27 Ekim 2025 Pazartesi


22:29   ESKIŞEHIR’DE ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “CASUS ARAYACAKSAN, HAIN ARAYACAKSAN ONLARDA ARA”    22:10   “MERSIN GENÇLIK FESTIVALI’NE TEOMAN DAMGASı! MEYDANı İNLETEN GECE…”   19:19   MIMARLıK FESTIVALI ADANA’DA HAYAT BULDU: KÜLTÜR, KENT VE İNSAN BULUŞTU   11:43   “YARGı SOPA OLMAZ, KÜLTÜR YANDAŞLARA TESLIM EDILEMEZ!”   11:36   SEÇER’DEN YENIŞEHIR’DE TARIHI MESAJ: “CHP’LI ÜYELER SOKAKTA VICDANıMıZ OLMALı”   07:22   İMAMOĞLU’NA DESTEK YOLCULUĞU POLIS TARAFıNDAN DURDURULDU   07:10   “AKDENIZ’IN NABZı CHP’DE ATıYOR: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE DIRLIK VURGUSU”   10:14   MERSIN GENÇLIĞI BILIMLE, SANATLA VE MÜZIĞIN RITMIYLE BULUŞTU   22:46    “TELE1’I SUSTURAMAZSıNıZ, MILLETI HIÇ!”   20:23   CHP 39. OLAĞAN KURULTAYıNA HAZıR: ÜÇ GÜNLÜK YOL HARITASı AÇıKLANDı   20:15   “CHP’DE DISIPLIN FıRTıNASı: ŞIMŞEK VE BAYDAR’A İHRAÇ”   20:01   MSK, ALIAĞA DEPLASMANıNA HAZıR: HEDEF GALIBIYET SERISI!   15:25   MAZBATASıNı ALAN CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: BU CEBERUT IKTIDARı HEP BIRLIKTE DEĞIŞTIRECEĞIZ   15:23   EKREM İMAMOĞLU: YOLSUZLUK VE TERÖR SUÇLAMALARıYLA IKNA EDEMEDIĞINIZ AZIZ MILLETI CASUSLUK GIBI AKıL ALMAZ IFTIRA ILE MI IKNA EDECEKSINIZ?   15:21   32 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN “SOĞUK SAVAŞ” SUNUCUSU VE KONUĞU HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:18   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN “KADıN SAĞLıĞı VE OTIZME ÇOK YÖNLÜ BIR BAKıŞ” SEMINERI   15:16   GÜLCAN KıŞ: MERSIN İÇIN PLAN YOK!   11:33   MAHKEMEDEN CHP KURULTAYLARıNA ONAY: İPTAL TALEBI REDDEDILDI   10:33   MUT’TA YOLLAR DEĞIŞTI, HAYAT KOLAYLAŞTı   10:16   AKDENIZ’DE SOKAKLAR YENILENIYOR: 7 MAHALLEDE DÖNÜŞÜM BAŞLADı  
 
     
   

VAHAP SEÇER, ZAFER BAYRAMI`NDA BİNLERCE GENÇLE BİRLİKTE 10. YIL MARŞI`NI SÖYLEDİ


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı`nın 100. yılı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda düzenlenen Nova Norda ve Gazapizm`in sahne aldığı konsere katıldı. Bayram coşkusunu konserdeki gençlerle birlikte yaşayan Başkan Seçer, binlerce gençle birlikte 10. Yıl Marşı`nı söyledi.

 

Tarih : 31 Ağustos 2022 Çarşamba 12:05   Okunma : 595

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı`nın 100. yılı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda düzenlenen Nova Norda ve Gazapizm`in sahne aldığı konsere katıldı. Bayram coşkusunu konserdeki gençlerle birlikte yaşayan Başkan Seçer, binlerce gençle birlikte 10. Yıl Marşı`nı söyledi.

Akşam saatlerinde Forum AVM önünden yüzlerce Mersinli`nin, ellerinde bayraklarla konser alanına doğru kortej eşliğinde yürüyerek başlattığı bayram coşkusu, meydanda yankılanan şarkılarla taçlandı. Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde, ellerinde renkli ışıklar ve Türk bayrakları ile Özgecan Aslan Barış Meydanı`na yürüyen kalabalık, günler öncesinden heyecanla beklenen konserde Nova Norda ve Gazapizm`i dinledi. Sanatçılar, söyledikleri şarkılarla Mersinlilere unutulmaz bir bayram coşkusu yaşattı.

“SİZLERE GÜVENİYORUZ, SİZLERE İNANIYORUZ. SİZLER DE BİZE İNANIN”

Konser alanında yaptığı konuşmada, Mersin`de 30 Ağustos coşkusunu gençlerle hep birlikte yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Mersin`de öğrenci olmak, genç olmak bir ayrıcalık. Üniversite okumak isteyen bütün gençleri Mersin`e davet ediyorum. Otobüs 1 lira, yemek 3,5 lira. Okuma salonları var, yurt var. Her şey var. Ben de genç olsam; Atatürk`ün kenti, çağdaş bir kent olan Mersin`de yaşardım” dedi.

Gençlere, 30 Ağustos Zafer Bayramı`nın tarihimizde çok önemli bir gün olduğunu ve Cumhuriyetin temel taşlarının döşendiği, ulus olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün önderliğinde kazandığımız bir zafer olduğunu hatırlatan Başkan Seçer, “Atatürk`ün devrimleriyle ve Cumhuriyetle beraber, çağdaş bir toplum olduk. O`nun izinden giderek, muasır medeniyet seviyesine çıkacağız. Bunu hep beraber yapacağız. Sizlere güveniyoruz, sizlere inanıyoruz. Sizler de bize inanın. Sizleri babanızın sevgisiyle, annenizin şefkatiyle kanatlarımızın altında koruyacağız” diye konuştu.

Başkan Seçer`in konuşmasının ardından gece, Nova Norda ve Gazapizm konserleriyle devam etti. Başkan Seçer`in de ilgiyle izlediği konserde gençler, sanatçıların şarkılarına eşlik ederek, gönüllerince eğlendi. Konser sonunda Başkan Seçer, binlerce gençle birlikte 10. Yıl Marşı`nı söyledi.

MERSİNLİLER ZAFER COŞKUSUNDA BULUŞTU

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuna ilk andan beri ortak olan Mersinliler, konser öncesi gerçekleşen kortej yürüyüşünde de birlik ve beraberlik mesajı vererek duygu ve düşüncelerini şu sözlerle paylaştı:

-Dilber Şenol: “Keşke her günü 30 Ağustos gibi kutlasak. Herkes içine kapandı, karanlık bir ortamdayız. Ben Belediyemizin yaptığı bütün hizmetlerden memnunum. İyi ki var, iyi ki böyle bir belediyemiz var. Yaptığı bütün etkinliklere katılabildiğimiz kadar, yaşımız ve ortamımız elverdiği kadar katılıyoruz. Çok da memnunuz.”

-Evşen Ersöz: “Bugün Mersinliler olarak bu coşkuyu yaşıyor olmak, inanılmaz güzel bir mutluluk. 100. yılı yaşıyoruz. İnşallah daha nice 100. yıllara.”   

-Ayşe Başcı: “Mustafa Kemal Atatürk, Atamız bizim her zaman aklımızda ve ruhumuzda. Bugün de Zafer Bayramı. Her zaman da kutlayacağız.” 

-Hanifi Albayrak: “Ömrümüzün sonuna kadar bu coşkuyu yaşayacağız. Ben bu yaştayım ve buraya geldim. Sonuna kadar da gideceğiz.”

-Hasan Öztürk: “Duygularımı söyleyemeyecek kadar heyecanlıyım. İyi ki Atatürk varmış. İyi ki bu vatanı bize armağan etmiş. Harika bir duygu.”

-Berna Kalkan: “Gerçekten çok duyguluyum. Bütün Türkiye, bütün Atatürk`ü sevenler çok güzel şeyler yaşasın. Her şey çok güzel olacak, biliyorum” ifadelerini kullandı.

-Ezgi Uzar: “Son yıllarda bu tür etkinlikler çoğaldı. Gayet memnunum. Kalabalığı görünce daha çok memnun oluyorum. İnşallah bu şekilde de devam eder. Hepimizin, Atatürk`ün bu vatanı nasıl kazandığını öğrendiğimiz nice yıllar diliyorum.” 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA