17 Haziran 2024 Pazartesi


13:51   SIYASI PARTILERDE BAYRAMLAŞMA... YRP`LI DOĞAN AYDAL`DAN MHP`YE: "DEVLET BEY EVLENSEYDI HANıMı IYI BAKARDı, BAKMAMıŞLAR``   13:08   SIYASI PARTILERDE BAYRAMLAŞMA... CHP`DEN İYİ PARTI`YE : ``ORTAK AKıLDA BIRLIKTE YOL ALMAMıZ GEREKEN ÇOK KONU VAR. AYNı YOLDAYıZ``   12:53   SIYASI PARTILERDE BAYRAMLAŞMA... İYİ PARTILI OFLUOĞLU: "BELEDIYE BAŞKANLARı HERKESIN BELEDIYE BAŞKANı. DIĞER PARTILERIN IÇ IŞLERINE KARıŞMADAN SÜREÇ DEVAM ETMELI   11:44   DEM PARTI`NIN CHP`YE ZIYARETINDE KONU KAYYUM... DEM PARTILI SEVILAY ÇELENK: "AÇıKÇASı GERÇEKTEN BU DARBE NITELIĞINDE"   11:26   NIĞDELI BESICI: "HAYVANLARıMıZı SATAMADıK GERI GÖTÜRECEĞIZ... ONDAN SONRA HACIZ ÜSTÜNE HACIZ, ICRA ÜSTÜNE ICRA"   11:03   SIYASI PARTILER ARASı BAYRAMLAŞMA... MHP`LI KARAKAYA: "MISAFIR IKRAM EDILENI YEMIYORSA, GIDERKEN KENDISINE ÇıKıN YAPıLıR"   10:31   SIYASI PARTILERDE BAYRAMLAŞMA ZIYARETI... DENIZ YÜCEL: "TÜRKIYE BÜYÜK MILLET MECLISI`NIN GEÇMIŞTEKI IŞLEVINI NE YAZıK KI KAYBETTIĞINI GÖRÜYORUZ"   10:14   ÖMER FETHI GÜRER, HUBUBAT ÜRETICILERININ SORUNLARıNıN ÇÖZÜMÜ IÇIN TBMM`YE ARAŞTıRMA ÖNERGESI VERDI   19:05   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI GENEL BAŞKANLARıN BAYRAMıNı KUTLADı   17:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE SIYASI PARTILILERIN GENEL BAŞKANLARı VE GRUP BAŞKANLARıNA BAYRAM TELEFONU   14:17   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MANISA VALISI ÜNLÜ`YÜ ZIYARET ETTI   13:27   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN BAYRAMıN ILK GÜNÜNDE KABRISTAN ZIYARETI   11:44   CHP`LI KıŞ`TAN BAKAN BOLAT`A: "KURBAN BAYRAMı ÖNCESI GELEN FAHIŞ ZAMLAR KONUSUNDA HANGI ÖNLEMLER ALıNDı?"   10:30   ÖZGÜR ÖZEL: "TÜM BABALARıN BABALAR GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   10:27   VELI AĞBABA: KURBANı VATANDAŞA HARAM ETTILER   10:20   CHP`LI UMUT AKDOĞAN: "AVM ÇALıŞANLARıNıN BEKLEDIĞI YASA TEKLIFI 55 GÜN TBMM`DE IŞLEME ALıNMADı"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ‘SAĞLıK VE ENGELLI POLITIKALARı ÇALıŞTAYı`   08:52   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A ``IADEIZIYARET`` YANıTı: "BIZ O SÖZÜ HIÇ ÜZERIMIZE ALMıYORUZ"   22:21   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI DÖNEM GENEL BAŞKANLAR ILE BIR ARAYA GELDI   16:01   ÖZGÜR ÖZEL: ``CUMHURBAŞKANLıĞı KABINESI, ZENGINI DAHA ZENGIN, YOKSULU DAHA YOKSUL YAPACAK DÜZENLEMELERIN HAZıRLıĞıNı YAPMAKTADıR``  
 
     
   

MERAL AKŞENER: "ÖYLE CEVAPLAR VERİRİM Kİ KİMSE YERİNDEN KALKAMAZ AMA ÇÖZÜM DEĞİL"


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Söğüt`te bana PKK`lı diyorlar ama Güneydoğu`ya gittiklerinde de faili meçhulcu diyorlar. Bunlar aynı yerde olamaz kardeşim. Sen kendine bak kendine. O masaya sen oturdun, ben değil. Bu ülkede devlet ciddiyeti kayboldu. Öyle cevaplar veririm ki, vallahi kimse yerinden kalkamaz ama çözüm değil" dedi.

 

Tarih : 6 Ağustos 2022 Cumartesi 18:01   Okunma : 281

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Söğüt`te bana PKK`lı diyorlar ama Güneydoğu`ya gittiklerinde de faili meçhulcu diyorlar. Bunlar aynı yerde olamaz kardeşim. Sen kendine bak kendine. O masaya sen oturdun, ben değil. Bu ülkede devlet ciddiyeti kayboldu. Öyle cevaplar veririm ki, vallahi kimse yerinden kalkamaz ama çözüm değil" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti için gittiği Bilecik`in Söğüt ilçesinde yurttaşlara seslendi. 20 Ocak 2020`den bu yana il il, ilçe ilçe, esnaf esnaf gezdiğini hatırlatan Akşener, şöyle konuştu:

"ÖYLE CEVAPLAR VERİRİM Kİ KİMSE YERİNDEN KALKAMAZ AMA ÇÖZÜM DEĞİL"

"Çünkü ben ve arkadaşlarım bir şey fark ettik. Seçmen çırak çıkarılıyor, millet çırak çıkarılıyor. Birileri dümenini döndürüyor, sizi ise şuculuk buculuk üzerinden kavga ettiriyor. Doğduğunuz yeri, aileyi seçemezsiniz ama nerede doğdunuz, kimin çocuğusunuz üzerinden bakın kutuplaştırma demiyorum düşmanlaştırma oldu bu ülkede. Oysaki şuculuktan buculuktan bahsederken EYT`linin derdini konuşmuyorsun. Şuculuktan buculuktan konuşurken atanamayan öğretmenleri konuşamıyorsun. Şuculuktan buculuktan konuşurken atanamayan gençlerimizi konuşamıyorsun. Şuculuktan buculuktan konuşurken esnafın, besicinin, çiftçinin derdini konuşmuyorsunuz.

O şucuymuş bu bucuymuş... Daha vahim, daha çirkin bir şey söyleyeyim. Söğüt`te bana `PKK`lı` diyorlar ama Güneydoğu`ya gittiklerinde de `faili meçhulcu` diyorlar. Faili meçhulculukla PKK`lılık aynı yerde olamaz kardeşim. Sen kendine bak kendine. O masaya sen oturdun, ben değil. Bu ülkede devlet ciddiyeti kayboldu. Öyle cevaplar veririm ki, vallahi kimse yerinden kalkamaz ama çözüm değil. O zaman yine sizi unutuyoruz.” 

Esnaf ziyaretleri sırasında kuyumcuların anlattıklarını paylaşan Akşener, ölümlük altınlarını bozduran yaşlıların torunlarına kaynak aktardığını söyledi.

Siyasetçilerin bu dertler üzerinden ürettikleri çarelerle rekabet etmesi gerektiğini savunan Akşener, sözlerinin devamında ise Türk Telekom`un devri ile Ankapark sürecine değindi. Toplamda harcanan 38 milyar lira ile EYT`lilerin sorunlarının çözülebileceğini, KYK borçlarının silinebileceğini, öğretmen atamalarının olabileceğini, gençlere istihdam sağlanabileceğini, nisan ayında gübre atamayan çiftçilere ücretsiz gübre verilebileceğini, mazot ve yemde indirim yapılabileceğini kaydeden Akşener, buna karşı esnaf dükkanlarının içinde karşılaştıklarını anlattı.

Esnaf ziyaretleri sırasında propaganda yapmadığını sadece dertlere çözüm ürettiklerini ifade eden Akşener, "Ama ağalar çok çok rahatsız oldular. Allah bana sağlık-sıhhat verdiği sürece, bu can bu beden içinde olduğu sürece, bu harami düzen yıkılana kadar rahat bozmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"EL ELE VERİP BU HARAMİ DÜZENİ SANDIKTA EMEKLİ EDECEĞİZ"

Seçmeni yeniden velinimet yapacaklarını belirten Akşener, şöyle dedi:

"Buraya bütün ağaları getireceksiniz. Oylarınızı çok kıymetli hale getireceksiniz. Ben dahil hepsini karşınızda dikip, resmi tazim durduracaksınız. El ele verip bu harami düzeni sandıkta, helal oylarınızla, demokrasiyle emekli edeceğiz inşallah”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA