18 Mayıs 2025 Pazar


11:50   ÖMER FETHI GÜRER: "ZIRAI DON BAHÇELERI VURDU, GEÇTI"   11:26   UCM BAŞSAVCıSı KHAN, HAKKıNDAKI SORUŞTURMA SONUÇLANANA KADAR GÖREVINDEN AYRıLDı   11:18   İMAMOĞLU: “POPÜLIST LIDERLER, KENDI POLITIK GÜNDEMLERI UĞRUNA, HER ŞEYI MANIPÜLE ETMEKTEN KAÇıNMıYORLAR”   11:01   "DEĞIŞIM ARIFESINDE ÜNIVERSITE BULUŞMASı"...ÜNIVERSITELERDE ÖZGÜRLÜK VE KATıLıMCı YÖNETIM IÇIN ORTAK ÇAĞRı   10:56   YANKı BAĞCıOĞLU: "TÜRK SILAHLı KUVVETLERI`NIN TEMELININ DISIPLIN, YAPıSıNıN EĞITIM OLDUĞUNU HER TÜRK VATANDAŞı FARKıNDADıR"   10:56   YANKı BAĞCıOĞLU: "TÜRK SILAHLı KUVVETLERI`NIN TEMELININ DISIPLIN, YAPıSıNıN EĞITIM OLDUĞUNU HER TÜRK VATANDAŞı FARKıNDADıR"   10:18   YALÇıN KARATEPE: ``GENÇ IŞSIZLIĞIN YÜZDE 15, GENIŞ TANıMLı IŞSIZLIĞIN YÜZDE 28,5 OLDUĞU BIR ÜLKEDE SIZ NEYIN BAŞARıSıNı KUTLUYORSUNUZ?"   10:17   MERSINLI ÖZEL BIREYLER GELENEKSEL 3. BOCCE TURNUVASı`NDA KıYASıYA YARıŞTı   10:17   KEMALPAŞALı ÇAY ÜRETICILERINDEN `FIYAT` TEPKISI: "BIR PAKET CIPS 40- 50 LIRA. BIZIM ÇAYıMıZ, EMEĞIMIZ BIR CIPS KADAR ETMIYOR MU?"   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN ÜNIVERSITELI ÖĞRENCILERIN KARIYERINE DESTEK   09:20   İYİ PARTILI OFLUOĞLU`DAN CUMHURBAŞKANı`NA ASKERLERI TSK`DAN AYıRMA YETKISI VEREN KANUN TEKLIFINE TEPKI: "ASKERI TAMAMEN TAHAKKÜM ALTıNA ALMAK ISTIYORLAR"   16:20   VELI AĞBABA: "BIR TARAFTAN PKK`YLA BARıŞıYORSUN, ÖBÜR TARAFTAN CHP`YI DÜŞMANLAŞTıRıYORSUN"   14:52   CHP FRANKFURT BIRLIĞI`NDEN AK PARTILI MIROĞLU`NA TEPKI   14:31   CHP`LI AŞKıN GENÇ`TEN AK PARTI`NIN KANUN TEKLIFINE TEPKI   13:25   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, OTIZM SEMPOZYUMU`NDA...   12:57   AK PARTI, ANAYASA MAHKEMESI`NIN IPTAL KARARLARıNı DÜZENLEYEN YENI KANUN TEKLIFINI TBMM BAŞKANLıĞı`NA SUNDU   12:38   CEZAEVLERI VE SAĞLıK SEMPOZYUMU... AKSAZ ŞAHBAZ: "İNSAN HAKLARı KURULUŞLARıNCA HAZıRLANAN RAPORLAR, CEZA VE TUTUKEVLERINDE BIN 413 HASTA MAHPUS BULUNDUĞUNU ORTAYA KOYUYOR"   11:47   YENIŞEHIR BELEDIYESI 19 MAYıS`ı GENÇLERIN FIKIRLERIYLE KUTLAYACAK   11:42   EKREM İMAMOĞLU: "BIRLIKTE DAYANıŞMA IÇERISINDE BU ZOR GÜNLERI AŞACAĞıMıZDAN HIÇ ŞÜPHE DUYMUYORUM"   11:30   "TARSUS`TA GELECEK VAR, AKTIF YAŞAMDA HAYAT VAR" TEMALı BAHAR ŞENLIĞI ILGI GÖRDÜ  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MOBİL MUTFAK TIRI YANGIN BÖLGESİNDE


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mobil Mutfak Tırı`nı yangın felaketinin sürdüğü Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahallesi`ne gönderdi. Sabah `1 Ekmek 1 Çorba`, öğlen ve akşam saatlerinde ise 3 çeşit yemekle bölgedeki yangınzede ve görevlilere hizmet sunan Mersin Büyükşehir, yangınla mücadele sona erene kadar bölgedeki faaliyetini sürdürecek.

 

Tarih : 8 Eylül 2022 Perşembe 16:55   Okunma : 436

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mobil Mutfak Tırı`nı yangın felaketinin sürdüğü Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahallesi`ne gönderdi. Sabah `1 Ekmek 1 Çorba`, öğlen ve akşam saatlerinde ise 3 çeşit yemekle bölgedeki yangınzede ve görevlilere hizmet sunan Mersin Büyükşehir, yangınla mücadele sona erene kadar bölgedeki faaliyetini sürdürecek.

Yangınla mücadele yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi; AFAD, Orman Genel Müdürlüğü, emniyet güçleri ve Türkiye`nin birçok ilinden gelen itfaiye ekipleriyle bölgede tek vücut oldu. Yangının ilk saatlerinden itibaren bölgede seferber olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara ve yangınla mücadelede görev alan ekiplere hizmet etmeye devam ediyor.

“TIRIMIZDA AYRICA BOL MİKTARDA İÇME SUYU VE DUMANDAN ETKİLENMELERE KARŞI YETERLİ MİKTARDA AYRAN BULUNUYOR”

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak yangının ilk anından beri bölgede çalışmalara başladıklarını söyleyen Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Engin Yıldırım, bölgede hizmete sundukları Mobil Mutfak Tırı hakkında, “Biz vatandaşlarımızın iyi kötü tüm günlerinde yanlarındayız. Doğal afet, yangın, sel gibi felaketlerde hem vatandaşlarımıza hem de bölgede çalışan tüm ekiplere gıda desteği sağlamak adına yine buradayız. 1 ekmek 1 çorba projesi ile sabah kahvaltısını verdiğimiz vatandaş ve çalışanlarımızın, öğle ve akşam yemekleri ise Mobil Mutfak Tırımızda hazırlanıyor. Tırımızda ayrıca bol miktarda içme suyu ve dumandan etkilenmelere karşı yeterli miktarda ayran bulunuyor” diye konuştu.

“ÇOK ZORLU BİR YANGINDAYDIK”

Yangınla mücadelede Mersin`le koordineli çalıştıklarını belirten Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi personeli Ahmetcan Kemik, “Geldiğimizde çok büyük bir yangın vardı. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile beraber göreve başladık. Çok zorlu bir yangındaydık. Tüm evlere sıçramak üzereydi. Bir sürü ev kurtardık itfaiyeci arkadaşlarımızla. Giresun`dan Gümüşhane`den, Konya`dan, Osmaniye`den, Aksaray`dan gelen itfaiyeci arkadaşlarımızla birlikte tek vücut olduk. Yangın sönene kadar buradayız, sönünce Konya`ya gidip tekrar görevimize başlayacağız” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA