynını yaptıktan sonra Jansen`ı ilk gönderdiği yer Tarsus. Bu yüzden kentimizin olanı kentimize yeniden kazandıracağız`` diye konuştu.

"POTANSİYELLERE RAĞMEN TARSUS HAK ETTİĞİNİ ALAMIYOR"

Tarsus`un gelişimi için tüm potansiyele sahip olunduğu ancak verilen sözlerin tutulmadığını belirten Bozdoğan, "Biz 10 bin yıllık kentiz lakin çok haksızlığa uğratılmış bir kentiz. Sahil bandı projesi var, otel projesi var. Türkiye`nin en büyük havalimanından birisi Tarsus`ta yapılacaktı. Tüm bu projeler hala askıda, kentimize verilen sözler yerine gelmiyor. Tarsus tarihi bir kentse, aynı zamanda lojistik bir kent çünkü böyle dizayn ettik. Bir tarafta otoyol, demir yolu, öbür tarafta deniz, limanlar ve öbür tarafta da havalimanı. Ve düşünün dördünü birden içeren bir merkez burası. Yeni sanayi bölgelerimiz yapılıyor. Onları kendi içimizde yapıyoruz artık. Çünkü tüm bu potansiyellere rağmen Tarsus hak ettiğini alamıyor`` dedi. 

"HALKIMIZIN DENİZ SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

Tarsus`ta bulunan sahile erişim için çalışmaların devam ettiğini belirten Bozdoğan, "Tarsus denize yalnızca 6 kilometre uzaklıkta. Vatandaşlarımızın denize ulaşımını kolaylaştırmak üzere belediyemizce köprü çalışması sürüyor. Denize açılan sahile açılan köprüyü doğal sit alanı diye yaptırmıyorlar. Ancak halkımıza söz verdik doğal sit alanı deniyor lakin orada tarımla uğraşanlar var. Bu sebeple elimizden geleni yapacak ve kentimizin güzelliklerinden bedeli ne olursa olsun vatandaşlarımızı faydalandıracağız`` diye konuştu.

"GENÇLERİMİZ, KADINLARIMIZ VE ÇOCUKLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Kentin ileriye taşınması için vatandaşlarla birlikte yönettiklerini ifade eden Bozdoğan, "Çocuk meclisimiz, kadın meclisimiz ve gençlik meclisimiz var. Artık bu aydan itibaren de canlı yayınla halka da göstereceğiz. Emin olun birçok fikri o 14, 15, 16 yaşındaki gençlerden alıyoruz. Onların fikirleri hikâyenin daha fazla derinleştirmesine yol açıyor. Hatta bir tane genç çıkmıştı, söylediği o sözü hiçbir zaman unutamayacağım. Siz dedi iyimserliğinizi Stefan Zweig`den, umudunuzu da Nazım`dan almışsınız o yüzden sizi seviyoruz. Çünkü başka türlü bizi dinlemezsiniz dedi. Çok etkilendim`` dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA