28 Nisan 2024 Pazar


15:31   "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ... ERİNÇ SAĞKAN: "BİZ HUKUK DEVLETİ DİYE HAYKIRIRKEN KANUN DEVLETİ BİLE OLMAKTAN UZAKLAŞILIYOR"   15:02   İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN ADAYI DERVİŞOĞLU: “SİZLERE YALVARIYORUM. TÜRKİYE`NİN MEYDANLARINDA ERDOĞAN İLE HESAPLAŞMAK İSTİYORUM. BANA O GÜCÜ VERİN”   14:10   TMMOB İNŞAAT MÜHANDİSLERİ ODASI, MESLEKTAŞLARININ TUTUKLU YARGILANMASINA TEPKİ GÖSTERDİ   14:03   BİRLEŞİK KAMU İŞ KONFEDERASYONU: "SON BİR YILDA AÇLIK SINIRI  8 BİN 257 LİRA, YOKSULLUK SINIRI DA 27 BİN 575 LİRA ARTTI"   14:01   İYİ PARTİ`NİN OLAĞANÜSTÜ KURULTAYINDA ADAYLIĞI KESİNLEŞEN 4 İSİM GENEL BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK   13:52   İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER VEDA ETTİ: "BEDELİ ÖDEME SIRASINDA EN ÖNDE KARŞINIZDA DURUYORUM. ALLAHAISMARLADIK"   13:39   BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. NACİ İNCİ: “BRÜKSELDE TEMSİL EDİLEN TEK ÜNİVERSİTEYİZ”   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:32   SİNOP`UN ERFELEK İLÇESİNDE AÇILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA BÖLGE HALKI TEPKİLİ   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   10:06   CHP`DEN YENİ MÜFREDAT ELEŞTİRİSİ: "ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İKTİDARININ ÇAĞDIŞI EĞİTİM MANİFESTOSU"   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   ELAZIĞ`DA KIZ ÖĞRENCİLERİ TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR 


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, daha güvenli ve modern bir ulaşım için kent genelinde başlatılan yol çalışmalarına devam ediyor. 

 

Tarih : 31 Temmuz 2022 Pazar 12:50   Okunma : 489

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, daha güvenli ve modern bir ulaşım için kent genelinde başlatılan yol çalışmalarına devam ediyor. 

Büyükşehir`in yol yapım ekipleri, 26`ncı Cadde`de sürdürülen çalışmalar kapsamında toplam 5 bin 800 metre uzunluğundaki yolda yürütülen asfalt ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların; Stadyum`dan Adnan Menderes Bulvarı`na kadar iki şerit taşıt, bir şerit bisiklet ve yaya yolu olarak tamamlanması planlanıyor. Yol yenileme çalışmalarında özel gereksinimli yurttaşların kullanımına uygun yaya yolları planlayarak uygulamaya geçen ekipler, bisiklet yollarını da çalışmalara dahil ediyor.

Ekipler, Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi Soğuksu Caddesi`nde yıllardır deforme olmuş ve çukurların oluştuğu caddeyi bir gün içinde sıcak asfaltla kapladı. Burhan Felek Caddesi ile GMK Bulvarı arasında 450 metre uzunluğundaki caddede ise düzenleme çalışmasını tamamlayan ekipler, sıcak asfalt serimi yaparak aynı gün içinde caddeyi kullanıma açtı. Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi 112`nci Cadde`de, Çiftçiler ile Çakmak Caddeleri arasında 350 metre uzunluğundaki yol yenilendi. 

Tarsus Üniversitesi yerleşkesinde, 10 bin metrekare sıcak asfalt dökümü yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri; iki adet otopark, kaldırım düzenleme, menfez, 2 bin 465 metrekare parke döşeme, 680 metrekare engelli karosu, 3 bin 700 metrekare bordür taş döşeme işlemini de yerine getirdi. Bölgeden geçen Akçakocalı grup yolundan başlamak üzere, yerleşke içerisindeki fakülte binalarına kadar sıcak asfalt dökümü yapan ekipler, yerleşkenin arka tarafında bulunan ve Takbaş Mahalle merkezine doğru giden yolda 200 metre sıcak asfalt serimi yaptı. 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özellikle tarımsal faaliyetlerin yoğun olarak gerçekleştiği bölgelerde, yol standartlarının iyileştirilmesi için asfalt çalışmaları yürütüyor. Kayısı üretimi yapılan ve yöre halkının yoğun olarak kullandığı Mut ilçesine bağlı Hacıilyaslı-Esen-Göksu grup yolunda 22,5 kilometre asfalta hazırlık çalışması yapan ekipler, çalışmaların ardından sathi kaplama işlemini tamamladı. 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA