5 Mayıs 2025 Pazartesi


12:08   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRAN ŞÜPHELININ PANSIYON GÖRÜNTÜLERI ORTAYA ÇıKTı, GÖZALTı SÜRESI BIR GÜN UZATıLDı   11:41   CHP`NIN 38`INCI OLAĞAN KURULTAYı SORUŞTURMASı… İMAMOĞLU`NDAN TÜM SORULARA TEK YANıT: “HALKıN ADALET DUYGUSUNA AÇıK BIR IHANET”   11:32   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASIYE, TÜRKIYE`NIN BARıŞıNA VE HUZURUNA YAPıLMıŞ BIR SALDıRı"   11:26   ÖZGÜR ÖZEL, MARC COOLS ILE GÖRÜŞTÜ   11:03   EKREM İMAMOĞLU: “BUGÜNE KADAR KIMINLE GÖRÜŞTÜYSEM İSTANBUL`UN MENFAATI IÇIN GÖRÜŞTÜM, HAKKıMDA HIÇBIR ŞEY BULAMADıNıZ”   14:50   DEM PARTI DIYARBAKıR İL EŞ BAŞKANı ŞAHIN: “SıRRı SÜREYYA ÖNDER TÜRKMEN GELENEĞININ SON TEMSILCISI”   14:19   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... SELIN SAYEK BÖKE: "SALDıRGANıN KIM OLDUĞU, KIMLERLE IRTIBAT HALINDE OLDUĞU DERHAL ORTAYA ÇıKARıLMALıDıR"   14:18   TÜRK-İŞ GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ALEMDAR`DAN "IŞÇI MEMURUN AMIRI OLAMAZ" GÖRÜŞÜ BILDIREN YÖK`E TEPKI: “EMEĞE VE ALıN TERINE YÖNELIK BU KÜÇÜMSEYICI ANLAYıŞıN HUKUKI GEÇERLILIĞI YOKTUR”   14:18   ROMANYA`DA HALK, CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERI IÇIN OY KULLANMAYA BAŞLADı; SEÇIMLER AŞıRı SAĞıN GÖLGESINDE GERÇEKLEŞTIRILIYOR   14:16   CHP`NIN KONYA MITINGI… KONYALı VATANDAŞ: “KONYA`DA BU KADAR KALABALıĞıN OLMASı ARTıK MEVCUT IKTIDARıN ÇOK GEÇERLI OLDUĞUNU GÖSTERMIYOR"   14:14   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... ÖZGÜR ÇELIK: "BU ALÇAKLıĞı YAPANıN DA YAPTıRANıN DA IKI ELIMIZ YAKASıNDA"   14:10   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... İÇIŞLERI BAKANLıĞı: ŞAHSıN, 2004`TE IKI ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜĞÜ VE 2020`DE ŞARTLı TAHLIYE ILE SERBEST BıRAKıLDıĞı BELIRLENDI   14:08   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR KESIM INSAN EĞER BU IKTIDARA KARŞı BIRINE YÖNELIK SUÇ IŞLEME EĞILIMINDE BULUNUYORSA CEZASıZ KALACAĞıNA DAIR BIR INTIBA EDINIYOR"   14:01   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... BURHANETTIN BULUT: "BU ORGANIZE LINÇ KÜLTÜRÜNÜN SORUMLUSU SADECE YUMRUĞU ATAN DEĞIL; YıLLARDıR BU IKLIMI BESLEYENLERDIR"   13:58   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: "HIÇBIR SALDıRı HALKıN IRADESINI TEMSIL EDEN GENEL BAŞKANıMıZ ÖZGÜR ÖZEL`I VE CHP`YI SINDIREMEYECEK"   13:57   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... MUHARREM İNCE: "BU SALDıRıNıN SORUMLULARı BIR AN ÖNCE TESPIT EDILEREK YARGı ÖNÜNDE HESAP VERMELIDIR"   13:55   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "TESADÜF DIYENIN AKLıNA ŞAŞARıM"   13:53   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... GÖKÇE GÖKÇEN: "BÖYLE ALÇAKÇA SALDıRıLARLA KORKUTABILECEĞINI ZANNEDENLER BÜYÜK HÜSRANA UĞRAYACAKLAR"   13:50   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... GÜLIZAR BIÇER KARACA: "BU TÜR PROVOKASYONLARıN, ÜLKEMIZIN DEMOKRASI VE HUKUK MÜCADELESINE GÖLGE DÜŞÜRMESINE ASLA IZIN VERMEYECEĞIZ"   13:47   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı: “ŞAHSıN 2004 YıLıNDA ÇOCUKLARıNı ÖLDÜRMEKTEN DOLAYı SABıKASı VAR”  
 
     
   

VALİ PEHLİVAN, TOROSLAR’IN ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı ilçede ağırlayarak, hayata geçirilen ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Tarih : 2 Eylül 2022 Cuma 15:44   Okunma : 274

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı ilçede ağırlayarak, hayata geçirilen ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İlk olarak Toroslar Kaymakamlığı’nda mahalle muhtarları, kamu kurum müdürleri ve emniyet güçleriyle bir araya gelen Vali Pehlivan, muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet ve Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın hazır bulunduğu toplantıda ilçenin genel durumu ve belediyenin hizmetleri hakkında brifing alan Vali Pehlivan, gerçekleştirilen hizmetlerin çok kıymetli ve değerli olduğunu söyleyerek Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

Vali Pehlivan; “Amacımız, Hizmet Sahalarında Verimliliğin Daha da Artırılması”

Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Vali Ali Hamza Pehlivan; “İlimizde kamu kurum ve kuruluşları olarak yerel yönetimlerimiz, muhtarlarımız, tüm birimlerimiz, toplumumuzun tüm sektörleri ve vatandaşlarımız ile işbirliği, diyalog ve koordinasyon içerisindeyiz. Amacımız, öncelikle devam eden işlerin tamamlanması, sürece yeni dâhil olanların başlatılması, yeni projeler ve planlamalar üzerinde durulması ve bunu yaparken de bütün hizmet sahalarında verimliliğin artırılması” dedi.

“Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımız” diyen Vali Pehlivan; “Muhtarlarımız, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi konusunda beraber çalışmaktan onur ve mutluluk duyduğumuz mesai arkadaşlarımız. Kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz; “Toroslarımıza Değer Katacak Her Türlü Çalışmayı Önemsiyoruz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise Vali Pehlivan’ı Toroslar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, sağlıktan eğitime, imardan ulaşıma, alt yapıdan çevre iyileştirmesine ve spora kadar hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Vatandaşla gönül bağı kurulan her proje ve çalışmanın başarıya ulaşacağını söyleyen Başkan Yılmaz; “Sosyal ve Çevik Belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. Bir yandan ilçemizin çehresini değiştirirken bir yandan da projelerimizle vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanındayız” diye konuştu.

Eğitimin öncelikleri arasında yer aldığını da belirten Başkan Yılmaz; “Okullarımızın açılmasına kısa bir zaman kaldı. Değerli Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte okullarımız ile ilgili bir çalışma yaptık. Belediyemizin imkanları ölçüsünde 112 okulumuzda bakım, peyzaj ve dış cephe boyama çalışmalarımızı yürütüyoruz” şeklinde konuştu

“Projeleri Yerinde Gördü”

Vali Pehlivan, toplantının ardından Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet ve Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ile birlikte ilçe esnafını ziyaret etti.

Toroslar Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmaları yerinde de inceleyen Vali Pehlivan, Toroslar Belediyesinin Yunus Emre Kültür Merkezi’ni de ziyaret ederek belediye personeli, özel sporcular ve çocuklarla bir araya geldi.

Başkan Yılmaz, yoğun ilgi ve sevgi gösterileri arasında karşılanan Vali Pehlivan’a Toroslar Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları’nda (TORTEK) el emeği ile üretilen kilim ve Çandır Kalesi’nin kağıt rölyeften yapılmış tablosunu hediye etti.

Toroslar Belediyesinin ‘Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi’ Projesi kapsamında Güneykent Mahallesi’nde toplu konut alanlarının dış cephesinde uygulanan ve dünyaca ünlü ressamların eserleriyle renklenen çalışmaları da yerinde gören Vali Pehlivan, daha sonra Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın kent tarihini ve kültürel mirası gün yüzüne çıkaran projelerinden biri olan Buluklu Mahallesi’ndeki “Kuvayımilliye Karargahı’nı” da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Yılmaz, fotoğraflar, belgeler ve etnografik eserlerle donattıkları yaklaşık 200 yıllık karargâhta Vali Pehlivan’a Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. yıl dönümü için özel olarak hazırladıkları milli mücadele döneminde Mersin’in tarihini anlatan kitap da hediye etti.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ise Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA